Jump to content

PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBCŮ

Guest YPO?

PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBCŮ  

71 members have voted

1. 1. PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBC?

• zajímá m? to, chci v?d?t ?emu se mám vyhnout - sta?í mi na to ov?em pouze jedno vyhrazené vlákno
      40
    • zajímá m? to, jsou to plnohodnotné hodinky a uvítám diskuze na toto téma
      8
    • nic z toho m? nezajímá a nechci tu prostor pro tyto hodinky a to ani v prodejních vláknech
      23

Recommended Posts

Posted

zkuste hlasovat - pokud tam chcete doplnit nějakou další odpověď - nechť se toho nějaký moderátor ujme

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Posted

Myslím, že informácie o takýchto hodinkách na fórum určite patria. Vytvoril by som na ne samostatnú sekciu. Jedno vlákno je málo. Posudzovať by to mali admini/moderátori po zdôvodnenej argumentácii ktoréhokoľvek člena.

Posted
Myslím, že informácie o takýchto hodinkách na fórum určite patria. Vytvoril by som na ne samostatnú sekciu. Jedno vlákno je málo. Posudzovať by to mali admini/moderátori po zdôvodnenej argumentácii ktoréhokoľvek člena.

To by bylo nepřehledný. Já bych utvořil jednu sekci na napodobeniny potápek, další sekci na napodobeniny leteckých, další sekci na napodobeniny společenských hodinek. Možná bysme vymysleli ještě víc sekcí.

Posted
To by bylo nepřehledný. Já bych utvořil jednu sekci na napodobeniny potápek, další sekci na napodobeniny leteckých, další sekci na napodobeniny společenských hodinek. Možná bysme vymysleli ještě víc sekcí.

:lol:  23977772.gif 23977772.gif23977772.gif :lol:

Posted

Mne to je v podstate jedno. Mam na fejky svoj nazor, ale pre nahodneho navstevnika je urcite prehladnejsie, ked je o tych hodinkach vlastne vlakno ako ked su vsetky v jednom - to je dobre akurat pre pravidelnych clenov.

Posted

YPO, kam ma tohle smerovat?

Jestli to ma byt pokus o smir a spolecnou dohodu na tom, co se zde resit bude a co se resit nebude, tak tomu dej odpovidajici formu. Nebylo by od veci se dohodnout jako "komunita" na jednotnem pristupu - verim tomu, ze by lide zkousli (ne)omezeni urcitych temat, pokud bysme se tu na tom jako lidi dohodli.

Pokud to ma byt "Podivejte se, pulka fora za mnou stoji," tak to patri do odpadkoveho kose. Tohle je diskuzni forum a Ty nejsi nadclovek a nemas nejmensi pravo urcovat o cem se diskutovat smi a nesmi. Pokud bys moderoval, pak to muzes usmernovat, ale ani jako moderator ne nad ramec demokraticke dohody. A na rovine diskuze jako takove muzes vyjadrit nazor, ale ne ho prezentovat za ultimativni pohled na problematiku.

Posted
YPO, kam ma tohle smerovat?

Jestli to ma byt pokus o smir a spolecnou dohodu na tom, co se zde resit bude a co se resit nebude, tak tomu dej odpovidajici formu. Nebylo by od veci se dohodnout jako "komunita" na jednotnem pristupu - verim tomu, ze by lide zkousli (ne)omezeni urcitych temat, pokud bysme se tu na tom jako lidi dohodli.

Pokud to ma byt "Podivejte se, pulka fora za mnou stoji," tak to patri do odpadkoveho kose. Tohle je diskuzni forum a Ty nejsi nadclovek a nemas nejmensi pravo urcovat o cem se diskutovat smi a nesmi. Pokud bys moderoval, pak to muzes usmernovat, ale ani jako moderator ne nad ramec demokraticke dohody. A na rovine diskuze jako takove muzes vyjadrit nazor, ale ne ho prezentovat za ultimativni pohled na problematiku.

tak to smaž a dej tomu formu - podstatu toho co chci vědět jsem nastínil v anketě = chci vědět zda to tu nadále budete zasírat výrobky z druhovýroby a nebo ne ? je to srozumitelný ?

Posted
tak to smaž a dej tomu formu - podstatu toho co chci vědět jsem nastínil v anketě = chci vědět zda to tu nadále budete zasírat výrobky z druhovýroby a nebo ne ? je to srozumitelný ?

Sorry, ja tenhle boj nebojuju, abych rekl pravdu, tak me trapej trosku jiny veci, ale pokud to myslis vazne, tak mi posli zpravu s tim, jak by sis to predstavoval, proberu to se zbyvajicimi mody a pak Ti tu anketu klidne pripichnu, budu moderovat a tuhle smaznu, resp. muzu tuhle reeditovat podle Tvych prani. Ale celou ji managovat nebudu - tenhle boj je Tvuj (zadnej utok - to, ze me tahle valka netrapi, resp. tohle tema, myslim vazne. MM bych nenosil, korunka me sere, ale tohle peklo mi za to zdaleka nestoji a nemam problem nechat priznivce MM zit svym zivotem).

