Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj všichni obdivovatelé hodinek dneska tu mam na skouknutí svuj model vzduchovky ,kterou jsem dělal jako započtovou práci ,tak snad se bude někomu libit.mějte se čus Staňa

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)
Hezká práce...nechceš navrhnout nějaké hodinky? :)

Děkuji za pochvalu :smile_anim: ,ale nevim moc dobrý designer hodinek by asi ze mě nebyl ,nemam na to asi představivost... :shutup:

Edited by stana
Posted
ne ,že by mě to nelákalo ,ale není čas ,skoušky a diplomka mi visí na krku :)

Doufám, že v diplomce nebude požadováno zvládnutí mateřského jazyka - to by asi bylo out of mísa.

Posted (edited)
Doufám, že v diplomce nebude požadováno zvládnutí mateřského jazyka - to by asi bylo out of mísa.

tak ja uznávám, že gramatika není mou silnou stránkou,ale nejsem češtinář ale strojař a korekturu si určitě nechám udělat... :guiltysmiley:

Edited by stana
Posted

ja jsem jako svoji zapoctovou praci delal 1.stupen regulatoru Scubapro G250.

fotky ale bohuzel uz nemam.

kazdopadne jsem zkousel jen tak pro srandu nejake pouzdro ala B&R, bohuzel nebyl nejak cas si s tim vic pohrat ale je to zabava.

vse jsem delal v programu Autodesk Inventor.

Stepino

Posted (edited)
ja jsem jako svoji zapoctovou praci delal 1.stupen regulatoru Scubapro G250.

fotky ale bohuzel uz nemam.

kazdopadne jsem zkousel jen tak pro srandu nejake pouzdro ala B&R, bohuzel nebyl nejak cas si s tim vic pohrat ale je to zabava.

vse jsem delal v programu Autodesk Inventor.

Stepino

jo v inventoru jsem dělal taky pár modelů.... :) regulator-to mi něco řiká co to je?nemužu si vzpomenout..

Edited by stana
Posted

Zkus si dat svuj puvodni prispevek do separatniho vlakna. Myslim, ze by jsi ho po precteni reakci smazal sam.

Holt neco na foru par lidi zaujme, neco nezaujme nikoho.