Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím vás,

brzy mi končí smlouva u T-Mobilu už mi i volali aby mne informovali o této skutečnosti.Ale nenabízeli mi nějaké bonusové věci abych prodloužil jen změnu paušálu na jiný protože používám T80 HIT který již není v nabídce.

Paušál mám u nich cca 6-8 let platím měsíčně 600-800.

Jaké máte zkušenosti se snahou operátora aby jste u něj setrvali další dva roky,nabízel vám nějaké neveřejné nabídky?sleva na paušál?telefon za lepší cenu?nebo něco jineho?

podělte se se svými zkušenostmi.ať vím na co se můžu připravit.

docela by se mi líbil telefon za lepší cenu,starý již pomalu dosluhuje

Posted

Zkušenost s prodloužením smlouvy nemám, ale mám zkušenost s přechodem k jinému operátorovi.

Domluvil jsem si s jiným operátorem přechod, kvůli přenositelnosti čísla jsem dostal nějaký kód, který jsem měl nahlásit svému stávajícímu. Takže jsem zavolal do T-Mobilu, že od nich odcházím a že jim chci nadiktovat ten kód, načež mi nabídli paušál za 200,- Kč měsíčně s bonusem 2000 volných minut měsíčně... a to jsem měl "jen" Twist kartu...

Posted (edited)

Když jsem chtěl odejít od tehdejšího Eurotelu k TMobile tak mě nabídli na rok 1000 volných minut měsíčně. Pravidelná měsíční útrata se pohybovala kolem 700Kč. Chtěl jsem odejít kvůli manželce (tehdejší přítelkyni) protože byla vázaná u TMobile a za příplatek 180Kč k nejnižšímu tarifu jsem jí mohl volat a psát libovolně zdarma. Rok jsem to teda vydržel a potom stejně přešel. Další nabídka se již nekonala při požadavku o přechod. V lednu mi končí další dvouletá smlouva a už teď mě asi 4x otravovali abych si ji prodloužil. Žádné extra nabídky mimo těch na oficiálních stránkách mi však neudělali.

Jen někdy lituji že jsem odešel od Oskara kde jsem měl tarif Dohoda s Oskarem. Ale na volání mimo rodinu mám služební telefon kde máme nastavený dobrý tarif.

Edited by DAveDOG
Posted

Ahoj prodluzoval jsem u T-M nekolikrat, mam stejne cislo a operatora pres deset let. Vzdy jsem mel na vyber bud zvyhodneny telefon nebo aktualni tarif HIT.

Posted
Ahoj prodluzoval jsem u T-M nekolikrat, mam stejne cislo a operatora pres deset let. Vzdy jsem mel na vyber bud zvyhodneny telefon nebo aktualni tarif HIT.

Jsem u T-mobile 10 let, letos jsem prodlužoval. Zavolal jsem jim, nastínil výhodnější nabídku od konkurence a dostal velmi výhodné podmínky na další 2 roky - zásadní slevu z paušálu. Podrobnosti nebudu uvádět, protože mi to vzhledem k osobnímu jednání a jejich vstřícnosti nepřijde korektní.

Každopádně, zavoláním na jejich obch. oddělení nic nepokazíš, mě se to vyplatilo...

Posted

Takže já také se svou troškou do mlýna.

Dnes už to není co to bývalo ještě cca. půl roku zpět, pokud máš útratu nižší než 1000,-/měsíc, tak se většinou nějaké hodně extra nabídky nekonají (kamarádka má na starosti korporátní zákazníky). Každopádně za zkoušku nic nedáš, operovat s konkurenční nabídkou je ale potřeba opatrně a v žádném případě nepřehánět, obchoďáci většinou znají možnosti konkurence.

