Jump to content

Recommended Posts

Posted
Proč by to měl bejt Čínskej padělek????? Ne,jsou v poho,je to jen starší model.........ale na českej návod rovnou zapomeň.......

http://www.moshimo.com/article/1/2259

Díky za odpověď,už jsem klidný.Hodinky jsem koupil za 1500kč a na těch polských stránkách za ně chtějí 1160zlotých tedy asi 7400kč.Jsou nové,prý to byl nevhodný dárek,takže spokojenost.

Posted

No možná by šel použít alespoň částečně návod pro model PRT 40C modul 1470. Tedy né že bych ho měl, ale jen mi to přijde reálný. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
hele....udělej fotku dýnka,mělo by tam být číslo modulu......od toho se pak můžeme pohnout dále.

tak jsem to nafotil

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
jinak Ti gratuluji k hodinkám,řada Protrek je velmi dobrá!!!!! A udělej fotku na ruce,prosím..... :)

Díky za gratulaci a za pomoc a tady je fotka.

Posted

Jedná se opravdu o inovovaný (luxusnější) model PRT-40, přičemž funkce a ovládání jsou podobné. Akorát modul 2198 z PRT-410 má oproti modulu 1470 z PRT-40 prohozenou funkci tlačítka Bearing (kompas) a Light (světlo) jako to bylo u starého ProTrekového modulu 1170 v typu ATC-1000 (resp. 1100). Jiný rozdíl jsem nenašel. Ty PRT-410 se dnes prodávají okolo 150 eur. Český návod mám k modulu 1470.

Posted
Jedná se opravdu o inovovaný (luxusnější) model PRT-40, přičemž funkce a ovládání jsou podobné. Akorát modul 2198 z PRT-410 má oproti modulu 1470 z PRT-40 prohozenou funkci tlačítka Bearing (kompas) a Light (světlo) jako to bylo u starého ProTrekového modulu 1170 v typu ATC-1000 (resp. 1100). Jiný rozdíl jsem nenašel. Ty PRT-410 se dnes prodávají okolo 150 eur. Český návod mám k modulu 1470.

Díky za vyčerpávající popis a mohl bych tě poprosit o ten český návod k modulu1470,když jsou si tak podobné?

Posted (edited)

Pokusím se ho nafotit a pokud to bude čitelné, tak ty fotky pošlu mailem a pokud ne, tak udělám kopii a pošlu dopisem.

Díky za vyčerpávající popis a mohl bych tě poprosit o ten český návod k modulu1470,když jsou si tak podobné?
Edited by casiotron
Posted
Pokusím se ho nafotit a pokud to bude čitelné, tak ty fotky pošlu mailem a pokud ne, tak udělám kopii a pošlu dopisem.

Díky moc za Tvou snahu,jestli ten návod připíchneš,tak ho snad využije více lidí a pokuď to nepůjde budu moc rád když mi ho pošleš poštou.Už ty hodinky sice umím ovládat (docela),ale určitě tam budou další funkce o kterých nevím,a nebo je nevyužívám na 100%.Jsem vášnívý rybář,takže se mi hodí např. teploměr,barometr atd.

Díky Jindra.

Jinak Chronomag perfektní fórum,velká pechvala!!!

• 3 weeks later...
Posted

Přsně tak, co se týče vzhledu, tak jsou ty PRT-410 fakt o dost hezčí a působí jak z jiné cenové kategorie.

Nevím sice jak jsou starý, co se týče uvedení, ale i já gratuluju k jejich koupi a zvlášť když byly nový.

Jenom pro info, moje PRT-400 mají modul 1471, ale nenašel jsem rozdíl oproti 1470.