Přejít na obsah

ZEPPELIN /a vůbec letecký hodinky.../- můžete poradit?


zdendaa

Doporučené příspěvky

Obecně mi na hodinkách vadí uřezaná čísla a to když jsou cifry v dolní půlce otočené od středu ven. Ty spodní Murphyho dobře znám, jsou to hranaté hodinky, které na ruce fakt dobře vypadají, a to hranaté nemám rád kvůli jejich velkému boomu u různých fashion značek. Mám dojem, že Zeppelin je taková "fashion" značka pro techniky a konstruktéry :-) a určitě jim na rozdíl od mnoha jiných fandím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Ty spodní Murphyho dobře znám, jsou to hranaté hodinky, které na ruce fakt dobře vypadají, a to hranaté nemám rád kvůli jejich velkému boomu u různých fashion značek. ...

 

Je fakt, že je nutné dát hoďky na pazouru.

A tu já mám 19,5cm. Kulaté 39mm mi prostě nesluší a připadám si jak "bukanýr".

Pravdou je, že tyto Zeppeliny šly na ruku hned napoprvé...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pak je ještě jeden faktor, a to je jak rychle se okoukaj. Tyhle jsou hodně pěkné a kdyby byly mechanické, asi bych ti řekl, dobrý, fakt pěkný. Jenže jsou quartz, a ta cena... Dobrou cenu za quartzky dáš obecně u japonců. U Němců a švýcarů bych preferoval spíš ty pilovaný kolečka :-). Zkrátka a dobře, zkus ještě chvíli hledat, za tyhle peníze se dá sehnat s chronogafem i mechanika (jen namátkou třeba Poljot, hodinky s velkou širou rodnou duší). Taky si kus projít místní inzerci třeba půl roku zpátky, určitě najdeš ještě nějaký hodinky, o jejichž existencinemáš ani tušení, a který maj ještě větší duši, než tu rodnou širou (třeba chrono Seagull) ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

ako pozeram ty si zobral tie na bateriovy pohon? mmm...ja by som radsej bral tie mechanicke...cal 3133. inac checkol som zahranicnych internetovych predajcov a maju ich za 399 ? co je ovela lacnejsie ako v cesku ci na slovensku..slovensky coscom ich ponuka za 560 eciek..a to je velmi velky rozdiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Já jsem dnes v centru v jedné z pasáží ve Vodičkově ul. v Praze narazil na malinký krámeček, kde měli krásný výber Zeppelinů, zachytil jsem jenom slabou polovinu mobilem, ale některé modely se mi opravdu líbily.

 

post-11110-1269609627.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Zdravím,

 

Zeppelin 7608-1 se mi před nějakým rokem a půl moc zalíbil a ostatně to byla i příčina proč jsem se nakonec dostal sem na forum. Kvůli nedostatku prostředků jsem je ale nekoupil, nicméně mě pořád lákají. Teď jsem ovšem viděl, že dělají i s ETA 7753 (http://www.pointtec.de/zeppelin/7618-1/).

 

Moje otázka zní (v případě, že moje přesvědčování se, že žádné další hodinky nepotřebuji, selže): "Myslíte, že cenový rozdíl 399 ? vs. 999 ? (Cal.3133 x ETA 7753) za to u těchto hodinek stojí?"

 

(Jinak je mi samozřejmě jasné, že za ty peníze se dá sehnat něco lepšího, ale prostě se mi líbí. A stejně doufám, že nic kupovat nebudu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...