Běžně se nabízejí zvýhodněné telefony (dříve klidně mobil ze středního segmentu za 1,-), občas i tarifní výhody (záleží na koho narazíš). Operátoři mají spoustu možností jak zákazníka navnadit. Extra výhodné nabídky jsou hlavně pro firmy s větším tarifním plněním a nebo s větším počtem SIM, zkrátka potenciálně zajímavý zákazník. Kamarád má momentálně u T-M tarif pro 20 SIM se slevou 75%, volání v rámci firemní skupiny zdarma (neberou se minuty z volných minut), 300 minut/měsíc zdarma, SMS za 1,.... (měsíční paušál cca. 350,-)

Posted
Zkušenost s prodloužením smlouvy nemám, ale mám zkušenost s přechodem k jinému operátorovi.

Domluvil jsem si s jiným operátorem přechod, kvůli přenositelnosti čísla jsem dostal nějaký kód, který jsem měl nahlásit svému stávajícímu. Takže jsem zavolal do T-Mobilu, že od nich odcházím a že jim chci nadiktovat ten kód, načež mi nabídli paušál za 200,- Kč měsíčně s bonusem 2000 volných minut měsíčně... a to jsem měl "jen" Twist kartu...

2000 volných minut měsíčně za měsíční paušál 200,-Kč ???? Ti trošku ujela klávesnice, ne?

Posted
2000 volných minut měsíčně za měsíční paušál 200,-Kč ???? Ti trošku ujela klávesnice, ne?

Neujela.

Přiznávám ale, že jsem si už nevyslechl podmínky této nabídky...

Posted (edited)
Neujela.

Přiznávám ale, že jsem si už nevyslechl podmínky této nabídky...

Tak vetsi blaboly jako to, cos sem dnes napsal, jsem tady jeste necetl. Jako ze kdyz chces z Twistu pryc, ze ti nabidnou - volejte si imrvere, jenom nam neutikejte...

Nene, tak to nechodi, nedelej z nas blazny...

viz - http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f...19a9253890d7eae

Edited by paolous
Posted
Tak vetsi blaboly jako to, cos sem dnes napsal, jsem tady jeste necetl. Jako ze kdyz chces z Twistu pryc, ze ti nabidnou - volejte si imrvere, jenom nam neutikejte...

Nene, tak to nechodi, nedelej z nas blazny...

viz - http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f...19a9253890d7eae

Hm, dobrý. Tak k týhle "argumentaci" nemám fakt co dodat.

Vím co jsem slyšel a dál nikoho přesvědčovat nehodlám.

Každopádně pro operátora asi není složitý zjistit jak dlouho je Twist karta aktivní (asi deset let) a kolik na ní bylo provoláno (hodně).

Posted

No mně u T. mobilu v září 2009 končila smlouva, paušál u nich mám asi 10 let a tak poučen kamarádkou z jejich call centra jsem před vypršením smlouvy zavolal, že tedy budu končit smlouvu a protože mi O2 nabízí lepší podmínky, přejdu k nim.

Podotýkám, že jsem zákazník s platinovou péčí.

Asi do dvou dnů mi volal jejich nějaký zaměstnanec, že by pro mne měli nějaké výhodné nabídky. Měl jsem v pácu telefon HTC TYNT II Kaiser v té době se prodával asi za 14 tisíc a oni mi ho nabídli za zhruba tisícovku, pokud se jim upíši na dva další roky a pokud budu mít měsíční útratu 800 Kč. Tož jsem to vzal. Byla to nějaká nabídka v rámci udržení dobrých zákazníků.

No a letos v září jsme s manželkou přešli pod nemocniční tarif v rámcové smlouvě, převod povolili, jen jsem přišel o jejich platinovou péči a body. No ale místo 1200 kč měsíčně dnes volám za pětistovku. Mám tarif 160 a po provolání dalších 160 minut v síti T. mobile, 100 sms zdarma a mezi sebou si se zaměstnanci nemocnice co mají rámcovku, tedy ženou a pod voláme zdarma.

Proto vím, že opravdu ke konci smlouvy lze vyjednat podstatně větší výhody když pohrozíte že přejdete ke konkurenci.

:thumbsup_anim:

Posted
...Proto vím, že opravdu ke konci smlouvy lze vyjednat podstatně větší výhody když pohrozíte že přejdete ke konkurenci.

