HentaiRush Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Ahoj, dneska jsem se regnul, takže se mě můžete trochu bát ... ...ale, potřeboval bych pomoc. Před časem jsem našel na internetu hodinky, nejspíše Casio G-Shock, a bezmezně jsem se do nich zamiloval. Ale teď googlim jak blázen a nemohu je najít, ani na oficiálním webu ghock.com. Takže jsem tu, u stroječkofilů, zda-li by jste mi přelaskavě prosím nepomohli Nyní k letmému popisu, který pro mě jakožto stroječko laika, může vyznít zvláštně. Hodinky mají tritiové podsvícení, robustní "g-shock" tělo, jsou analogové, 12ti hodinové a je možné že to byla nějáká vojenská edice, protože mi něco říká, že k tomu byl na výběr i nomexový (či nějáký takový) řemínek. Budu vděčný za radu (i do zadku poslání) Edited November 24, 2009 by HentaiRush
Levit Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 pokud měly tritiové trubice tak to G-Shocky nebyly.Mohly to být Trasery, Luminoxy, nebo třeba Tawatecy, SaW, H3, modelů s tritiem je celkem dost, ale Casia mam dojem, že žádna.
Gilius Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 G shock se s tritiem nedělají.......respektive nevím,že by se dělaly.
Levit Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Projdi si třeba tohle a možna je poznaš. http://www.bizrate.com/watches/tritium-watches/
Recommended Posts