pepik07 Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Ahoj lidi. Jsem na tomto fóru celkem nováček tak mě omluvte pokud to tu už bylo, ale napadlo mě udělat zde něco jako tombolu. Samozřejmě pouze s požehnáním od moderátorů a adminů... Například o nějaké hodinky (POUZE NOVÉ VĚCI SE ZÁRUKOU papíry atd).: OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN 2208.50.00 Na prodej by bylo pouze 99 lístků----- v ceně kolem 550-600kč za jeden (což je šance 1ku99 že vyhrajete) Až by se prodali všechny lístky tak další den by se vylosoval jeden lístek. (Nebudu to losovat samozřejmě já. Na to jsou speciální stránky které mají na tento druh podnikání licenci. Něco podobného jako sazka...) Po vylosování by byl výherce kontaktován jak si výhru přebere. (osobně, pošta či kurýr) Detaily vysvětlím pokud o to budete mít zájem a po domluvě. Samozřejmě nejlepší bude dohled administrátorů u kterých by se například nechala výhra a oni by ji pak odeslali výherci. Pokud se akce uskuteční, tak budou přidána nějaká procenta na chod stránek. Díky moc za přečtení a popřípadě i za odpověď...
Guest salamio Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Myslíš něco takového? No, teď nevím, jak odpovědět slušně...* ale zkusím to: jsi si jistý, že sis nespletl fórum? * Už vím a nabízím nápovědu: přelož si ?manželka kotolníka? ze slovenštiny do češtiny.
Guest Kamil Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Kde je nějaký moderátor? Dejte mu banána! Nejdřív začal přispívat do fake galerie a teď tohle.
Ruda Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Ahoj lidi. Jsem na tomto fóru celkem nováček tak mě omluvte pokud to tu už bylo, ale napadlo mě udělat zde něco jako tombolu. Samozřejmě pouze s požehnáním od moderátorů a adminů... Například o nějaké hodinky (POUZE NOVÉ VĚCI SE ZÁRUKOU papíry atd).: OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN 2208.50.00 Na prodej by bylo pouze 99 lístků----- v ceně kolem 550-600kč za jeden (což je šance 1ku99 že vyhrajete) Až by se prodali všechny lístky tak další den by se vylosoval jeden lístek. (Nebudu to losovat samozřejmě já. Na to jsou speciální stránky které mají na tento druh podnikání licenci. Něco podobného jako sazka...) Po vylosování by byl výherce kontaktován jak si výhru přebere. (osobně, pošta či kurýr) Detaily vysvětlím pokud o to budete mít zájem a po domluvě. Samozřejmě nejlepší bude dohled administrátorů u kterých by se například nechala výhra a oni by ji pak odeslali výherci. Pokud se akce uskuteční, tak budou přidána nějaká procenta na chod stránek. Díky moc za přečtení a popřípadě i za odpověď... že by? !!!
pepik07 Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Já nemyslím aukce nebo něco co jsi mi zde popsal ty. Jedná se opravdu o soutěž. To co jsi popsal ty s tímto nemá vůbec nic společného... Předmět zakoupím a podle toho jaké číslo od 1-99 se toho dne vylosuje tak ten dostane hodinky...
Jakubisko Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 A to jsem chtel jit spat dnes pred zkouskou brzy, no treba tu bude jeste veselo
pepik07 Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Zajímalo mě jestli by ste o to měli zájem.... Prostě soutěž... Já nevím třeby jste mě patně pochopily... A neprodával bych žádné faky ale hodinky zakoupené v kameném obchodě....
Hajek Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Já nemyslím aukce nebo něco co jsi mi zde popsal ty. Jedná se opravdu o soutěž. To co jsi popsal ty s tímto nemá vůbec nic společného... Předmět zakoupím a podle toho jaké číslo od 1-99 se toho dne vylosuje tak ten dostane hodinky... " Cos to udělal, Pepiku ?"
Guest salamio Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 pepik07: už sis to přeložil? Myslíš něco takového? No, teď nevím, jak odpovědět slušně...* ale zkusím to: jsi si jistý, že sis nespletl fórum? * Už vím a nabízím nápovědu: přelož si ?manželka kotolníka? ze slovenštiny do češtiny.
Guest Kamil Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 ...Na prodej by bylo pouze 99 lístků----- v ceně kolem 550-600kč za jeden (což je šance 1ku99 že vyhrajete) A kdybych si koupil třeba 10 lístků, měl bych větší šanci, že je vyhraju? EDIT: Nebo i 50? To by se mi totiž pořád vyplatilo.
Helex Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 NEMÁM Prostě sázka, hazardní hra.. navíc jsou určitě jiná místa kde se dá vsadit pětikilo a vyhrát 50K
pepik07 Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Kde je nějaký moderátor? Dejte mu banána! Nejdřív začal přispívat do fake galerie a teď tohle. Jo přispěl jsem do fake fóra... A kdo ne??? Tahle soutěž funguje na několika fórech co znám... A kdybych si koupil třeba 10 lístků, měl bych větší šanci, že je vyhraju? EDIT: Nebo i 50? To by se mi totiž pořád vyplatilo. Samozřejmě že vyplatilo, ale z toho důvodu jeden uživatel může koupit pouze 3lístky
Guest Kamil Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Samozřejmě že vyplatilo, ale z toho důvodu jeden uživatel může koupit pouze 3lístky Tak to je škoda, já už se těšil...
People Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 mne sa to celkom pozdava. Som za otvorenu diskusiu.
pepik07 Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 NEMÁM navíc jsou určitě jiná místa kde se dá vsadit pětikilo a vyhrát 50K No samozřejmě... vsadíš 500kč a nějakou šanci máš ale o hodně menší než zde... pouze 99 lístků!!!! a jeden z nich vyhraje...
skalis Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 To jako, ze se 50 lidi slozi jednomu dalsimu na hodinky. Myslim, ze to jses na spatny adrese. I kdyz, pokud bys mel zaregistrovsne 2 nicky a nahodou se vylosoval ten tvuj druhy, tak by to nemusel byt spatny byznys. Prodejni sekce je tady jako takovy bonus navic. Diky ni ma hodne lidi moznost koupit si pekne hodinky z druhe ruky za dobrou cenu a zaroven vedet, ze hodinky jsou v dobrem stavu, protoze prodavajici se o ne dobre staral. Osobne si myslim, ze hlavni vyhoda mistniho "obchodovani" je v duvere mezi cleny. Takze jakykoliv hazard s touto duverou muze byt pekny pruser...
Guest Kamil Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 mne sa to celkom pozdava. Som za otvorenu diskusiu. To myslíš vážně?
pepik07 Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 a ten výherní lístek nevybírám já!!!! ale společnost která se tím zabývá a se kterou ani nemohu mít nic společného... To myslíš vážně? Když to funguje na jiných forech proč by to nemohlo fungovat i zde??? co se ti na tom nezdá???
Guest Kamil Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 co se ti na tom nezdá???Svatá prostoto... ... ale společnost která se tím zabývá a se kterou ani nemohu mít nic společného...Mohl bys nám prozradit jméno té společnosti (jako Sazka)? EDIT: Kubo nechoď spát, tady bude fakt sranda.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.