African Posted February 15 Report Share Posted February 15 před 12 minutami, vojta1 napsal: Já tan toho vidím víc, například pumu v té černé... nějak mi to tady trochu deformovalo fotky... tak zkusím ještě jednu Dal bych jenom jinou barvu rámu, ten zlatej to dost zabíjí a na zdi by mě vůbec nevadil Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta1 Posted February 15 Report Share Posted February 15 před 17 minutami, African napsal: Dal bych jenom jinou barvu rámu, ten zlatej to dost zabíjí a na zdi by mě vůbec nevadil Jaký zlatý? to je dub a vnitřek má stejnou zeldnou barvu jako je tdn obraz naopak je to supr si myslím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long Posted February 15 Report Share Posted February 15 před 18 hodinami, vojta1 napsal: Trochu mimo tetování, před nějakou dobou jsem pořídil dva obrazy od Ondrashe a asi půjdu i do kérky. Asi bych to rád trochu spojil s těmi obrazy a triatlonem, což byla a vlastně ještě je velká část mého života, prvně jsem si to chtěl dát za iron mana, ale na to teda nemám teď formu, tak nevím.. Ale obrazy jsou supr. Koukněte jak to dělají, dost se to projevuje i v těch jeho kérkách. Ondra říkal, že by t viděl na trochu abstraktní kolo+ běžce+ plavce v těch barvách tě h dvou obrazů ale to si nejsem jistý, jestli na sobě chci tu růžovou Na prvém vidím vetřelce, když se klubal, na druhém vidím nějaké sasanky, na druhém na druhý pohled skřítky pod pařezem v jejich světě. Alkohol sem si ještě nedal Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 15 Report Share Posted February 15 před 2 hodinami, vojta1 napsal: Jaký zlatý? to je dub a vnitřek má stejnou zeldnou barvu jako je tdn obraz naopak je to supr si myslím. Dobře no, tak zlatý dub Dal bych tenčí a černý jak uhel, ale sto lidí, sto chutí a tak je to správně Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta1 Posted February 16 Report Share Posted February 16 Tady ještě ten démon v lepší kvalitě u Ondrashe, dnes si kluci byli pro něj u mě a půjčil jsem ho na výstavu do Kadaňe, kdyby jste někdo měl cestu kolem, fakt doporučuji.. https://www.instagram.com/p/CUH53XvKVde/?utm_medium=copy_link Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted March 18 Report Share Posted March 18 Tak pro dnešek hotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted May 11 Report Share Posted May 11 Tak mám nové zverstvá. Rhino je doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 11 Report Share Posted May 11 Hmm, tak já mám slabost pro nosorožce, takže za mě pecka A kérka zdá se hodně povedená tedy, hezký... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted May 11 Report Share Posted May 11 Dik moc, Afri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ričko Posted May 12 Report Share Posted May 12 před 20 hodinami, gerhard napsal: Tak mám nové zverstvá. Rhino je doma. Po dlouhé době vidím něco, co je dobře udělané. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted May 12 Report Share Posted May 12 Tetoval Oliver Konderla z Max Art Tatoo v Košiciach. Dik, ma rad realistiku, páči sa mi čo robí . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted June 12 Report Share Posted June 12 Tak PAM předloktí dokončeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted June 12 Report Share Posted June 12 Uka komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted June 12 Report Share Posted June 12 před 31 minutami, Harwey napsal: Uka komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman I. Posted June 18 Report Share Posted June 18 Jsme s pani byli dnes na prochazce. Nejaky skauti se pohoršovali, co mám za boty na túru. Voni asi nevěděli, že jsem domácí a doma chodím ven v kroksákách Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted June 18 Report Share Posted June 18 Matouš 14:25 do Klášterce Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted June 18 Report Share Posted June 18 @horal No, možná z hlediska těch skautů spíš Matouš 14:26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts