Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem z toho nějaký nešťastný - čím víc se v tom všem probírám, tak tím více z toho mám hladu v pejru... :suicide_anim:

Moje představa původně byla, že by to měly být: hodinky "normálního" vzhledu, ani moc velké a ani moc malé, žádná módní extravagance, ale na druhou stranu nic tuctového, vhodné pro každodenní nošení - od obchodního jednání po dovolenou u moře, nebo blbnutí s dcerkou na pískovišti :), snadná čitelnost a přesnost odečtu, a tak dále...

stroj - že to bude nějaký quartz, tak s tím už jsem se smířil...(ale kdyby ne, já bych nebyl proti, akorát nevím co by na to přítelkyně :))

pouzdro - preferuji kulaté

safír - výhodou, ale ne podmínkou

vodotěsnost: 5 atm (více je příjemné +, ale v praxi hodinky vodu moc neuvidí, maximálně v umyvadle)

luminiscence: velká výhoda !!! (ale ne striktní podmínka)

nic zlaceného

nejlépe s řemenem

Cena: v rozpětí od něco až do 7-8 tisíc (není to striktní strop, ale...však to znáte :))

Předem díky za rady B)

nabídka od Christopher Ward jsem probíral, mám tam nějaké favority, ale ještě nejsem zcela rozhodnut, jestli zde a nebo něco jiného.

Odesláno

Manželka si nemůže vynachválit tyhle, i když yznávám, že to asi na obchodní jednání nebude... Nicméně ladí s barvou našeho volva... :) Jsou však i jiné kombinace... Nicméně po Seiko 5 se poohlédni - velikost kolem 36mm je pro ženu OK, nabízejí se i společenštěšjí modely...

Odesláno
Manželka si nemůže vynachválit tyhle, i když yznávám, že to asi na obchodní jednání nebude... Nicméně ladí s barvou našeho volva... :) Jsou však i jiné kombinace... Nicméně po Seiko 5 se poohlédni - velikost kolem 36mm je pro ženu OK, nabízejí se i společenštěšjí modely...

Shodou okolností ladí i s barvou jejího volva :D - to se teda povedlo :D

Máš odkaz na nějaký shop, prosím ? (asi je také zařadím do nominace) B)

Odesláno

LAchtane, máš štěstí, že jdu kolem. Trochu jsem se podobným problémem teď zabýval a nakonec jsem to vymyslel. Má to jedinou vadu, je trochu dražší, pokud mě paměť slouží, tak tisíců to není 7-8, ale 11. Tyto Certiny. Jsou i s řemenem, ty stojí okolo 10. Mají je v Details, možná tam uhádáš trochu slevu.

Odesláno

lolohh pekne Certiny, ja by som mu skor poradil verziu bez chrona. Pokial som sa zatial stretol, tak zeny vacsinou preferovali take jednoduchsie modely (neni to pravidlo) a vyjde ho to lacnejsie, okrem toho podla mna vyzeraju tak viac univerzajne - tie chrona posobia dost sportovo.

ocelovym naramkom nic nepokazi a je to univerzalnejsie ako koza (to vsak zalezi od vkusu dotycnej)

tu je link

Odesláno (upraveno)

anebo tyhle - máme je a jsou super - trochu víc načinčaný, než ty v odkazu lolohha

aktuální cena v hibernii 11.490,-

určitě 100% splňujou požadavky od businessu (noblesní look) až po písek (safír a DS)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

1Lachtan: to bych pak zvažoval chronograf, který je sice o 2 tis dražší, ale ženský ty budíčky maj rády, vypadá to dráž

details je všude - pokud by daný hodinky neměli, kontaktuj hibernii, oni ti je pošlou k jakýmukoliv AD si určíš

edit: ty vole lolohhu, ty mi snad čumíš přes rameno, akorát rychlejc píšeš

Odesláno
1Lachtan: to bych pak zvažoval chronograf, který je sice o 2 tis dražší, ale ženský ty budíčky maj rády, vypadá to dráž

details je všude - pokud by daný hodinky neměli, kontaktuj hibernii, oni ti je pošlou k jakýmukoliv AD si určíš

edit: ty vole lolohhu, ty mi snad čumíš přes rameno, akorát rychlejc píšeš

Díky, ne, že by se nelíbily, ale to už je opravdu mimo můj cenový limit :(

(jedině....... v neděli poletím přes Dubai a budu na letišti čekat asi 3 hodiny na další letadlo, tak alespoň projdu místní krámky - třeba tam bude cena příznivější) B)

Odesláno (upraveno)

1Lachtan to né, to je jak na starou bábu... To radši na zeppeliny...

Co třeba tohle

edit: furt mi nedá ta certina... co tohle? podle mě je to moc hezký a značka o světelný roky jinde než ten vejš uváděnej cepelín

Odesláno

Moje žena má ZODIAC a je spokojená. Dají se nosit úplně všude. A společenské má swatch automaty a je to. Dobré je to v bazénu, když na ní plavčíci křičí: "Paní, máte na ruce hodinky!" a ona jen tak: "Já vím." a skočí šipku do bazénu...je to sranda. A za ceny na ebay jí můžeš koupit víc barev :)

Odesláno
... Dobré je to v bazénu, když na ní plavčíci křičí: "Paní, máte na ruce hodinky!" ...

Proč na mě nekřičí plavčice (možná bych si vystačil i s tim plavčíkem :D ) v bazéně taky?

Odesláno
Proč na mě nekřičí plavčice (možná bych si vystačil i s tim plavčíkem :D ) v bazéně taky?

Ale zase tebe tahají členové greenpeace zpátky do vody jako vorvaně :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Ale zase tebe tahají členové greenpeace zpátky do vody jako vorvaně :thumbsup_anim:

To je fakt.

lolohh: to nesmíš chodit do podolí, tam je to spíš: né vole, gadžo má hodinky

To je taky fakt.

Ba ne, v Podolí jsem nebyl už dlouho. Vlastně jsem dlouho nebyl v žádném bazénu, takže možná i proto.

Upraveno uživatelem lolohh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...