Jump to content

Recommended Posts

Guest salamio
Posted (edited)

Nedalo by se to nějak vypnout, popř. upravit slovník?

Příklad:

...Nerezové hodinky jsem měl už mockrát a leš*** škrábance pořád dokola mě moc nebaví...

Jiný příklad:

Já jsem pro ocel, ale beru to s čistě pocitu váhy, kterou potřebuju na ruce cí***, abych byl spokojenej...

Ještě jeden:

...Taky nejsou špatné různé extraktové omáčky, třeba Devil's Revenge ? Hot Sauce From H.e.l.l...
To H.e.l.l. jsem musel proložit tečkami, jinak by tam zase byly ty pitomé tři hvězdičky.

Chápu, že v angličtině mohou být slova t.i.t nebo h.e.l.l pro někoho citlivá, ale jejich nahrazování v českých slovech mi připadá trochu ujeté.

Je to blbost, ale poněkud to ruší :). Nebo si to můžu sám někde vypnout?

Edited by salamio
Posted

Nemůžeš si to vypnout,je to nastavením fora. Domnívám se,že pokud bude Chronomag přecházet na jiné forum,už s tím admini nic dělat nebudou....anebo kontaktuj přímo Chronomaga a optej se :)

Guest salamio
Posted

Kašlu teda na to, třeba to na novém fóru bude jinak.

Myslel jsem, jestli v user panelu někde není něco takového:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
 Myslel jsem, jestli v user panelu někde není něco takového:

Z jakého fóra jsi převzal nastavení, vypadá velice komfortně.

Guest salamio
Posted

Je to Garáž. Běží ale na jiném enginu (phpBB), než fórum chronomag (které je na IP.Board). Osobně musím říct, že mi phpBB vyhovuje trochu víc než IP.Board, ale není to taková hrůza...

Posted

Trefný požadavek, salamio.

Takováto hard-codovaná cenzura se jen tak nevidí. A těžko uvěřit, že by to nešlo někde vypnout.