Mike. Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 tak tu je upgradnuty Luk-ov cifernik, to len aby ste videli ako to vyzera bez vsetkeho. je to len na predstavu, Luk-ov original sa nebude nijak inac pouzivat a zneuzivat Jinak originál má také trochu "ořezaná" čísla 5 a 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 (upraveno) Tak jsem to blbě pochopil sám... Což není nic překvapujícího. Upraveno 18. prosince 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Tak jsem to blbě pochopil sám, pardon za zmatky. Taky bych si možná jedny vzal. Stejně mi to přijde hrozně málo peněz... Taky by mě nenapadlo, že něco může v sobě mít Unitas za +/- 150 euro (i víc), být to limitka vyrobená ve Švýcarsku a současně stát celkem do 300 euro. Není to nějaká mýlka???? Taky jsem to chápal jako 290 nad cenu základního modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 18. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 (upraveno) co poviete na tento navrh ? ceskoslovenske squadrony co bojovali v RAF v WWII, ako pocta nasim pilotom Upraveno 18. prosince 2009 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 18. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Taky by mě nenapadlo, že něco může v sobě mít Unitas za +/- 150 euro (i víc), být to limitka vyrobená ve Švýcarsku a současně stát celkem do 300 euro. Není to nějaká mýlka???? Taky jsem to chápal jako 290 nad cenu základního modelu. hned ako som dostal info o cene, tak som sa tiez cudoval a myslel som si ze to bude len za zmeny. ihned som pisal obratom a tu je odpoved : Hello Ladislav, yes the price is for complete watch with changes. Best regards F. Huber v preklade : ano, je to cena za kompletne hodinky aj so zmenami. inac par prispevkov nad timto som to pisal, to bolo dufam naposledy Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Vypadá to velmi zajímavé,sním o tom už dlouho.....!!!Ten znak piloťáku bych měl suprový.Překresloval mi ho zdejší člen JPS,když jsme dělali pamětní desku jednomu našemu letci.Ten znak je převzat z výukové brožury,kterou použ. naši v RAF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 co poviete na tento navrh ? ceskoslovenske squadrony co bojovali v RAF v WWII, ako pocta nasim pilotom Radsi bych byl pro cisty cifernik, max s obrazkem pilotniho odznaku. Cim min tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 18. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Vypadá to velmi zajímavé,sním o tom už dlouho.....!!!Ten znak piloťáku bych měl suprový.Překresloval mi ho zdejší člen JPS,když jsme dělali pamětní desku jednomu našemu letci.Ten znak je převzat z výukové brožury,kterou použ. naši v RAF. to vyzera super, len ked uz tam ma byt logo tak jednoduche aby bolo citatelne, ten erb medzi kridlami by nebol jasny. to by potom muselo byt dost velke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 tak tu je upgradnuty Luk-ov cifernik, to len aby ste videli ako to vyzera bez vsetkeho. je to len na predstavu, Luk-ov original sa nebude nijak inac pouzivat a zneuzivat Ten cifernik mi i bez napisu prijde naprosto v pohode a nez nejaky nuceny napis bych ho klidne nechal cisty.. Pokud by tam byl v rozumne velikosti pod 12 ten odznak asi bych taky nemel nic proti, mohlo by to vypadat dobre.. Na dynku se mi ty skvadrony nelibi, cislo zde na chronomagu mi jako spatny napad neprijde, mohlo by tam byt treba datum registrace a nebo klasicky cislo z LE xx/xx. Takze za me zatim velke + lacovi, za ?300 neni o cem premyslet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Také bych byl spíš pro čistý ciferník. Anebo jen kratší nápis. (Nějak tu poctu našim pilotům zobecnit a zkrát-i-t.) Ten znak je parádní, ale myslím, že ještě lepší než ho mít na ciferníku, by bylo umístit ho přes celé dýnko a nic víc tam nepsat. Maximálně nějaké to číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Ještě mě napadlo zkombinovat ten znak se slovy: In honour of nebo In memory of . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 18. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 (upraveno) tu mam este nejake navrhy na odznaky zo starych dokumentov ministerstva obrany z roku 1921, to predposledne s vrtulkou je celkom jednoduche prazdny cifernik to neni to prave, prikanam sa aspon minimalne k napisu. ked uz logo par ludi nechce. nakoniec sa budu robit ankety,ked bude dost navrhov laci Upraveno 18. prosince 2009 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 18. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 hesla na znakoch squadronov : 310 : We fight to rebuild ( Bojujeme za prestavbu ) 311 : Na mnozstvi nehledte 312 : Non multi sed multa (?ne mnozí, ale mnoho? ? tj. nikoli mnoho mužů, nýbrž mnoho činů) 313 : Jeden jestrab mnoho vran rozhani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Také bych byl spíš pro čistý ciferník. Anebo jen kratší nápis. (Nějak tu poctu našim pilotům zobecnit a zkrát-i-t.) Ten znak je parádní, ale myslím, že ještě lepší než ho mít na ciferníku, by bylo umístit ho přes celé dýnko a nic víc tam nepsat. Maximálně nějaké to číslo. To mi případá rozumné a hlavně historicky korektní a decentní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 To mi případá rozumné a hlavně historicky korektní a decentní.... Souhlasím, akorát bych na dno umístil i číslo LE (XX/XX). (I když jsem zvědavý, jak bude vypadat ciferník s malým znakem. Bez dalších nápisů.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 hesla na znakoch squadronov : 310 : We fight to rebuild ( Bojujeme za prestavbu ) 311 : Na mnozstvi nehledte 312 : Non multi sed multa (?ne mnozí, ale mnoho? ? tj. nikoli mnoho mužů, nýbrž mnoho činů) 313 : Jeden jestrab mnoho vran rozhani Jen pro odlehčení... 1000 slépek jednoho jestřába uklove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Jen mě mrzí že luneta není otočná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Myslím, že dobrý nápad je "čistý" ciferník a znak + číslo na dýnku. Nebo malý znak na ciferníku a číslo + nějaký nápis na dýnku, napadlo mě např.: TRIBUTE TO THE CZECH (CZECHOSLOVAK) AIR FORCE Případně česky: POCTA ČESKÉMU (ČESKOSLOVENSKÉMU) LETECTVU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Což není nic překvapujícího. No, mám v poslední době trochu problém s chápáním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 [/font] TRIBUTE TO THE CZECH (CZECHOSLOVAK) AIR FORCE Případně česky: POCTA ČESKÉMU (ČESKOSLOVENSKÉMU) LETECTVU To mi připadá moc dlouhý. Možná by v kombinaci s tím znakem stačilo jediné slovo: TRIBUTE nebo HOMAGE nebo IN HONOUR Když to bude česky, tak je otázka, co na to budou říkat Slováci. Leda najít slovo, které zní stejně v obou jazycích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se