rmx Odesláno 20. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2006 Narazil jsem na Primky model 66 183 1 s oznacenym calibrem 683 viz. obrazek, asi nejaky soudruh zapomel vymenit raznici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2006 Nebo je to skladacka Sice nevim celkem nic o vnitrni usporadani dilu a jejich zamenitelnosti, ale klidne bych si tipnul, ze mezi soucastkama strojku 66 a 68 bude jen maly rozdil a nektere se asi daji zamenit. Ale mozna je samozrejme i spatna raznice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2006 Jdou zaměnit, už jsem to taky v hodinkách viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2006 Pokud uvedené fotografie patří k sobě, tak je to evidentní chyba při původní výrobě. Některé součástky jdou opravdu použít do obou kalibrů (jsou kompatibilní i s kalibry dalšími) ale ZÁKLADNA je odlišná! Čílo je vyraženo na základně. Kalibr 68 má odlišný vzhled ze strany číselníku, protože je tam datové ústrojí. Snad je toto vysvětlení srozumitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2006 To je pravda, hodinky, které jsem takto viděl, byl vlastně kalibr 68 s vykuchaným datovým věncem a postavený s ciferníkem jako 66. Zde datové ústrojí chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidermann Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 Jaroslav asi ví o čem mluví,jestli on nebude náhodou od fochu ! Jen se přiznej Jaroslave,nejseš ty dokonce z Nového Města nad Metují ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se