Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
312 jsou hezké, ale PAM není moje krevní skupina, taky na ně nemám pazouru, cca 17 cm zápěstí je fakt nedává

Tak to s těmi IWC Aquatimer Vintage možná budeš mít trochu problém:

post-1893-1259435214.jpg

Staženo z TimeZone - člen Chinanico

Edited by lib
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ty IWC vintage jsem měl na ruce a bylo to ok, nejsou tak mohutné, vysoké a velké, ten šmudla na fotce musí být podvyživený vietnamec :D

Posted

Já bych se asi v těhlech penězích a požadavcích asi rozhodoval mezo JLC Master Compresor Chronographe a těmi IWC, nebo Vulcain Cricket Nautical.

Přecejenom si Tě nedovedu představit s nějakým cirkusem na ruce :D

Posted

hele, jsem "mladý kluk", cirkus si ještě můžu dovolit :D

chci vidět live JLC a GP, IWC jsem zkoušel a jsou skvělé, ještě se pokouším sehnat ceník Favre Leuba, líbí se mě tohle:

FLMercury-Power-Reserve.jpg

Posted
hele, jsem "mladý kluk", cirkus si ještě můžu dovolit :D

chci vidět live JLC a GP, IWC jsem zkoušel a jsou skvělé, ještě se pokouším sehnat ceník Favre Leuba, líbí se mě tohle:)

Co se týče GP tak v PRaze jsou zásobeni více než dobře a ceny přepočítávají z doporučených švýcarských cen... Ty JLC jso taky ok, sedí i na mojí hubené ruce (17,5-18cm).

Což o to, jsi ještě "mladý kluk" a dovolit si to můžeš, ale jak to bude vypadat? :D

Ač je to divné, doporučuji ty IWC (IWC nemám moc rád).

Posted

Ty favre-leuba pěkně tahaj za oči - pozornost přitahujou jak magnet, protože díky pootočení korunky/vteřinky/datumky vypadaj jako úplně mimostředný, což nejsou - na jednu stranu dost dobrý, ale bál bych se okoukání. Je to přecijen designová vychytávka než horologická, která by vydržela bavit dýl.

Posted
Ty favre-leuba pěkně tahaj za oči -na jednu stranu dost dobrý, ale bál bych se okoukání. Je to přecijen designová vychytávka než horologická, která by vydržela bavit dýl.

nevím, live jsem je neviděl, ale jsou jednoduché, čisté a přehledné, fakt se mě líbí :)

Posted (edited)

Poradim ti z mojich 2 dlhodobych favoritov:

1, JLC - Master Compressor GMT

2, Glashutte Original - Sport Evolution Panorama Date

foto:

Q1738471.jpg 39-42-43-03-04.jpg

Edited by neon
Posted

neon: jo tímhle směrem se taky ubírám, jen nevím jestli se u obou vlezu do limitu, dlouho jsem koketoval i s tímhle:

large-1-2501.jpg

Posted
U IWC- otočná luneta, čas a datum.

U JLC - otočná luneta, čas a datum, budík.

JLC s budíkem je podle mě užasná komplikace, pro život naprosto nepostradatelná. :thumbsup_anim:

Jo tak ony mají budík, já ten ciferník zas tak nezkoumal, myslel jsem, že ta ručka "navíc" je GMT. Hm, budík, to už je docela slušná komplikace, moc kalibrů s budíkem není. Určitě je to vlastní kalibr? Já znám akorát AS 5008 (používá třeba IWC) a pak vlastní komplikaci na ETA 7750 co má Fortis (tam je to ovšem na chronografu a to byl a možná ještě je světový unikát)

Ale ty IWC se mi stejně líbí nejvíc, i když ten budík - no, nevím, nevím :D

Ví někdo jak je to s přetěsňováním? Protože měnit tři korunky může docela lízt do peněz :(

Posted
Já znám akorát AS 5008 (používá třeba IWC) ....

IWC spíš používá strojky s alarmem od JLC, cal. 916, vypadají podstatně líp než strojky AS, resp. Poljot

IWCFM4001.jpg

Posted

Chlapi, prosim vas, jsou nekde v Praze k videni Rodger Dubois?

Diky

Posted

gas: Až něco vybereš, tak nezapomeň dát vědět, ať pak můžeme zorganizovat sraz v Olomouci, abychom ti tam mohli ty hodinky osahat a oslintat :D

Posted

Divím se, že Ti ještě nikdo nenabídnul Audemars Piguet. Takže tady máš ode mě jedny pro představu, co by Tě mohlo čekat. Audemars Piguet žádný z Tvých zákazníků tutově znát nebude.

Prohlédni si i další fotky z odkazu, abys věděl, do čeho bys šel. Zklamaný 100% nebudeš.

zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/Shoot...ion-No_7443.htm

Posted (edited)

thesis:

AP jsou jistě super, jenom modely RO OS nesplňují hned dvě vstupní podmínky. "Chronograph není žádoucí, cena max 150t".

Edited by Jumbo
Posted
thesis:

AP jsou jistě super, jenom modely RO OS nesplňují hned dvě vstupní podmínky. "Chronograph není žádoucí, cena max 150t".

Aha, nevšiml jsem si, byl jsem zahleděný do nádherných hodinek, které se gasovi nabízejí. Musím chybu napravit.

Posted

Sorry za OT, ale teď nevím jestli je lepší vybírat hodinky za 15 litrů nebo 150...kua, to musí být dilemata. Nicméně, nejvíce se mi líbí ty úplně první IWC..150 tisíc u mě evokuje, že to musí být společenské oblekovky třeba jako toto:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.