:thumbsup_anim:

Nejen ke konci smlouvy... ale T-mobile ma retencni oddeleni asi nejslabsi.

Posted
Hm, dobrý. Tak k týhle "argumentaci" nemám fakt co dodat.

Vím co jsem slyšel a dál nikoho přesvědčovat nehodlám.

Každopádně pro operátora asi není složitý zjistit jak dlouho je Twist karta aktivní (asi deset let) a kolik na ní bylo provoláno (hodně).

Leclerc: tak ty volne minuty spis byly mysleny na rok a ne na mesic, ne? 

Posted

Podle svého příkladu si dovolím jeho slova potvrdit. Já dostal 1000 minut měsíčně po dobu jednoho roku, a to jsem měl smlouvu s měsíčnímy účty cca 700Kč.

Posted

To je teda víc než výhodná nabídka.

Sám mám Dohodu s Oskarem - tedy 300 volných minut do všech sítí za 550,- + DPH

Reálný účty zpravidla kolem litru. Tedy srovnatelný paušál poplatky. Ale neumím si představit, že bych takovou nabídku, v případě snahy o přechod jinam, dostal. Zas na druhou stranu - asi to sem moc nepatří, ale neodpustím si to.... s T-Mobilem (Paegasem) mám velmi špatnou zkušenost. Kdysi jsem řádně zrušil paušál. Vše jsem měl uhrazeno. Asi po 5 letech a přerodu z Paegasu na T-Mobile mi přišel, světe div se, dopis, že jim dlužím asi 2700,-Kč. Nebyla to pravda, nicméně po těch letech jsem to neměl jak dokázat, papíry jsem už neměl. Nezaplatil jsem, občasně jsme si dopisovali a nakonec po dalších cca 4 letech jsem zaplatil přes 12 tisíc. Od té doby T-Mobile nikde nepochválím a jakmile kdekoliv končím jakýkoliv závazek, požaduju písemný doklad o řádném ukončení a vyrovnání všech finančních a jiných závazků. Chybama se člověk učí. Nedivím se, že TM nabízí taková lákadla, nejspíš je odliv klientů (z různých důvodů) větší, než by unesli.

Posted

Dnes mi v devět hodin ráno zvonil telefon,říkám si kdo to hned tak poránu otravuje,pohlédnu na číslo a on to t-mobile operátor ,tak jsem si říkal ,že by od posledního telefonátu přišli se zajímavou nabídkou sami od sebe?a ono nic jen mě slečna na druhém konci telefonu oznámila o tom ,že v únoru mi končí smlouva a zda o tom vím a nabízela mi prodloužení,ale vytasila se pouze se standartní nabídkou služeb a telefonů za standartní cenu dle ceníku.řekl jsem jí že o tom vím a že uvažuji o změně operátora,tak mi zopakovala svou nabídku,poděkoval jsem jí za to, stím že moc zajímavá není a do února času dost.

nechávám tomu volný průběh.později začnu řešit co a jak.

Posted

Mam u T mobile smlouvu vyznamneho zakaznika s minimalnim plnenim 5tis Kc. Kdyz mi smlouva koncila, tak mi volali, jestli chci prodlouzit a bla bla. Nechtel jsem, protoze jsem chtel prejit k O2. Pocital jsem tedy s tim, ze smlouva prejde na dobu neurcitou s vypovedni lhutou. Jake vsak bylo prekvapeni, kdyz mi potom co jsem chtel ukoncit smlouvu sdelili, ze smlouva na cislo uz je na dobu neurcitou, ale smlouva SME zakaznika se prodlouzila na dalsi 2 roky automaticky. Ze pokud to vypovim, tak po me budou chtit smluvni pokutu ve vysi minimalniho plneni.

Takze doporucuji si precist poradne co podepisujete. :withstupid:

Jen pro doplneni. Moje mesicni faktury na 2 cisla jsou mezi 12 - 19tis Kc/mesicne