Guest salamio Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 (edited) V sobotu mi od instanta přišly tyhle Seiko 5. Jenom okolnost, že mají tah akorát na mou ruku a na manželčinu je velký, mé ženě zabránila ve sprosté krádeži . Proto bych se chtěl zeptat, jestli nevíte o nějakých ?dámských? sportovních hodinkách? Velikost těch Seiko ženě celkem sedla a moc se jí líbí přehlednost ciferníku (oba trochu blbě vidíme, tak nás na nějaké dlouhé zkoumání, kolik že je vlastně hodin, moc neužije). Cena asi tak max. do 10 tis. ? čím míň, tím líp . Edited December 7, 2009 by salamio
Filipes Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 stejný s červenou lunetou jsou tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24384
Gilius Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 na jak hluboké potápění??? Páč jestli "jen tak", tak naprosto doporučuju Prim Sport I nebo II.
Guest salamio Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 na jak hluboké potápění??? Páč jestli "jen tak", tak naprosto doporučuju Prim Sport I nebo II. Max. procházka v dešti . Ale nejsem si úplně jist, jestli už jsem dospěl tak daleko, abych dokázal překousnout značku Prim. Ještě mám patrně před sebou dlouhou cestu, při které se budu muset zbavit různých předsudků...
vraby Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Co třeba Orient? Orient Ladies Automatic Sapphire Diver 100 m Condition : New in box Model # : CNR1G001B - Black dial Model # : CNR1G002D - Blue dial Model # : CNR1G003T - Copper dial Model # : CNR1G005W - Dial with stonesl Movement : Orient in house movement , 21 jewels, Automatic Water Resistant : 100 m Case : 32 mm x 14 mm thickness (excluding crown) Case : 34 mm x 14 mm thickness (including crown) Additional:- Material : Flat Scratch-proofed Sapphire Crystal Mercedes hour hand Rotating bezel See through case back Bracelet : solid SS link with two pushed in button
Gilius Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Max. procházka v dešti . Ale nejsem si úplně jist, jestli už jsem dospěl tak daleko, abych dokázal překousnout značku Prim. Ještě mám patrně před sebou dlouhou cestu, při které se budu muset zbavit různých předsudků... Tady jde o ty původní....a fakt jsou fajn!!! A na ženské ručce vypadají parádně. A to Ti píšu jako příznivec dgitálek......
edas Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Pokud to nemusí být nutně automaty, což by nemělo snad až tak vadit, mohu doporučit Zodiac V-Wolf. Manželka je dostala loni na vánoce (na bleděmodrém kaučuku) a od té doby mám při "studiu" chronomag fóra pokoj. Sám jsem byl překvapen, jak velmi jsem se zavděčil...
vraby Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Tady jde o ty původní....a fakt jsou fajn!!! A na ženské ručce vypadají parádně. A to Ti píšu jako příznivec dgitálek...... Taky bych tomu věřil.
Guest salamio Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Díky za tipy! Asi nakonec vezmu ty Seika, i když mi třeba stejné oblečení u páru vždy připadalo trochu nevkusné. Orienty jsou zajímavé, ale nevím, jestli by se líbila ta Mercedes hour hand. Navíc ve verzi s bílým ciferníkem (který se ženě na těch Seikách líbí) jsou jenom s kamenama na indexech. Zodiac V-Wolf taky nejsou špatné, ale, přece jenom ty Seika... . BTW, netušíte, jestli by u těch Seiko šel vyměnit tah třeba za nějaký textilní pásek? Jestli to teda není neodpustitelná hodinková blasfemie .
Guest salamio Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 co třeba tady tady Ty SYMF43K jsou pěkné! Ale znáte to ? manželka se asi zamilovala do té červené lunety u 5 Sports . Taky nevím, jestli průměr 28 už není málo? Ale třeba jí je taky někdy pořídím, jsou fakt pěkné, takové typicky dámské. Potom by mohla mít 5 Sports na těžší práce (kamenolom, zápřah v pluhu) a Ladies Superior na ty lehčí (štípání dřeva, brigáda v chemičce).
Filipes Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 tah (náramek) samozřejmě vyměnit lze za cokoli, stačí k tomu vystěžejkovač
Guest salamio Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Ježíšek nakonec přinesl salamíně ty červené Seiko. Je to prima, můžeme si teď hrát na ozvobození Rudou Armádou: nejdřív ji zneuctím a pak jí vemu hodinky!
Jeňa Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 (edited) Díky za tipy! Asi nakonec vezmu ty Seika, i když mi třeba stejné oblečení u páru vždy připadalo trochu nevkusné. Orienty jsou zajímavé, ale nevím, jestli by se líbila ta Mercedes hour hand. Navíc ve verzi s bílým ciferníkem (který se ženě na těch Seikách líbí) jsou jenom s kamenama na indexech. Zodiac V-Wolf taky nejsou špatné, ale, přece jenom ty Seika... . BTW, netušíte, jestli by u těch Seiko šel vyměnit tah třeba za nějaký textilní pásek? Jestli to teda není neodpustitelná hodinková blasfemie . Jak bylo napsáno, tah lze rozhodně vyměnit. Stejně jako je možné jej ponechat a zkrá*** (tedy obyčejně to tak bývá). Edited December 29, 2009 by Jeňa
Recommended Posts