Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mas nejaky novy plany? :thumbsup_anim:

s JLC zatim ne, ale jednou kdovi s tou jejich cenovou politikou a rocnimi vyprodeji ;)

Ted mam par jinych tipu, ktere bych si chtel behem Vanoc rozmyslet a po Novem roce realizovat...

Posted (edited)
Tak to je dobra zprava rekl bych :thumbsup_anim:

Já Ti nevím, zda je to až tak dobrá zpráva. Nakupovat hodinky z sekce HH v nákupních centrech...v Dubaji možná, ale u nás :thumbsdown_anim:

Také se trochu obávám úrovně znalostí prodejního personálu...tak mě napadá, jsou autorizovaným prodejcem? Na stránkách výrobce jsem je nenašel.

Edited by Andrew
Posted (edited)
Já Ti nevím, zda je to až tak dobrá zpráva. Nakupovat hodinky z sekce HH v nákupních centrech...v Dubaji možná, ale u nás :thumbsdown_anim:

Také se trochu obávám úrovně znalostí prodejního personálu...tak mě napadá, jsou autorizovaným prodejcem? Na stránkách výrobce jsem je nenašel.

Podstatné je, že obě dámy jsou nesrovnatelně ochotnější než personál v LBS na Pařížské. - Výběr mají poměrně limitovaný na obou prodejnách.

Na webu JLC momentálně nenajdete ani LBS... zkrátka všichni autorizovaní prodejci uvedeni nejsou.

Záruční list JLC obsahuje samolepku s uvedením sériového čísla hodinek a autorizovaného prodejce - nejlepší kontrola.

Edit: úprava

Edited by sery.vlk