Jump to content

Seiko Galante 5th Anniversary Special Edition

Recommended Posts

Posted

Tak ja chci korunu ty jsou paradni neotrely a maj neco i do sebe. Nevim tedy jestli by jsem to bezne dokazal nosit ale urcite by jsem nasel prilezitost kdy si je vzit na ruku.

Posted (edited)
To je divocina. Komu se to libi, tomu poslu korunu :D

Ocel, 44mm, safir, WR 100m. Seiko Spring Drive 5R66 s GMT.

Mně se to líbí miliónkrát, můžeš mi to poslat naráz?  :thumbsup_anim:

Mimochodem pro mne je to daleko přijatelnější, než nedávno na přijatelnost designu dotazovaný Tag Heuer. 

Edited by budo
Posted

No, pri sve sbirce strizlivych nemeckych modelu a objednanych, temer vintaznich, potapkach je to k neuvereni. Nicmene,....me se libi... :-) A neni to kvuli te koruny. Takovy mily leskly sperk na dva, tri vecery v roce. Asi mi z toho bauhausu uz jebe.

Posted

Mně pošli jen 50 halířů. Hodinky se mi líbí z poloviny.

Ciferník super, tah taky.

Luneta je zajímavá, snesl bych ji.

Ty 4 kůly kolem pouzdra jsou hnusné a kabošon na korunce bych urazil kladivem.

Posted (edited)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Dantechno
Posted

ten kamínek na 5(th anniversary) je fakt supr, vteřinovka nejlepčejši, na ruku bych to nedal, ale moc se mi líbí..korunu na 78-6092400227/0100

Posted
bral bych je jako rekvizitu do pohadky H.CH. Andersena o ledove kralovne, tam by se mi libily :-D. Nebo na nejaky sraz fantasy (nechodim) k ledove zbroji :thumbsup_anim:

Presne to iste s tou ladovou kralovnou napadlo aj mna :thumbsup_anim:

Posted

Ty blaho, to je uchylarna. Ja se sem furt vracim a furt na ne cumim. Toto je fakt sperk. Jak katana nekdy z 12. stoleti. Ten se taky nepouziva kazdy den, ale jen na fajnovou popravu. To s Beckama vybec nejde srovnavat. Ty jsou, pozor IMHO!, vulgarni jako prazsky taxikar. Ale tohle, to je radost. Jsou tak nalestene, nabrousene a nastrojene, az jsou krasne.

Posted
Vsichni komu se libily mi poslete cislo uctu , krome NIGa, padesatniky uz nejsou. ;)

nic mi prosim tě neposílej, nechci platit 3 kč nebo kolik za přijatou platbu :D