Jump to content

Recommended Posts

Posted

moje predstava:

- jednoduchy a cisty design

- vhodne na plavani / snorchlovani

- svitici rucicky, carky (jak je presne definovana luminiscence u hodinek a jak dlouho vydrzi svitit?)

- preferuju kaucukovy pasek, ale neni to dogma

- safirove sklicko?

- nesmi byt manualni (proste, ze je nechci natahovat rucne, ale to asi ani neni v teto cenove kategorii?)

- do 10kkc (limit tak +- 15)

objevil jsem v koscomu Raymond Weil RW Sport za 15kkc, obratem jsem vygooglil na ebayi za +- 700usd (ale zase neposila do zahranici, kazdopadne predpokladam, ze neni jediny..). nikdy jsem hodinky nekupoval po netu, mam s tim nulove zkusenosti.

prosim o pomoc s vyberem i s tipy k samotnemu nakupu.

diky moc predem

Posted

Za sebe mohu doporučit Precisty, zajímavá určitě je zde na foru limitka Stowa a kdybych se mohl rozšoupnout, tak beru Orlíky - Prim.

Posted
- do 10kkc (limit tak +- 15)

Ahoj. Ty sem dobre zapadnes :D

Dej na Frantika, jestli nemas cas to tady par tejdnu studovat, zvaz je. Alespon mas jistotu ze pokud casem zevsednou zase je tady vymenis. Desingove parada! Originalni napad. Znacka je to vnimana jako velmi solidni svycarska hodinarina. Za solidni prachy.

Posted

Už jsem tenhle tip dával na chronomagu několikrát,tak ho ještě zopakuji.Podívejte se na hodinky s tritiovým osvětlením,ať už Trasery,nebo třeba Luminoxy,vyrábí se spousta modelů ze kterých je možno si vybrat a podle mne nic lepšího co se týká čitelnosti ve tmě neexistuje.Sám mám Trasery super sport,WR 200m,jsou to tedy quarcky,ale v nabídce je možno najít skoro cokoliv podle přání a vkusu.Já jsem ty hodinky kupoval u Kubsona tady s fóra (chronoshop.cz) a jsem opravdu maximálně spokojen.

Posted

Precista Spedbird III - můj stálý adept na sportovní hodinky. Vodotěsnost 100m a za 10tis...

Posted
Dam ti jednu alternativu - nejsou to ciste potapky, ale paradni chronograf, zajimavej design a vodotesnost 10 ATM, strojek automat Valjoux, kaucuk k nim urcite pujde, jsou v sekci prodej

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24580

vypada to zajimave, akorat to na me pusobi malicko preplacane.. je to krok jinym smerem a tomu ja se obecne nebranim. ze bych si poridil hodinky dvoje? :D pritelkyne by me asi sejmula..

Posted
Za sebe mohu doporučit Precisty, zajímavá určitě je zde na foru limitka Stowa a kdybych se mohl rozšoupnout, tak beru Orlíky - Prim.

pri zkoumani jmen co jsi nadhodil jsem objevil STINGRAY 60 a hodne me to zaujalo. na foru jsem tady o nich ale nic neobjevil :( muzete nekdo komentar? Mk%20II%20Stingray%2060a.jpg

Posted
Ahoj. Ty sem dobre zapadnes :D

to jakoze jsem lama z levnyho kraje, nebo ze si neumim stanovit jasny limit ceny? ;)

Dej na Frantika, jestli nemas cas to tady par tejdnu studovat, zvaz je. Alespon mas jistotu ze pokud casem zevsednou zase je tady vymenis. Desingove parada! Originalni napad. Znacka je to vnimana jako velmi solidni svycarska hodinarina. Za solidni prachy.

njn, je to zajimavy, ale jinym smerem. styl stingray, viz vyse, to je smer, ktery me ted zajima asi nejvic

Posted
to jakoze jsem lama z levnyho kraje, nebo ze si neumim stanovit jasny limit ceny? ;)

To druhý :D

Posted
Už jsem tenhle tip dával na chronomagu několikrát,tak ho ještě zopakuji.Podívejte se na hodinky s tritiovým osvětlením,ať už Trasery,nebo třeba Luminoxy,vyrábí se spousta modelů ze kterých je možno si vybrat a podle mne nic lepšího co se týká čitelnosti ve tmě neexistuje.Sám mám Trasery super sport,WR 200m,jsou to tedy quarcky,ale v nabídce je možno najít skoro cokoliv podle přání a vkusu.Já jsem ty hodinky kupoval u Kubsona tady s fóra (chronoshop.cz) a jsem opravdu maximálně spokojen.

Gilius Zasláno Dnes, 21:02

Traser dělá i automaty...... smile.gif A do limitu se vejdeš.....

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...3&hl=Traser

mrkni na www.chronoshop.cz

jj trasery jsou dalsi variantou, maj pro me akorat dve negativa. 1- nedavno si kolega jedny koupil. 2- jsou tak vojensky, az jsou tema cisilkama a carkama preplacany :-/ i kdyz treba ty supersporty maj neco do sebe. psal jsem na chronoshop, jestli by mi tam jedny blokly, pred vanocema mam moznost do tranovic osobne zajet..

Posted
Precista Spedbird III - můj stálý adept na sportovní hodinky. Vodotěsnost 100m a za 10tis...

libi se mi ten jednoduchy dizajn, ale malinko mi tam neco v tom vyrazu chybi.. neumim to popsat, ale kdyz to srovnam s temi stingrayi..

Posted

Tak ty Stingray jsou čistě Divers, kdežto Speedbirdy mají původ u leteckých hodinek :)

Posted

Ty RW mi přijdou dost úděsné, spíš jako nějaké fashion....