PRS516 Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 kolegové vybírám si hodinky v kategorii do cca 300EUR, jako etalon mám Glashuette Sport Evoution Panorama date, ale to je mimo mísu :-(. Takže jsem skončil u Tissot PRS516 (automat ETA 4826-2? , safír sklo,) a Orient CDH00001B (kalibr 48K40, obě skla safír). Jsem už rozhodnutý pro Tissoty (jednoduchost,elegenace, swiss made) ale rád bych slyšel i další názor, zkušenosti, a doporučení.. U Orientek mi trochu nesedí korunky, jakoby tam nepatřily, žádný chránič, ale naživo to bude třeba jiný. Celkové provedení mi přijde těsně na hranici k přeplácanosti, i Tissot-ek jsem si jistý na 100%. dík za reakci Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Colisa Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Musím souhlasit,i když mám rád Orienty,,tak v tomhle případě bych volil stejně,,a to Tissot...orient je opravdu príliš přeplácaný a korunky mimo,,takže doporučuju Tissot-)
StanoBare Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Ak si teda vyberas Tissot a Orient - potom Tissoty, pekne, ciste, sport look. Inak mam rad aj trochu preplacane hodinky, je potom na co pozerat, vsetky tie priehyby, prelisy, perforovanie....lebo watch = aj pozerat sledovat. Potom zistis, ze ti nieco zacne vadit a mnoho z funkcii ani nevyuzijes, alebo len minimalne.
vraby Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Za mě Tissot,jak píšeš jednoduchý,elegantní.Hodinky podobného vzhedu jako mají Orient mi nějak nesedí.Určitě by se našli hezčí Orienty.(Orient Cem75002D) zde na fóru několikrát zmiňované.
abbot Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Tohle jsou imo nejhezčí tissoty, jen bych zvážil nákup verze na tahu, pekelně mě rajcuje to T ve vyraženým kolečku ... Jinak on i ten origo řemen stojí docela slušnou pálku, ale u kůže si myslim neni třeba originál, protože se dá najít spousta lacinějších a ještě kvalitnějších alternativ ...
Vit Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ty Tissot se mi líbí víc. Zejména ty indexy "ve vzduchu" vypadají zajímavě. Nelíbí se mi ale to velké množství nápisů a ta číslice (2) před datumem.
xlaque Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ta 2 sa da "vypnuť" Bež do Tissotov, ja ich mam už dva roky a absolutna spokojnosť.
abbot Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Hele, jak na to koukám, tak už podle nicku si si odpověděl
Bert Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Můj názor se shoduje s většinou. Tissot. Ještě si ale extra přisadím k Abbotovi. Jedině na tahu. Teda ne, Abbot, ale ty hodinky , Teď vážně, ten tah vidím lepší nejem kvůli tomu "Téčku v kolečku", ale kůže mi k těmto hodinkám moc nesedí.
PRS516 Posted December 13, 2009 Author Report Posted December 13, 2009 Hele, jak na to koukám, tak už podle nicku si si odpověděl V podstatě ano.
PRS516 Posted December 13, 2009 Author Report Posted December 13, 2009 Můj názor se shoduje s většinou. Tissot. Ještě si ale extra přisadím k Abbotovi. Jedině na tahu. Teda ne, Abbot, ale ty hodinky , Teď vážně, ten tah vidím lepší nejem kvůli tomu "Téčku v kolečku", ale kůže mi k těmto hodinkám moc nesedí. Taky jsem váhal, ale potřebuju změnu. Tedˇ mám 8 rokem hodinky (Sector) na tahu. Asi by byla lepší černá barva, ale to je u varianty s bílým ciferníkem-nechci. kolegové vybírám si hodinky v kategorii do cca 300EUR, jako etalon mám Glashuette Sport Evoution Panorama date, ale to je mimo mísu :-(. Takže jsem skončil u Tissot PRS516 (automat ETA 4826-2? , safír sklo,) a Orient CDH00001B (kalibr 48K40, obě skla safír). Jsem už rozhodnutý pro Tissoty (jednoduchost,elegenace, swiss made) ale rád bych slyšel i další názor, zkušenosti, a doporučení.. U Orientek mi trochu nesedí korunky, jakoby tam nepatřily, žádný chránič, ale naživo to bude třeba jiný. Celkové provedení mi přijde těsně na hranici k přeplácanosti, i Tissot-ek jsem si jistý na 100%. dík za reakci vybráno - Tissot dík za názory
grakij Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Taky jsem váhal, ale potřebuju změnu. Tedˇ mám 8 rokem hodinky (Sector) na tahu. Asi by byla lepší černá barva, ale to je u varianty s bílým ciferníkem-nechci. vybráno - Tissot dík za názory Kup je na tom tahu a potom tady nahod fotky. Kuzi si vyberes kdykoliv. Pokud je koupis na kuzi, myslim si, ze casem zacnes chtit tah a to je pak mnohem vetsi palka. Ale vlastni zkusenost je asi nejlepsi
hommer1 Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 http://www.watchesglobal.com/auto_resize_b...6-T91148341.jpg na kovovem tahu.
hommer1 Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 TISSOT WATCH - PRS 516 - T91.1.483.51 Černá barva kovový tah.
Pajac Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Jednoznačně Orient. Možná zrovna kvůli té "přeplácanosti"? Nevím...
Recommended Posts