Guest salamio Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Račte shlédnout několik krátkých a poučných příběhů ze života milovníka hodinek. Zvuk nutný. Návrat ze srazu. Hodinky a manželství. Neseriózní hodinář. Diskuse o pravosti. Fund-raising na charitu. Téma hodinek v kultuře. Vodotěsnost poprvé. Hodinky pro ženu. Nová limitka. Zasloužilý chronofil. Vodotěsnost podruhé. Mít dobré hodinky se vyplatí. Studentské hodinky. Obdiv k hodinkám.
Z. Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 (edited) Ty wole... Některý jsou hodně aktuální (Třeba hned ty první dva... ) Edited November 29, 2009 by Z.
skalis Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 ...Nemam ani vindru, koupil jsem si Parnisy. ...
Don2008 Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Račte shlédnout několik krátkých a poučných příběhů ze života milovníka hodinek. Zvuk nutný. Návrat ze srazu. Hodinky a manželství. Neseriózní hodinář. Diskuse o pravosti. Fund-raising na charitu. Téma hodinek v kultuře. Vodotěsnost poprvé. Hodinky pro ženu. Nová limitka. Zasloužilý chronofil. Vodotěsnost podruhé. Mít dobré hodinky se vyplatí. Studentské hodinky. Obdiv k hodinkám. Tie prve dve videa musim pustit manzelke
Bert Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Salamio, Salamio, tak jsem se právě kvůli Tobě pobryndal ranním kafem.....
bandicoot Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 (edited) super... edit: ten šťastnej ksicht majitele voucherů Stowa je úžasnej Edited November 29, 2009 by bandicoot
MarcelG Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Salamio, tak to je sekec, mazec...moc dobrýýýý
KFL Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Výborný! Úplně jsem na existenci tohohle serveru zapomněl. Budu si muset zase vytvořit nějakej filmeček
Heky Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Asi umřu Úplně jsem se viděl s těma poukazama od Stowy
JiříR Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Tak to je fakt povedený, mě dostalo to poslední video....
lolohh Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Myslel jsem si, co to bude za chujovinu, ale velmi dobře jsem se pobavil, díky.
Recommended Posts