Jump to content

Raimond Weil, Omega, Hujery..Omega Vancouver 2010

Recommended Posts

Posted (edited)

Dnes jsem se byl podivat v paláci Flora a narazil na obchod Deluxe watch. Proč to píšu...

za prvé mají celkem velké slevy na vybrané Raimond Weil, namátkou z 26 na 15 a pod., navíc ve výloze tyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...719&hl=weil nabucco, komplet černé, až na velikost v reálu mnohem lepší než na fotce

za druhé tam mají Omegy Vancouver 2010, které jsou v reálu super a já je ještě nikde neviděl

a za třetí tam mají asi 30 kousků Hujerů, z toho tak pět carrer v různých provedeních, přišlo mi to jako moc pěkná výstavka :)

je mi jasný že obchodů je dost, ale na Floru si člověk zajde častěji, než na výpravu k Dušákovi a pod ;) Hawk :)

edit: ceny jsem moc nezkoumal, takže neposoudím

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Helex
Posted

O tom, že ty Omegy se mi vůbec nelíbí jsem psal už jinam. Ale proč píšu sem: ptal ses, prosím tě, na cenu těch RW Nabucco ve výloze?

Posted (edited)
O tom, že ty Omegy se mi vůbec nelíbí jsem psal už jinam. Ale proč píšu sem: ptal ses, prosím tě, na cenu těch RW Nabucco ve výloze?

To jsem se bohužel neptal, ale mají ve výloze cenovky i okolo 70 a pod. a u těhle, jako jedněch z mála nebyla, takže to vidim na ranec...ale to je vlastně logický :)

Já koukal že ty Omegy se nesetkaly s úspěchem, ale naživo jsou fakt pěkný!

edit: koukám, žes je naživo taky viděl. No tak nic no :D

Edited by Helex