Mech Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Chtěl bych touto cestou udělat průzkum, kolik by s našlo zájemců o nově vyrobenou nerez korunku na letecké Longines. Už to tady proběhlo někde ve švýcarském vlákně a já jsem to i poté konzultoval s Mechanem. Ten by byl schopen, po zakoupení některých potřebných nástrojů dosáhnout při výrobě 20 kusů na cenu cca 1400,- Kč za kus. Osobně mi to přijde jako přijatelná cena a myslím si, že dvacet kusů hodinek se mezi členy fóra určitě najde a vsadím se, že většina z nich už originální korunku nemá, nebo ji má značně opotřebovanou. Výroba podle historické předlohy je určitě jediný způsob, jak korunku získat, nemají ji ani u Longines. To vím na 100%. Prosím o vaše reakce a případné náměty. Pro lepší ilustraci, jedná se o tyto hodinky: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 2, 2009 by Mech
Marfi Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ahoj, výhledově mě to zajímá. Korunku mám myslím origo, ale má dloupnuté plátování na "vrchlíku". Takže při rozumné ceně se mnou počítejte.
dknespl Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 No co, stejně by to byl hnusnej fejk ;-)
mechano Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 No co, stejně by to byl hnusnej fejk ;-) Jo, a ostatně, co je na tom tak drahýho?
Midsummerman Posted January 18, 2024 Report Posted January 18, 2024 Taky mám zájem. Můj telefon je 733 351 013.
Recommended Posts