horal Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Gratuluji, nic nechybí, nic nepřebývá. Čiré potěšení. Link to post Share on other sites
HondzaX Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Takhle vypadají v porovnání s láskou - Mk1 Link to post Share on other sites
habadej Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Super srovnání, ale MK1 jsou prostě moje srdcovka :-). Link to post Share on other sites
villain83 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Tohle kombo by se mi libilo. Oboje hodinky jsou skvely. Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 Mame tu jeste jednu limitku, prava zalesacka chrona. https://www.watchbuys.com/store/pc/Hanhart-Pioneer-MK-II-Jubilaeum-Limited-Edition-10p4884.htm Link to post Share on other sites
McLenin Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Ďakujem kolegovia Na tie zelené som mal zálusk, aj som komunikoval s Hanhartom, problém je v tom, že je to 150 kusová limitka a USA s Kanadou majú prednostne právo. Neviem ako je to s dostupnosťou v EU momentálne. Keď spravia Mk1 s manuálnym náťahom tak budem mať problém... Edit: autokorekt na telefóne je peklo... Edited November 18, 2020 by McLenin Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Podle me objednat z watchbuys muzes, ale samozrejme bude cena nahoru o dph a poplatek za celni rizeni. Past vedle pasti. Link to post Share on other sites
bandicoot Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 Tady už jsou vidět na IG Hanhartu dělají tajemný... Link to post Share on other sites
whitley Posted December 25, 2020 Report Share Posted December 25, 2020 Pánové, nenachází se tu někdo, kdo vlastní hanharťácký nechrono model Pioneer One? Viděl jsem vlákno věnované limitované edici ale evidentně si tehdy nikdo nepořídil. Celý prosinec mi nedají spát, každý den se na ně "chodím" dívat. Před půl rokem by mě skoro nenapadlo, že bych měl nakupovat hodinky a před čtvrt rokem by mě zase ve snu nenapadlo, že budu kupovat hodinky za takové peníze. Asi bych proto potřeboval, aby mi někdo řekl, že jsou úplně na ouno a že si mám pořídit Hamilton za polovinu . Teď vážně, měl je někdy někdo na ruce? Byly fajn? Na jedné z videorecenzí měl youtuber stejný průměr ruky jak já a vypadaly krásně ale stejně bych si je před koupí rád prohlédl na vlastní oči... A ještě bych měl jedno podtéma. Pochopil jsem dobře, že Hanhart nejdřív vydal tříručkovou nechrono limitku, bez datumu a teprve posléze prodává tento model? Nebo byla dříve nechrono verze pioneeru? Link to post Share on other sites
HondzaX Posted December 25, 2020 Report Share Posted December 25, 2020 @whitley Pioneer One jsem opakovaně zkousel, a pokaždé jsem z nich měl moc dobrý pocit. Zpracování kvalitní a velikost ideální. Link to post Share on other sites
HondzaX Posted December 25, 2020 Report Share Posted December 25, 2020 Vsechny barevné kombinace Link to post Share on other sites
horal Posted December 26, 2020 Report Share Posted December 26, 2020 (edited) a) 6/9 je divná, nedokončená, asi mi uniká důvod... na datumovém věnci je 9 dotažená b) 5 jako index zase spláclá, na vteřinových indexech je pěkná c) 1882 - štíhle protažené oproti 1, 8 a 2 na cifru d) na černé verzi není rámeček kolem datumového okénka....? e) a úplně nejvíc hnus velebnosti je černý datový věnec pod modrým a šedým ciferníkem...proč? celkově: - nejednotné fonty a barvy + mám značku rád a vím, že umí i lépe, mnohem Edited December 26, 2020 by horal Link to post Share on other sites
whitley Posted December 26, 2020 Report Share Posted December 26, 2020 (edited) Děkuji za názory. Mě se týká černá varianta a většinu poznámek proti beru jako věc vkusu. Nic z toho mi nevadí. Absencece rámečku a styl devítek beru i jako plus. A souhlasím, že aktuální logo je méně hezké, než to staré, bez letopočtu. To, že umí lépe, může být pravda ale musíme si i uvědomit, že další nejbližší modely značky jsou 2x tak drahé... Edited December 26, 2020 by whitley Link to post Share on other sites
whitley Posted December 26, 2020 Report Share Posted December 26, 2020 Uměli byste i udělat srovnání s leteckými hodinkami od Stowy v podobné cenové hladině a pak s Hamilton Khaki Fiel, za polovinu ceny. Konkrétně tyto. Zejména co se týče strojků a mechanik? Tabulkové parametry znám Link to post Share on other sites
villain83 Posted January 1 Report Share Posted January 1 Diky za pomoc, Ondro a Mario. Link to post Share on other sites
Exiztence Posted January 1 Report Share Posted January 1 Ty jsou hrozně dobrý, moc se povedly. Link to post Share on other sites
HondzaX Posted January 1 Report Share Posted January 1 Diky za pomoc, Ondro a Mario. Super! Ještě jednou gratuluji Link to post Share on other sites
villain83 Posted January 1 Report Share Posted January 1 Diky obema, kluci. Link to post Share on other sites
Recommended Posts