Pege1012 Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 (edited) Ha a je to tady vánoce se blíží, a tak jsem narazil na jednu zajímavou aukci. Začínám být opět v ...... Tato značka je zde na chronomagu docela kladně hodnocena zajímaly by mne vaše názory???? Jedná se o tyto hodinky - - - od tohoto prodejce: http://www.uhrenhandel.de/armand-nicolet-c...916-p-6130.html Podotýkám, že se mi opravdu líbí a jestli zatím váhám, tak je to proto, že jsem se nedozvěděl absolutně nikde, ani na stránkách výrobce jestli mají antireflex. Píší tam že by mělo jít o upravovaný in-house kalibr 7751. Hm vidím to jako vhodný doplněk k mým X windům. Takže kdo máte nějakou povědomost o tomto modelu, hlavně jak je to s antireflexem, honem mi to potvrďte. Jinak Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited November 22, 2009 by Pege1012
brett Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 je to vůbec přípustné, aby takové hodinky neměly antireflex???
Ghill Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 za mna strasne preplacane. Ale ak sa Ti pacia....
Guest Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Ha a je to tady vánoce se blíží, a tak jsem narazil na jednu zajímavou aukci. Začínám být opět v ...... Tato značka je zde na chronomagu docela kladně hodnocena zajímaly by mne vaše názory???? Jedná se o tyto hodinky - - - od tohoto prodejce: http://www.uhrenhandel.de/armand-nicolet-c...916-p-6130.html Podotýkám, že se mi opravdu líbí a jestli zatím váhám, tak je to proto, že jsem se nedozvěděl absolutně nikde, ani na stránkách výrobce jestli mají antireflex. Píší tam že by mělo jít o upravovaný in-house kalibr 7751. Hm vidím to jako vhodný doplněk k mým X windům. Takže kdo máte nějakou povědomost o tomto modelu, hlavně jak je to s antireflexem, honem mi to potvrďte. Jinak Členové, co armandy mají, si llibují, jaký krásný antireflex na nich je. Serie M02. O nových S05 píšou Dial with applied luminous indexes, numbers, and hands. Antiglare treated sapphire crystal and screwed back with raised pattern. Jinak je to vopravdu kolotoč jak prase. Když myslíš... Já jsem chvilku uvažoval o S05 day date, ale nevím co bych si měl myslet o tý gumě okolo. Až se poškodí, zestárne atd...
Don2008 Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 za mna strasne preplacane. Ale ak sa Ti pacia.... Suhlasim s Ghillom, toto je uz trocha moc. Pomaly ani milimeter volneho miesta na ciferniku a predsa im nieco chyba
Kalifx Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 (edited) A mně se to líbí... Ale co jinýho ode mě taky čekat, že? Ohledně prodejce: kupoval jsem od něj jedny hodinky (přes Kubsona) a komunikace byla bezproblémová... EDIT: I když je fakt, že za tyhle prachy (a za míň) se od AN dají pořídit jiný parádičky! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited November 22, 2009 by Kalifx
Baker Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 AR u AN je dokonaly, nevidim duvod proc by u tohoto modelu nemel byt. EDIT: I když je fakt, že za tyhle prachy (a za míň) se od AN dají pořídit jiný parádičky! Jo ty prvni jsou paradicka. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
vraby Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Suhlasim s Ghillom, toto je uz trocha moc. Pomaly ani milimeter volneho miesta na ciferniku a predsa im nieco chyba Na mě taky dost přeplácané,ale když se ti líbí tak proč ne.Fajn jsou ty od Kalifx bílé s 3 chrono. Edited November 23, 2009 by vraby
Diamondking Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Podívej soudruhu, jsme asi tak přibližně staří, žejo..no a i když si na ten věk absolutně nepřipadám, tyhle budíky co chceš se mi zdají fakt přeplácané. Ale jestli se ti líbí, proč ne . Za ty prachy je spousta, tedy pro mě hezčích hodinek. Třeba tady tyhle...: Jinak super stránka Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited November 23, 2009 by Diamondking
Pege1012 Posted November 23, 2009 Author Report Posted November 23, 2009 No jo soudruzi, to je fakt, že jespousta jiných hodinek, jenom že zrovna tyto jsou na ebay zatím za nějakých 800 korun evropských zhruba 3 a půl hodiny do konce aukce a i když se počítám vyšplhají na nějakých 1000 je to dobrý kup. Nebo ne? No jdu se projít a zchladit hlavu a potom uvidíme. Nebo taky můžu jít lovit někam jinam. Ha-ha. Díky všem za postřehy, na druhou stranu, s kolotočem nejezdím a ani se v dohledné době nechystám vyjet. Zase většina z našich bezdomovců na rukou nemá buď nic, nebo digi, či občas nějaké primky a tak tohle také nikoho neoslní.
