openspace Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Prosím místní příznivce DIGI o radu na koupi digitálních hodinek. Nemám žádné, nevyznám se v nich a rád bych nějaké pořídil. Požadavek mám na prvním místě na odolnost,takže asi kaučuk, funkce stopky, teploměr (aslespoň do -10), výškoměr, dobře čitelné údaje, 3 a více budíků, ukazatel stavu baterie. Kdyby byly řízené rádiem bylo by to dokonalé. Viděl jsem zatím pouze Suunto, ale ty mne nenadchly. Zvažuji Casio PRG 130Y. Děkuji za další tipy i doporučení
Heky Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Ahoj, nejsem žádný odborník na digi, ale podle tvýho popisu mi vychází G-Shock Riseman GW-9200
openspace Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 Ahoj, nejsem žádný odborník na digi, ale podle tvýho popisu mi vychází G-Shock Riseman GW-9200 Díky moc mrknu se na popis. Vypadají slušně
Gilius Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Mno..buď tak,nebo bych juknul na něco z řady od Casia - PROTREK/Pathfinder(viz ten PRG 130) ,nebo Techtrail(Highgear) Altis....případně Timex WS4. To řízení radiem až tak nepotřebuješ......těch pár vteřin....tsss......třeba já teď nosím DW-8300 HeavyMetal(Stargate) a za poslední tejden,co to sleduju,je odchylka nula-nula-nic.
openspace Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 Mno..buď tak,nebo bych juknul na něco z řady od Casia - PROTREK/Pathfinder(viz ten PRG 130) ,nebo Techtrail(Highgear) Altis....případně Timex WS4. To řízení radiem až tak nepotřebuješ......těch pár vteřin....tsss......třeba já teď nosím DW-8300 HeavyMetal(Stargate) a za poslední tejden,co to sleduju,je odchylka nula-nula-nic. Na ty Timex jsem se díval a bojím se trochu toho skla, že se to rychle poničí. Ty Techtrail vypadají podařeně jen jsem je snad nikde neviděl na krámě - dostal jsem tip na Koscom v Praze, tak se tam zajedu mrknout. Ty Pathfindery by mohly být správná volba, když se dívám na tu konstrukci... hmm.
openspace Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 Na stránky Timexu jsem asi neměl chodit Některé modely jsou tedy super http://txwatches.com
openspace Posted January 16, 2010 Author Report Posted January 16, 2010 Jak kvalitní jsou hodinky Sector v porovnáním s jinými digi značkami? Našel jsem jedny docela slušné z řady Sector Mountain Master, ale netuším co je to zač.
Gilius Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Mno....jak jsem psal...pokud ABC....tak čtverka Casio,Highgear(Techtrail), Suunto a Timex....... Nic lepšího na trhu není.
openspace Posted January 28, 2010 Author Report Posted January 28, 2010 ... and the winner is Casio Frogman. Všem moc děkuji za reakce - jak se dostanu k foťáku přiložím i živé foto. Těsně pod čarou zůstaly Casio Pathfinder PAW1500, ale jestli bude peněženka otevřená k diskuzi možná budou i ty
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.