Helex Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 (edited) Dnes jsem se byl podivat v paláci Flora a narazil na obchod Deluxe watch. Proč to píšu... za prvé mají celkem velké slevy na vybrané Raimond Weil, namátkou z 26 na 15 a pod., navíc ve výloze tyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...719&hl=weil nabucco, komplet černé, až na velikost v reálu mnohem lepší než na fotce za druhé tam mají Omegy Vancouver 2010, které jsou v reálu super a já je ještě nikde neviděl a za třetí tam mají asi 30 kousků Hujerů, z toho tak pět carrer v různých provedeních, přišlo mi to jako moc pěkná výstavka je mi jasný že obchodů je dost, ale na Floru si člověk zajde častěji, než na výpravu k Dušákovi a pod Hawk edit: ceny jsem moc nezkoumal, takže neposoudím Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited November 21, 2009 by Helex
lolohh Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 O tom, že ty Omegy se mi vůbec nelíbí jsem psal už jinam. Ale proč píšu sem: ptal ses, prosím tě, na cenu těch RW Nabucco ve výloze?
Helex Posted November 22, 2009 Author Report Posted November 22, 2009 (edited) O tom, že ty Omegy se mi vůbec nelíbí jsem psal už jinam. Ale proč píšu sem: ptal ses, prosím tě, na cenu těch RW Nabucco ve výloze? To jsem se bohužel neptal, ale mají ve výloze cenovky i okolo 70 a pod. a u těhle, jako jedněch z mála nebyla, takže to vidim na ranec...ale to je vlastně logický Já koukal že ty Omegy se nesetkaly s úspěchem, ale naživo jsou fakt pěkný! edit: koukám, žes je naživo taky viděl. No tak nic no Edited November 22, 2009 by Helex
Recommended Posts