Přejít na obsah

Já vám nevím ..


KFL

Doporučené příspěvky

Tuhle mě jeden místní člen navedl na myšlenku "prodej všechno co máš a kup si nějakou raketu". Podobnou věc sice v plánu nemám, protože všechny svoje kousky mám rád, ale přesto mi vrtá v hlavě jiná varianta. Co třeba kombinace Zenith + Omega pryč a místo toho něco jiného? PAM 312 nebo 233, IWC BP nebo něco ještě zajímavějšího...

 

Předesílám, že je to jen myšlenka. Zenithy mě hrozně baví, líbí se mi, těší mě El Primero, nosím je FAKT rád, ale ... zároveň mě tak nějak zvráceně láká nějaká podobná vylomenina. Co myslíte? Když mi řeknete, že jsem debil, vezmu to :D.

 

edit: typo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zenithy mě hrozně baví, líbí se mi, těší mě El Primero, nosím je FAKT rád ...

Pokud to máš už teď takhle, tak potom se ti po nich bude stýskat dvojnásob a budeš litovat, i když si koupíš něco "lepšího." Ono je to totiž relativní, co je vlastně lepší... Ale ne že bych tahle nutkání neznal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsi debil. Já to tak mám. Netřepit to, nemít od všeho trochu, jít maximálně po dvou kusech, ale o to výš. Jakmile se ti nakumuluje několik kusů, dá se to realizovat. K čemu jsou ti broky, když můžeš mít na pekáči bažanta.

Kdybych toho měl víc, co bych prodal, tak to udělám zase a hned, ale mám "jen" Fortis B-42 Fl.Ch.

 

Zrovna ty máš v těch čtyřech kusech spoustu munice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já se zase snažím mých milovaných kousků nezbavovat. Je to individuální, vždy jsem chtěl jediný kousek od Breitlingu a to Navitimer World, je i spousta dalších kousků od jiných značek, které bych chtěl, ale kdybych kvůli nim prodal navitimer, chyběl by mi a divers seika taky... Jsem sad jen schopen vyměnit IWC Fliegerchrono za Portuguese, ale i tak... Jen doporučuji nechat to uzrát a nedělat ukvapeé závěry. El Primero bych nedával!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KFL - je to podle me blbost, nevim kam bys chtel jit, kazdopadne mi prijde ze mas svoji kolekci takovou pekne rozmanitou a ucelenou, ale zase na druhou stranu je mozna 4 hodinky trochu moc, takze ten prostor tam je, ale chtelo by to vedet po cem pases :) Pokud by slo treba o nejaky fajnovy JLC tak.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám celkem podobné, kdyby se dal vrá*** čas, tak bych měl jen troje kvalitní hodinky.

1. sportovní (třeba Rolex Milgauss či Submariner)

2. oblekovky se světlým ciferníkem + hnědý řemen

3. oblekovky s černým ciferníkem + černý řemen

Vlastně ne troje, ale čtvery bych měl, Corum Bubble Bat je nutnost :)

 

Akorát se to nikdy nestane, protože se obávám, že moje kousky jsou neprodejné, takže rozprodej hodinek, které nosím, nehrozí.

Buď by je nikdo nechtěl, nebo bych prodělal kalhoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to uplne normalni, ja se touhle otazkou zabyvam uz pres rok. fakt je ten, ze vse prodam, koupim jedny poradny hodinky univerzalni - tehdy milgaussy.. no ale postupne prikoupim, povymenuju, a ted zas premyslim kdyz to vsechno prodam co si vlastne muzu koupit. jen nevim, jestli se to nekdy zastavi, nebo dopadnu jak znamej s IWC v platine s repetici...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem nad podobným scénářem taky uvažoval. Jenomže vždycky, když jsem se rozhodl nějaký hodinky prodat, tak jsem nakonec seděl s hodinkama v ruce a připadal si jako ten operní mistr z Kulovýho blesku: "... no ty nedám, to v žádným případě - leda tak do bazaru, ale to si ještě rozmyslím...", pak jsem teda vzal do ruky další a bylo to stejný: "... no tyhle už vůbec ne, ty mám přece nejraději...". Tak jsem to nechal být. Postupem času možná pomalinku, v klidu našetřím na PAM 312 a pak bych se eventuelně na celý hodinkování v...al.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...