Jump to content

Daruj krev, zachranis zivot

skalis

Dobrovolne darcovstvi krve  

249 members have voted

1. 1. Darujete krev?

• Ano (pravidelne nebo nepravidelne).
      129
    • Rad bych, ale jeste jsem se neodhodlal.
      47
    • Nedaruju.
      75

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No, jen do urcite miry. Nakonec ho vzali, ale resili kde presne byl, jak dlouho a kdy. Pak to nejak vyhodnotili a asi se vlezl do tabulek. Byl tam rekneme dva mesice pred darovanim, na dva tydny, v d.c.

• 2 months later...

Dnes poprvé mi nemohla sestra odebrat vrzorek do laborky. Napíchla...a ani kapka. Což mě docela zarazilo, napitej jsem byl dost. Tak mně vzali pár kapek z prstu, odběr už byl naštěstí bez potíží.

• 1 month later...

Kluci, závidím vam to. Daval bych az bych brecel. Holt služební cesty mi to hatej a jeste dal budou.

Letos 1x, co bohuzel vyhodej,skoda.

• 4 weeks later...

Jsem dneska na TO koukal na seznam zemí, kde všude člověk nesměl poslední měsíc být - prakticky celý jih Evropy + např. Vídeň a ještě cosi tam bylo... Prý kvůli možné infekci západonilské horečky o_O

Já byl akorát na zahradě se starou zříceninou, a ač je to divné, alergie ani vedra mi dnes darovat nezabránily.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Jsem dneska na TO koukal na seznam zemí, kde všude člověk nesměl poslední měsíc být - prakticky celý jih Evropy + např. Vídeň a ještě cosi tam bylo... 

Jo, ještě cosi, třeba..........BRNO. :)

Taky mě to při poslední Blutspende překvapilo, napsal jsem do dotazníku, že jsem byl v ČR a doktorka se pak ptala kde přesně. Praha mi naštěstí prošla. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by filo-boxer

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...