Mike. Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Takhle pojaté dýnko by se mi tedy vůbec nelíbilo. Však toto je jen původní dýnko od Zena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Však toto je jen původní dýnko od Zena. taky jsem to pochopil jako mustr pro případné grafické vzorky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Tak to se mi ulevilo... I když pak mi to taky došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Ten velký znak na dýnku a číslo, to by mělo stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Plný souhlas s Z.Pokud by to šlo beru znak s číslem na spodní straně(dýnko),ten je parádní a ocelové ručičky(tím by se vyřešil malý kontrast vteřinovky v modřeném provedení). Fakt je že jsem na originálech na více kusech modřené ručičky nezaregistroval.Nápisy na ciferníku(pokud to nebude požadavek Zena) bych raději nedával.S tou anketou je to možná trochu problém,ale je fakt že hlasování o jiných limitkách také nebylo omezeno jen na přímé zájemce o hodinky.I když možná by to bylo možné udělat po závazných objednávkách,ale chápu že by to postup objednávky zkomplikovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Já bych ty modřené ručky nezvarhoval - je jen otázkou jak moc modřené, na jedněch hodinkách mám ručky skoro černé a na jiných úplně světlnouce modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Takže zatím to vypadá na tyto možnosti: Ciferník: - znak - nápis - nic Ručky: - ocelové - "modřené" Dýnko: - znak - znak + číslo - číslo - nic Indexy: - barva Číslo: - dýnko - pouzdro (bok) Takže potom můžeme udělat anketu, ale napsat tam (jako u LE Steinhart), aby hlasovali jen ti, kteří mají možná zájem. Samozřejmě musíme počkat, až dostane lac1 odpověď od Zena, co je pro ně akceptovatelné. Pokud tady něco chybí, budu rád za doplnění. PS: Ještě mě napadlo - ciferník bez nápisu + velký znak a číslo na dýnku (na boku) vypadá asi nejlépe, ale zase když na hodinkách nebude žádný nápis, tak to "nikdo" ani nepozná, co to vlastně je (podle znaku to většina lidí nepozná) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 nevim jestli to je blby navrh nebo ne, ale v te dnesni zaplave vselijakych smejdovnich hodinek by mi asi nevadilo klasicke oznaceni SWISS MADE nejakym pidifontem na klasicke pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 PS: Ještě mě napadlo - ciferník bez nápisu + velký znak a číslo na dýnku (na boku) vypadá asi nejlépe, ale zase když na hodinkách nebude žádný nápis, tak to "nikdo" ani nepozná, co to vlastně je (podle znaku to většina lidí nepozná) ... pozná/nepozná mám zkušenost, že nezasvěcení stejně tak nepoznají když mám na ruce orig. Longines i když mají nápis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Číslo na boku není dobrej nápad... Má to být pocta ČS letectvu, ne Luftwaffe - to už tady bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 nevim jestli to je blby navrh nebo ne, ale v te dnesni zaplave vselijakych smejdovnich hodinek by mi asi nevadilo klasicke oznaceni SWISS MADE nejakym pidifontem na klasicke pozici. Ano, s tím bych souhlasil. Nechal bych to tam klidně tak, jak to je u sériového modelu Zeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Číslo na boku není dobrej nápad... Má to být pocta ČS letectvu, ne Luftwaffe - to už tady bylo tomu teda kamaráde moc nerozumím.....proč jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Ona je otázka co použít(pokud bude zájem o nápis),Longines samozřejmě nejde použít a dávat nějaký nápis který neznalým stejně nic neřekne?Ten nápad s pidinápisem swiss made možná,ale uvidíme co nakonec řekne Zeno a z toho budeme moci vycházet.Některé Stainharty také nemají nápisy a většinou se rozplýváme jak je to jednoduché a že takhle mají pilotky vypadat.Za sebe bych znak na ciferníku bral,ale hodně lidem se tady nezamlouvá a je fakt že na dýnku by na něj bylo podstatně víc místa i pokud by tam přišlo číslo limitky,(tam by se mi líbilo více než na boku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Nic složitého - hodinky ČS letectva taky neměly čísla z boku ne? To měly některé Německé B-uhr, pokud si to pamatuju správně. tomu teda kamaráde moc nerozumím.....proč jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 číslo z boku je typické pro remake B-Uhren. Číselník bez nápisů je typický pro B-Uhren, nechme tam swiss made a znak hoďte do hlasování vážných zájemců... po vyjádření Zena o ceně a ochotě udělat obě varianty ať ta dikuse není jen akademická. Když Zeno řekně, že udělá klidně obě varianty za tu a tu cenu tak se udělá hlasování závazných zájemců, když řekne že udělá třeba jen bez znaku, tak je po diskusi a je hotovo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 číslo z boku určitě NE swiss made klidně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 swiss made tam klidně může být ale znak na ciferníku ne. Bude lepší když to bude co nejednoduší. Číslo z boku určitě ne, na dýnku bude vypadat rozhodně lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Měl bych zájem. K debatě o podobě - upřednostňuji čistý ciferník, co nejstřídmější gravuru na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Možná bych se taky připojil, vypadá to slibně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Mám závazně zájem, ať už bude finální podoba kterákoliv z navrhovaných Upřednostňoval bych čistý cif. (co se týká logo), zeno po obvodu je ok, gravírované dýnko - znak... Jsem zastáncem funkční lumiscence. Prosím o upozornění do SZ, až se bude dělat seznam závazně-objednávajících členů. Děkuji organizátorovi (organizátorům), tato limitka by byla mým splněným snem pro každodenní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se