Přejít na obsah

Remake Longines, Eterna, Lemania

lac1

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 615
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Plný souhlas s Z.Pokud by to šlo beru znak s číslem na spodní straně(dýnko),ten je parádní a ocelové ručičky(tím by se vyřešil malý kontrast vteřinovky v modřeném provedení). Fakt je že jsem na originálech na více kusech modřené ručičky nezaregistroval.Nápisy na ciferníku(pokud to nebude požadavek Zena) bych raději nedával.S tou anketou je to možná trochu problém,ale je fakt že hlasování o jiných limitkách také nebylo omezeno jen na přímé zájemce o hodinky.I když možná by to bylo možné udělat po závazných objednávkách,ale chápu že by to postup objednávky zkomplikovalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže zatím to vypadá na tyto možnosti:

Ciferník:

- znak

- nápis

- nic

Ručky:

- ocelové

- "modřené"

Dýnko:

- znak

- znak + číslo

- číslo

- nic

Indexy:

- barva

Číslo:

- dýnko

- pouzdro (bok)

Takže potom můžeme udělat anketu, ale napsat tam (jako u LE Steinhart), aby hlasovali jen ti, kteří mají možná zájem.

Samozřejmě musíme počkat, až dostane lac1 odpověď od Zena, co je pro ně akceptovatelné.

Pokud tady něco chybí, budu rád za doplnění.

PS: Ještě mě napadlo - ciferník bez nápisu + velký znak a číslo na dýnku (na boku) vypadá asi nejlépe, ale zase když na hodinkách nebude žádný nápis, tak to "nikdo" ani nepozná, co to vlastně je (podle znaku to většina lidí nepozná) ...

Odkaz ke komentáři

PS: Ještě mě napadlo - ciferník bez nápisu + velký znak a číslo na dýnku (na boku) vypadá asi nejlépe, ale zase když na hodinkách nebude žádný nápis, tak to "nikdo" ani nepozná, co to vlastně je (podle znaku to většina lidí nepozná) ...

pozná/nepozná

mám zkušenost, že nezasvěcení stejně tak nepoznají když mám na ruce orig. Longines i když mají nápis...

Odkaz ke komentáři

nevim jestli to je blby navrh nebo ne, ale v te dnesni zaplave vselijakych smejdovnich hodinek by mi asi nevadilo klasicke oznaceni SWISS MADE nejakym pidifontem na klasicke pozici.

Ano, s tím bych souhlasil. Nechal bych to tam klidně tak, jak to je u sériového modelu Zeno.

Odkaz ke komentáři

Ona je otázka co použít(pokud bude zájem o nápis),Longines samozřejmě nejde použít a dávat nějaký nápis který neznalým stejně nic neřekne?Ten nápad s pidinápisem swiss made možná,ale uvidíme co nakonec řekne Zeno a z toho budeme moci vycházet.Některé Stainharty také nemají nápisy a většinou se rozplýváme jak je to jednoduché a že takhle mají pilotky vypadat.Za sebe bych znak na ciferníku bral,ale hodně lidem se tady nezamlouvá a je fakt že na dýnku by na něj bylo podstatně víc místa i pokud by tam přišlo číslo limitky,(tam by se mi líbilo více než na boku).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Nic složitého - hodinky ČS letectva taky neměly čísla z boku ne?

To měly některé Německé B-uhr, pokud si to pamatuju správně.

tomu teda kamaráde moc nerozumím.....proč jako?

Odkaz ke komentáři

číslo z boku je typické pro remake B-Uhren. Číselník bez nápisů je typický pro B-Uhren, nechme tam swiss made a znak hoďte do hlasování vážných zájemců... po vyjádření Zena o ceně a ochotě udělat obě varianty ať ta dikuse není jen akademická. Když Zeno řekně, že udělá klidně obě varianty za tu a tu cenu tak se udělá hlasování závazných zájemců, když řekne že udělá třeba jen bez znaku, tak je po diskusi a je hotovo :-)

Odkaz ke komentáři

Mám závazně zájem, ať už bude finální podoba kterákoliv z navrhovaných :)

Upřednostňoval bych čistý cif. (co se týká logo), zeno po obvodu je ok, gravírované dýnko - znak...

Jsem zastáncem funkční lumiscence.

Prosím o upozornění do SZ, až se bude dělat seznam závazně-objednávajících členů.

Děkuji organizátorovi (organizátorům), tato limitka by byla mým splněným snem :speak_cool: pro každodenní nošení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...