New Milis Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Náhodou jsou skvělý, takový letní, a v reálu budou vypadat ještě skvělejc a budeš široko daleko jedinej s takovejma brkounama. Ber je, ber! Ty ostatní AN dobrý, ale neskutečně mě tam tejrá nápis TACHYMETER tím prasečím fontem.
Diamondking Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 800 korun...to je nějaká blbost ne? Nejsou to fake? Nejlevnější co jsem tam našel byly za $208.50 a nějakých devět dnů do konce..
Baker Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 800 korun...to je nějaká blbost ne? Nejsou to fake? Nejlevnější co jsem tam našel byly za $208.50 a nějakých devět dnů do konce.. nějakých 800 korun evropských Pocitam, ze to pred koncem vyleze nekam uplne jinam. Jinak muzes tady pak zacit znovu, tyto bez kalendare urcite pujdou levneji.
Diamondking Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Pocitam, ze to pred koncem vyleze nekam uplne jinam. Jinak muzes tady pak zacit znovu, tyto bez kalendare urcite pujdou levneji. Sorry...jsem si nevšiml toho "evropských"
Guest Snow Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Škoda, že nemáme nějakou živou fotografii. Podle toho, co jsem na obrázku viděl, jsou hodinky úžasně nepřehledné. Na to, abych poznal kolik je hodin, musely by mít průměr 55mm. Jinak sis vybral výbornou značku a s jakýmikoliv hodinkami od Armand Nicolet budeš zajisté velmi spokojen. Tak ať se Ti dobře nosí . Edit - zapomeň nám říct, jak si dopadl v aukci !!!! Edited November 23, 2009 by Snow
Baker Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Škoda, že nemáme nějakou živou fotografii. Jak to muzes ty, jako zdejsi guru pres zive fotky napsat. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Messiah Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Brrr připomínají mi below zero Edited November 23, 2009 by Messiah
lolohh Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 ... Za ty prachy je spousta, tedy pro mě hezčích hodinek. Třeba tady tyhle...: Jinak super stránka Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Tyto mě před nějakým časem naučil Baker. Jednou si je koupím.
Pege1012 Posted November 23, 2009 Author Report Posted November 23, 2009 Tak smůla, teď jsem přišel z venku, měl jsem nastaveno 1100 euro, skončili na 1210. Hm budu holt koukat jinam. Ach jo, ale vánoce jsou až za 31 - 32 dnů. Tož díky všem za podporu a postřehy.
Guest Snow Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 to Baker - díky za fotku, už nevypadají tak divoce, musím se přiznat, že se mi docela líbí, jen nemám rád měsíční fázy. to Pege 1012 - nejprve přijmi, prosím, omluvu. Já starý debil napsal "zapomeň nám říct, jak si dopadl v aukci !!!!", chtěl jsem samozřejmě opak, nechápu, jak mi to ne mohlo vypadnout. Škoda, že Ti aukce nedopadla. Poté co jsem viděl živou fotku od Bakera, musel jsem změnit názor, hodinky vypadají více než dobře. Zkus je najít znovu, byla by škoda o ně přijít. Takhle zvláštní model jen tak nenajdeš. Jdi do toho znova. Držím palce.
Recommended Posts