dr.kodiak Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 mám na ně zálusk, ale nenašel jsem k této variantě info
Jay Doll Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 (edited) mám na ně zálusk Dyť je to fake! Edit: To jsi našel tady viď? Edited November 20, 2009 by Jay Doll
dr.kodiak Posted November 20, 2009 Author Report Posted November 20, 2009 Dyť je to fake! Edit: To jsi našel tady viď? Tak proto jsem nenašel shodné. Ten prodávající je ochotný jít k Dušákovi. Díky za info. Tak trochu přišetřím a půjdu na jistotu
Baker Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Pokud je to original, tak je to stary model Breitling Chronomat ve velikosti 40mm, delali se v letech 2001-2004. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Dyť je to fake! Jak jsi to tak poznal z fotky ?
dr.kodiak Posted November 20, 2009 Author Report Posted November 20, 2009 Pokud by se jednalo o originál a hodinky byli ve slušné kondici, mají pak cenu těch 49 tisíc?
Jay Doll Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Jak jsi to tak poznal z fotky ? No když se podíváš na tu fotku co jsi sem dal ty, tak tam nesedí typ minutové a hodinové ručičky. Na fotce mají o hodně širší fluorescenční prvky. A když to srovnám s fotkou dole, tak tam mi zase nesedí pozadí subciferníků. Jenže tenhle má jinou lunetu. Ale přiznávám, že se mohu mýlit. Ale něco se mi na tom prostě nezdá Zdroj: Blowers-Jewellers.co.uk
Baker Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 No když se podíváš na tu fotku co jsi sem dal ty, tak tam nesedí typ minutové a hodinové ručičky. Na fotce mají o hodně širší fluorescenční prvky. Rucky jsou stejny, to dela ta fotka. Pokud by se jednalo o originál a hodinky byli ve slušné kondici, mají pak cenu těch 49 tisíc? Myslim si, ze ne.
Jay Doll Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Ta cena plus minus odpovídá, ale nejsem jsi podle stavu pláště jistý, jestli byly někdy v servisu. Jinak dají se sehnat i v mnohem lepším stavu a levněji, mrkni sem
dr.kodiak Posted November 20, 2009 Author Report Posted November 20, 2009 Tak ty jsou teda už od pohledu lepší. Ale chtěl bych je na tahu. Stejně si to musém řádně promyslet, jelikož jsem vyžrané prasátko a na mé ruce by byly asi malé.
B.F.G. Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Tyhle a bicolor bych raděj za takový love nebral a pokud máš velkou tlapičku, tak koukej na Ebay po Super Avengerech, ty jsou akorát. A jeté za podobné peníze.
spiderer Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Ta cena plus minus odpovídá, ale nejsem jsi podle stavu pláště jistý, jestli byly někdy v servisu. Jinak dají se sehnat i v mnohem lepším stavu a levněji, mrkni sem To ale nejsou ty same, tohle je jeste starsi verze, navic na tahu budou mit cenu samozrejme vyrazne vyssi.. Co se tyce ceny, myslim, ze za 49 tisic to bombasticky nakup neni.. navic nevim jestli bicolor neberes jako nutne zlo, ktere je aktualne ke koupi, protoze pokud ano, tak se daji sehnat i komplet ocelove, za zajimavejsi penize (na ebay obcas konci za ceny okolo 1200-1800 USD), ktere budou pri pripadnem prodeji mnohem likvidnejsi, minimalne na chronomagu..
spiderer Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Tady jeste link na jedny s dokumentaci (ktera u podobnych hodinek dokaze usnadnit prodej i clovek ziska trosku klidu na dusi) za peknych 1450 EUR jsou zde: http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...mp;numresults=8 - jedna se o ocelovou verzi Na ebay aktualne zadne za zajimavejsi cenu nevidim EDIT: Akorat me tedy zarazi ctvrta fotka kde jsou zlata tlacitka + korunka, ale jelikoz jsou v Nemecku tak by nemusel byt problem uskutecni nakup face to face a stavit se ve Stuttgartu u AD
dr.kodiak Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 vypadají dobře, ale fakt by mě zajémalo, jak se jim tam ten čtvrtý snímek mohl vloudit. Nicméně jsem asi divný, ale bicolor mě u těchto hodinek nějak přitahuje. No a když je bi i na tahu, tak to nemá chybu. Já jsem tyhle na bi tahu nikde nenašel. Asi se podívám na tu Českou nabídku na živo, jestli by se nedaly zachránit leštěním.
lastam Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 na aukru jsou další brajtle, prý 3 měsíce staré, ale vypadaj jako by zažili pořádnej čoudek, jsou dobře vopráskaný... http://aukro.cz/item824285914_breitling_su...ono_48_4mm.html
Recommended Posts