Přejít na obsah

Tchibo automaty


Doporučené příspěvky

Asi jó, já to nemyslel zle a ty taky ne, to je asi ten správnej závěr :-)

 

A nic si z toho nedělej, tady jsou mnohdy za losery považovaný i majitelé Panerai, protože vysolili velký peníze za něco, co se za setinovou cenu jmenuje Parnis a přitom je to vlastně to samý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nic si z toho nedělej, tady jsou mnohdy za losery považovaný i majitelé Panerai, protože vysolili velký peníze za něco, co se za setinovou cenu jmenuje Parnis a přitom je to vlastně to samý.

Predpokladam, ze toto si myslel s nadsazkou vyvolanou udalostami poslednych dni. Pochybujem, ze by si niekto zrovna toto myslel. Pokial ma teda vsetko v hlave v poriadku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Don2008 - potrebujes se ujistit, ze ctes mezi radky spravne? :D

Asi tak, posledne dni si tu clovek nemoze byt nicim isty :D

 

To sem teda z nadsázkou nemyslel, jsem o tom přesvědčenej.

 

edit: radši to rozvedu: můj názor to neni, ale jsem přesvědčenej o tom, že někdo takovejhle názor má

To viem, ze tvoj nazor to nie je. Len neverim, ze niekto taky ma. Zasa odtial potial :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi,

 

to fakt musí každé druhé vlákno končit takhle?

Cova tady položil relevantní dotaz a chtěl pomoc.

Místo toho je tady poslední page zase o tom samým, co poslední týden.

Věnujme tomu jen jedno vlákno a tyto nechme k tomu, k čemu jsou předurčeny...

 

Co, moderátore?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové....k obleku jedině vestičku a zlaté kapesní hodinky po pradědovi :thumbsup_anim:

 

Jenže chápu, že pro mnoho z vás oblek=montérky a to je pak "trošku" o něčem jiném.

 

 

Ježiši Kriste!!! To ví přece každý, že vestičky se letos nenosí..... :worried_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív jsem si přečetl všechny příspěvky a čekal nějakou hrůzu s nápisem Tchibo (to bych nevydejchal, protože to kafe je děsný a na ruce o to víc). Jenže oni jsou normálně celkem pěkný! Teda knoflíky co nic nedělaj jsou peklo (na jedněch hrůzách jsem to taky měl:) ale co už.. Já bych je na tvém místě koupil a kochal se tím pohledem. Za ty peníze ať se třeba rozpadnou. No a až k tomu dojde, pošli je Skalisovi ( viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...42&hl=makro ), kterej určitě potřebuje něco do mašiny. A my budeme mít vánoce s novejma makro fotkama :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem vyrazil koupit boxik na hodinky, a kdyz uz jsem tam byl vzal jsem i ty hodinky. Tak tedy prinasim par dojmu z automatu za par kacek.

Vzhled: Znate ten pocit kdy vase hodinky vypadaji ponure na dennim svetle, zatim co na fotkach a v nasvicenych vitrinach jaksi nablyskane? Ja tedy rozhodne ano a v tomto pripade plati, ze zatimco co na fotkach vypadaji primo karnevalove pak na ruce jsou "jen" nablyskane. Vzhledem zkratka neurazi ale pouziti jako univerzalnich hodinek je nemyslitelne. Prekvapi jistena preklapeci spona (pomerne kvalitni rekl bych) a kozeny reminek te nejnizzsi unosne kvality. Korunka v "masterpiece" designu je slusna ale TY TLACITKA na zmenu dne a data! Jestli tohle nekdy bude cist nekdo zplnomocneny ovlivnit konstrukci hodinek mam pro nej vzkaz PROSIM opakuji PROSIM ODPUSTE SI TYTO VYSTRELKY. Tlacitka zcela postradatelna jsou nesmirne velka a primo vybizeji k nahodnemu mackani, na datum se tak nemuzete stoprocentne spolehnout. Behem tri dnu noseni se mi to sice nestalo, ale jiste to je jen otazka casu. Zapusteni nebo lepe uplna absence techto tlacitek by jiste prospela designu i vodotesnosti. Celkem ale delaji hodinky dobry dojem, a vzhledem k tomu ze nikdo tady ani jinde nema patent na vkus zustava tato zalezitost zcela individualni.

Strojek: O puvodu kalibru neni treba dlouho diskutovat. Za 500-600 stovek si ho muzete objednat primo z jeho cinske domoviny. Muj hodinar ho oznacil za kopii (nebo lepe receno parodii) strojku od CITIZEN ikdyz nevim ktery konkretne mel na mysli. Parametry prekvapi - zmineny day/date, fixovana 24hodinova indikace, rucni natah, hacking. Rezervu jsem zatim nemeril. Presnost je ohromujici: 1.den/-8sec; 2.den/-6sec; 3.den/-4sec (pres den na ruce, pres noc sklickem nahoru). Je brzy jasat ale zatim to vypada, ze tyto 20xlevnejsi činy jsou 3xpresnejsi nez moje švajcy. Usmevne a zaroven material k zamysleni. Hodinar vsak tvrdi, ze zde vic nez kde jinde funguje "stesti na kus", u masove cinske vyroby se nektere strojky holt povedou jine zas ne. Pre tyto klady vsak strojku nevestim buhvi jak dlouhou zivotnost. Nevim jestli je to tim zazitym stereotypem nebo dojmem z plastu vyplnujicim prostor mezi jinak celkem malym strojkem a plastem. Pocitejte vsak s triletou zarukou. Rotor ma dosti tuhy chod, zdali je to plan, ztuhlost nebo vada ukaze opet cas.

Obecne: Pruhled na strojek odhaluje zakladni pokusy o zdobeni vcetne primitivniho gravirovani a modrenych sroubku (toho se zrejme pec nezucastnila). Krasne je videt na pero coz muze poslouzit jako jednoduchy "power reserve". K preklopeni data i dne doslo uz k 00.05. Ukazatel dne je prtavy a jeho rucicka index casto dokonale skryje coz zhorsuje cteni.

Zaverem mohu hodinky doporucit jako doplnek a takovou zajmavost. Nikdy jsem nechtel vynakladat penize na skeletony ikdyz bych rad jedny vlastnil. S takrka nulovymi naklady se mi to ted podarilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pravda pravda, největší loser jsem totiž já, páč nemám hodinky žádné <img src="http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" />. Zatím teda. Sakra, kdy už přijdou? <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/angry.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":angry:" border="0" alt="angry.gif" />

 

Jsem tu sice nový, ale s ohledem na počet tvých příspěvků si je na tu ruku aspoň nakresli hodinky propiskou. :eek: Pokud ani to nevyjde, existuje plán B. zapíchnout do zápěstí špendlík a využít tak systému slunečních hodin. Varianta/plán B ovšem počítá se světlem, sníženým prahem bolesti a buzolou v kapse. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...