Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím

Mám Orient Blue mako asi týden a mají odchylku cca -1s denně, zajímalo by mě jestli se tato odchylka změní třeba po měsíci chodu a jetli do plusu nebo do mínusu, a zda je změna odchylky obecně u hodinek stejná. :helpsmilie:

Posted

Odchylku jednu sekundu bych vůbec neřešil,,ta je zanedbatelna,,jinak kazdé hodinky mají odchylku různou,,a gratuluju ke skvělým hodinkám-)

Posted

Ahoj. Vetsinou jdou do plusu a pomalu se zpozduji. Ale to bych nazval spis statistikou, nic neres.

Dulezity je, jestli se odchylka meni nebo je stejna. Mela by byt samozrejme stejna. Je jedno jestli je to +10sec nebo +17sec denne. Pokud je chces seridit na min, staci je otevrit a postelovat tzv. regulaci. To zvladne zkuseny hodinar.

Japonske kalibry jsou dobre, kvalitni. Podle me ve svoji stredni tride delaji stabilnejsi odchylku nez svycarske. Dej jim mesic,dva, uvidis.

Posted

Díky za rady,

já vím že 1s je dobrá přesnost, škoda že se po čase pravděpodobně zvětší ale máte pravdu nebudu to řešit. Jinak z hodinek mám moc radost vypadají skvěle tak doufam že něco vydrží.

Díky.