Posted
Sorry, ja tenhle boj nebojuju, abych rekl pravdu, tak me trapej trosku jiny veci, ale pokud to myslis vazne, tak mi posli zpravu s tim, jak by sis to predstavoval, proberu to se zbyvajicimi mody a pak Ti tu anketu klidne pripichnu, budu moderovat a tuhle smaznu, resp. muzu tuhle reeditovat podle Tvych prani. Ale celou ji managovat nebudu - tenhle boj je Tvuj (zadnej utok - to, ze me tahle valka netrapi, resp. tohle tema, myslim vazne. MM bych nenosil, korunka me sere, ale tohle peklo mi za to zdaleka nestoji a nemam problem nechat priznivce MM zit svym zivotem).

boobe ty jsi taky mimo ? :) - tak jak si to představuji je jasné z mé ankety a hned v prvním příspěvku jsem dal prostor pro upravení ankety - nechápu

Posted

Ja sa chcem len panov humoristov spytat kto,a kam zaradi Steinhart ? :-) alebo inak,kolko metrov mate na hodinky co sa podobaju na ine? Troska objektivnosti by neuskodilo,ak sa spravi jedno vlakno na hodinky co tazia z cudzieho desingu,moc nam s toho fora neostane :-)

Posted
boobe ty jsi taky mimo ? :) - tak jak si to představuji je jasné z mé ankety a hned v prvním příspěvku jsem dal prostor pro upravení ankety - nechápu

Jde mi o to, ze takhle ta anketa zni, jako kdyby sis chtel zmapovat nazory. Pokud to ma mit ale smysl ten, ze se dohodneme na nejakym pokracovani, ktery budou respektovat vsichni, tak by to chtelo trochu poupravit formulaci - neco jako "hele, pojdte se dohodnout..." A ja nemam ani cas ani chut ani energii to vymyslet / napsat... Takze jsem tim myslel to, at tomu das nejaky oficialnejsi zneni, pak Ti tu anketu klidne pripichnu a budu moderovat, ale to zneni, forma, ... To je na Tobe. A myslim, ze to tak trochu foru i dluzis - nehlede na to, kdo ma pravdu, jsi vetsinu nejostrejsich dohadu odstartoval Ty :(

Snad me chapes ;)

Posted

YPO, YPO. Zřejmě chceš správnou/dobrou věc, ale tudy cesta nevede. Protože to čeho chceš dosáhnout, tedy pokud to dobře chápu, se jmenuje cenzura.

A to už tu jednou bylo !!!

To máš jak s tím tématem "popelnice Evropy". Co lidi jedí je na nich a jedinec může jen jít vlastním příkladem a vysvětlovat.

Dtto platí tady. Dokud budou lidi ochotný kupovat a diskutovat raději fejky a šmejdy, tak TY můžeš jen šířit osvětu. Je smutný, že se zatím většina diskuzí

na toto téma zvrhla !

Upřímně Ti držím palce ve snaze "vyčistit" toto fórum a návrh boo-beek(a) dobře zvaž.

Posted
" A ja nemam ani cas ani chut ani energii to vymyslet / napsat...

BooBee dobře - anketa je tedy podle tebe špatně postavená - nemám s tím problém, možná je skutečně špatně formulovaná tak jí buď uprav nebo vlákno smaž - potažmo ho můžu zamknout sám.

výsledek se zatím přiklání k diskuzi o fejcích a ty budeš rozhodovat o hranici kam až to může zajít - nechápu, že nemáš chuť ani čas tomu dát nějaká pravidla, když tu chceš moderovat

Posted
Hele YPO, kolik jeste chces nasrat lidi nez tuhle spanilou jizdu utnes a vratis se k diskuzim o hodinkach a tak?

tebe už jsem si odškrtnul

Posted
sorry za OT ale nevrhol by som nech sa vytvori subforum s nazvom Nezmyselne diskusie a vlakna ako toto by tam mohli byt premiestnene.

Super jankoxx, konečně rozumná slova. Díky.

Posted

spide: Víš co, nechápu, co tě sere? Prošlo Ti pod rukama x-hodinek od Béček, přes Fortisy, Omegy, atd... A budeš se tady zastávat MM, Parnisů a podobnej hnusů, které se přiživují na něčím designu... Co se to s Tebou stalo :(

EDIT: A máš pravdu, bavme se o hodinkách, o pěknejch hodinkách, ale ne o tom, co produkujou ti, jenž nás za chvíli sežerou...

Posted
spide: Víš co, nechápu, co tě sere? Prošlo Ti pod rukama x-hodinek od Béček, přes Fortisy, Omegy, atd... A budeš se tady zastávat MM, Parnisů a podobnej hnusů, kteří se přižuvují na něčím designu... Co se to s Tebou stalo :(

Co me sere? Na tomhle foru to ze se tu nepise o hodinkach a ty (clovek kterej verejne keca o necem a na dotaz o tom aby to dokazal drzi hubu - to me sere neskutecne), nic jinyho ;) Kdybys trosku cetl, ja se tady nezastavam Parnisu ani MM, ktery jsi ode me tehda nutne potreboval, pouze me sere kdyz tady YPO neustale nekomu cpe svuj nazor, to ze je vicemene v poradku (podle me na tom nic nemeni), stejne tak me stve kdyz kazdemu kdo prijde na forum jsou doporucovany Steinharty ci Archimede jako vrchol stredni tridy.. Parnisy jsem objednaval protoze jsem se nudil a chtel jsem vedet o co se jedna - nedelal jsem z nich kult, nenosil jsem je mezi lidi, pouze jsem popsal pocity z jejich zpracovani..

Takze opet, nevkladej mi do ust neco co jsem nerekl, to me totiz sere mnohem vic nez Parnis a MM dohromady!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...