Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 tady ten by možná šel akorát bych potřeboval hejbnout s minutovkou s vteřinovkou :-) , je to asi o 1,7 mm jestli ho máš v corelu tak máme hotovo Klidně bych ho použil... Mám, ale možná by to někdo svedl překresli lépe.
JPS Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 s vteřinovkou :-) , je to asi o 1,7 mm Mám, ale možná by to někdo svedl překresli lépe. myslel jsem minutovkou, abych viděl na číslici "2"
grakij Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Mám, ale možná by to někdo svedl překresli lépe. Kdyztak to sem prihod (nejen vektor) at je mezi lidmi dost materialu pro hrani.
Z. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 jenom si tak hraju... chtel jsem trosku uklidit na dynku, tak snad by se nasel nekdo zrucnejsi, kdo by dokazal cislo nejak vkusne vmestnat dovnitr toho znaku? Treba je to blbost... ale kdo si hraje, nezlobi Pokud by se vypustilo No., potom by číslo kusu mohlo být vlevo, celkový počet vpravo, čímž by odpadlo i lomítko a bylo by to jednom řádku v jedné linii. Jako lomítko by vlastně fungoval ten meč...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Kdyztak to sem prihod (nejen vektor) at je mezi lidmi dost materialu pro hrani. Tady to je :-) n_vrh.zip
skalis Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) bez loga, ocelove rucicky, ciselnik s menej oseknutymi cislami numero uno Tohle by bylo asi nejhezci. Ciselnik co nejjednodussi, klidne dat, jak nekdo posilal, logo "Zeno Watch Basel" na okraj na pozici 6 (to vypadalo nerusive) a pouzit ocelove (ne bile) nemodrene rucky. A budou k sezrani. A remen byl moc hezky ten Viktoruv. EDIT: YPO, daji se jeste nekde na webu prohlizet ty Tvoje galerie (ktere jsi mival na flickru)? Byla tam spousta hezkych hodinek a cas od casu jsem tam zavital na cumendu. Byla by skoda to nechat zakopane na HDD... a fotky tech Zeno Retro Carre me zajimaji. Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem skalis
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Pokud by se vypustilo No., potom by číslo kusu mohlo být vlevo, celkový počet vpravo, čímž by odpadlo i lomítko a bylo by to jednom řádku v jedné linii. Jako lomítko by vlastně fungoval ten meč... To zní zajímavě. Ještě mě napadla jedna věc - když by Zeno (z jakéhokoliv důvodu) nechtělo dát znak na zadní víko, tak tam dáme nakonec nějaký nápis? Protože jen číslo LE by bylo asi málo. Napadlo mě CZECHOSLOVAK AIR FORCE, bez slov "pocta" atd. Ale s tím znakem by to bylo asi OK.
Foundryman Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Jsem pro čistý číselník, jen by se asi slušelo někde na obvodu umístit výrobce. Dýnko se znakem a mečem jako lomítkem čísla mi naprosto vyhovuje.
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Pokud by se vypustilo No., potom by číslo kusu mohlo být vlevo, celkový počet vpravo, čímž by odpadlo i lomítko a bylo by to jednom řádku v jedné linii. Jako lomítko by vlastně fungoval ten meč... To zni jako dobrej napad, nejjednodussi a pritom elegantni reseni..
Návštěvník Tada Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Já bych zkusil jestli výrobce zkousne to, že nebude uveden na ciferníku, případně bych ho uvedl na dýnko...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 tady ten by možná šel akorát bych potřeboval hejbnout s minutovkou už mi to docvaklo, dvojku vem z dvanáctky
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Tohle by bylo asi nejhezci. Ciselnik co nejjednodussi, klidne dat, jak nekdo posilal, logo "Zeno Watch Basel" na okraj na pozici 6 (to vypadalo nerusive) a pouzit ocelove (ne bile) nemodrene rucky. Tak jsem to jen narychlo zkusil, ale moc se mi to nelíbí. Když už čistý ciferník, tak úplně ... (Jinak nevím, jaký tam má být font, berte to jen jako ilustraci.)
skalis Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Tak jsem to jen narychlo zkusil, ale moc se mi to nelíbí. Když už čistý ciferník, tak úplně ... (Jinak nevím, jaký tam má být font, berte to jen jako ilustraci.) Kdyz bude ciselnik uplne cisty, tak ja se urcite zlobit nebudu.
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Kdyz bude ciselnik uplne cisty, tak ja se urcite zlobit nebudu.
Viktor Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Tak jsem to jen narychlo zkusil, ale moc se mi to nelíbí. Když už čistý ciferník, tak úplně ... (Jinak nevím, jaký tam má být font, berte to jen jako ilustraci.) Máš to na ciferníku strojku Longines, Unitas má níž mimostředku, v reálu už se ti pod ní skoro nic nevejde. Ten nápis Swiss made apod. se ale stejně dělá běžně menší... V každým případě by bylo lepší malovat do správnýho ciferníku.
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Máš to na ciferníku strojku Longines, Unitas má níž mimostředku, v reálu už se ti pod ní skoro nic nevejde. Ten nápis Swiss made apod. se ale stejně dělá běžně menší... V každým případě by bylo lepší malovat do správnýho ciferníku. Bylo to jen narychlo a pro ilustraci ... Ciferník jsem použil od JPS, viz strana 16. PS: Jinak máš samozřejmě pravdu ... Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem Mike.
Z. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Myslím, že to SWISS MADE by na těch hodinkách někde být mělo. A nejspíš na tradiční pozici, takže dole na ciferníku. A také to obvykle bývá tak drobné, že na první pohled to není ani vidět, takže by to dojem z jinak prázdného ciferníku nemělo rušit.
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Myslím, že to SWISS MADE by na těch hodinkách někde být mělo. A nejspíš na tradiční pozici, takže dole na ciferníku. A také to obvykle bývá tak drobné, že na první pohled to není ani vidět, takže by to dojem z jinak prázdného ciferníku nemělo rušit. Původní Zeno tam mají SWISS MADE, viz ZDE.
grakij Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Az se sejde nejaka finalnejsi podoba pozadavku bylo by mozna fajn poprosit nekoho zdatnejsiho v grafickych programech zda by to mohl zkusit zpracovat. Co jsem zatim videl, tak Baker delal pekne obrazky chystanych limitek Zkusil jsem si ten znak na dynku a misto lomitka mec. Jako celek mi to prijde takove "americke" (komu jsem co ukradl doufam ze nevadi).
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 jsem pro jednoduchost. znak, cislo, hotovo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se