Přejít na obsah

Daruj krev, zachranis zivot


skalis

Dobrovolne darcovstvi krve  

249 hlasů

  1. 1. Darujete krev?

    • Ano (pravidelne nebo nepravidelne).
      129
    • Rad bych, ale jeste jsem se neodhodlal.
      47
    • Nedaruju.
      75

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 476
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Dnes jsem byl na dalším odběru, poprvé jsem viděl, jak sebou někdo složil. Pán seděl po odběru u stolu a připravoval si kuře, pak najednou rána a měl hlavu na stole. Byl kolem něj hroznej rozruch, ale stačilo ho položit a dát mu nohy na židlu a byl ok. Už se vám to někdy stalo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Liqid: To víš že stalo  :smile_anim:  Vyvrácení: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23158-daruj-krev-zachranis-zivot/page-8&do=findComment&comment=1739211

i krvácení: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23158-daruj-krev-zachranis-zivot/page-12&do=findComment&comment=1866033

Nejlíp jsem vytekl při svém třetím odběru, připadal jsem si už jako mazák, po odběru se cítil dobře, tak jsem pustil žílu moc brzo, jako že už je to dobrý a že už poběžím... jeden chlapík měl pár vteřin přede mnou stejnej nápad, tak než sestry zaškrtily jeho, za tu chvilku čekání jsem jim tam pěkně zadělal podlahu... Člověk by nevěřil, jakej je to z takové malé dírky frčák. Ale odešel jsem po svých  :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Čtyři odběry tzv. plné krve ročně platí v ČR stále. Pokud jich má tolik, nedává plnou krev. Taky jsem chodíval, ke zlatýmu kříži jsem to nedotáhl, jen ke zlaté plaketě (mám asi 70 odběrů). A taky můžu říct, že mi to dělalo dobře. :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dávám plnou čtyřikrát do roka, a přokládám to plazmou. Tu můžu jednou za čtyři týdny. Mám za to den volna a dobrej pocit, že aspoň něco malého udělám pro společnost. Jinak nevím jak je to u soukromých odběrovych společností, tam bych se bál jít. Údajně to tam berou hlava nehlava a na nějakej řád z vysoka kašlou. Jo jak de vo love, všechno musí stranou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal někdy před půl rokem, dávám, dokud můžu, dokud mě neskolí alergie - což se mi stalo letos. Takže v pátek po dlouhé době zas, někde kousek za zlatou plaketou, už ani nevím přesně... ale k prvnímu kříži je ještě hodně daleko.

post-14111-0-21724700-1502656366_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...