wave ceptor Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Dobrý den, prosím Vás mám dotaz ohledně kovového tahu u mých nových hodinek. Jaká má být zhruba vůle pásku na ruce? Doposud jsem měl pásek plastový s klasickým zapínáním a vůli jsem měl dole na zápěstí asi centimetr.Teď jsem si zkrátil a nastavil kovový na menší vůli, ale mám strach že se při různých pohybech zápěstí hodinky budou různě napínat a pásek se bude vytahovat. Asi si řeknete že je to hloupý dotaz, ale mně by to celkem zajímalo, kovový pásek jsem ještě nikdy neměl. Jesli mi někdo poradí budu rád.
lolohh Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Z jakého materiálu máš ten kovový tah, že se bojíš, že se bude vytahovat? Řekl bych, že se bojíš zbytečně. Tah si nos tak, ať ti to je pohodlný.
Karlos Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Zní to asi divně, ale kdysi u orientek se mi tah, co měl články z ohýbaného plechu, časem o kousek natáhl a prodloužil.
sy242 Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Dobrý den, prosím Vás mám dotaz ohledně kovového tahu u mých nových hodinek. Jaká má být zhruba vůle pásku na ruce? Doposud jsem měl pásek plastový s klasickým zapínáním a vůli jsem měl dole na zápěstí asi centimetr.Teď jsem si zkrátil a nastavil kovový na menší vůli, ale mám strach že se při různých pohybech zápěstí hodinky budou různě napínat a pásek se bude vytahovat. Asi si řeknete že je to hloupý dotaz, ale mně by to celkem zajímalo, kovový pásek jsem ještě nikdy neměl. Jesli mi někdo poradí budu rád. Pokud jsou články z plné oceli, nic se vytahovat nebude. Pokud jsou stočené z plechu, tak se narůstající viklavosti a vůlím neubráníš. Ten plechový si pak koupíš nový za pár šupů
lolohh Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Zní to asi divně, ale kdysi u orientek se mi tah, co měl články z ohýbaného plechu, časem o kousek natáhl a prodloužil. Vidíš, jsem blbej, na plechový tahy jsem zapomněl. Ale když se ti prodloužil, tak si sundal jeden dílek a bylo to, ne?
Recommended Posts