stana Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Ahoj všichni obdivovatelé hodinek dneska tu mam na skouknutí svuj model vzduchovky ,kterou jsem dělal jako započtovou práci ,tak snad se bude někomu libit.mějte se čus Staňa Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Diamondking Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Hezká práce...nechceš navrhnout nějaké hodinky?
stana Posted December 16, 2009 Author Report Posted December 16, 2009 (edited) Hezká práce...nechceš navrhnout nějaké hodinky? Děkuji za pochvalu ,ale nevim moc dobrý designer hodinek by asi ze mě nebyl ,nemam na to asi představivost... Edited December 16, 2009 by stana
CzechJoker Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Můžeš začít nějakým jednodušším kalibrem
stana Posted December 16, 2009 Author Report Posted December 16, 2009 V čem je to modelované? v programu solidworks 2009,střední 3D program
stana Posted December 16, 2009 Author Report Posted December 16, 2009 Můžeš začít nějakým jednodušším kalibrem ne ,že by mě to nelákalo ,ale není čas ,skoušky a diplomka mi visí na krku
skalis Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Pro tyhle zalezitosti (3D modely, technicke vizualizace) mam slabost, pekne!
kejklik Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 ne ,že by mě to nelákalo ,ale není čas ,skoušky a diplomka mi visí na krku Doufám, že v diplomce nebude požadováno zvládnutí mateřského jazyka - to by asi bylo out of mísa.
stana Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 (edited) Doufám, že v diplomce nebude požadováno zvládnutí mateřského jazyka - to by asi bylo out of mísa. tak ja uznávám, že gramatika není mou silnou stránkou,ale nejsem češtinář ale strojař a korekturu si určitě nechám udělat... Edited December 17, 2009 by stana
stana Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Pro tyhle zalezitosti (3D modely, technicke vizualizace) mam slabost, pekne! děkuji
sibirnaya Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Tak já taky přidám trošku do mlýna, mám jich v zásobě ještě hafo, kdyby byl zájem co to sem motas? to sem nejak nepochopil...
Skalamander Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Tak já taky přidám trošku do mlýna, mám jich v zásobě ještě hafo, kdyby byl zájem malá rada: NIKOHO na světě nezajímá lucemburský stranický systém!
pepan Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Já myslel že jsem na servru o hodinkách a ejhle politické bláboly
Stepino Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 ja jsem jako svoji zapoctovou praci delal 1.stupen regulatoru Scubapro G250. fotky ale bohuzel uz nemam. kazdopadne jsem zkousel jen tak pro srandu nejake pouzdro ala B&R, bohuzel nebyl nejak cas si s tim vic pohrat ale je to zabava. vse jsem delal v programu Autodesk Inventor. Stepino
stana Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 (edited) ja jsem jako svoji zapoctovou praci delal 1.stupen regulatoru Scubapro G250. fotky ale bohuzel uz nemam. kazdopadne jsem zkousel jen tak pro srandu nejake pouzdro ala B&R, bohuzel nebyl nejak cas si s tim vic pohrat ale je to zabava. vse jsem delal v programu Autodesk Inventor. Stepino jo v inventoru jsem dělal taky pár modelů.... regulator-to mi něco řiká co to je?nemužu si vzpomenout.. Edited December 17, 2009 by stana
Trňák Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 1. stupeň regulátoru je součást automatiky pro přístrojové potápění.
mengelis Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 hele, proč se tady zápočty jedněch nechávají a zápočty druhých mažou? jaké jsou měřítka?
cody Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Zkus si dat svuj puvodni prispevek do separatniho vlakna. Myslim, ze by jsi ho po precteni reakci smazal sam. Holt neco na foru par lidi zaujme, neco nezaujme nikoho.
mengelis Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 a kdybych nascanoval obrázky, co jsem za ně dostal jedničku v první třídě, to by bylo ok?
Recommended Posts