Přejít na obsah

Jacquet Droz - názor?


prettorian

Doporučené příspěvky

Hodinky jsou to zajimavé, ale je potřeba podotknout, že se jedná o jejich nejjednodušší model.

 

jj, to vim.. ty vyssi modely jsou uz zase nekde jinde :) brilianty a ja nevim, co ..

 

kazdopadne mi tady v te diskuzi neslo o to, abych zjistil, jestli jsou to nejake top hodinky, ktere nikdo nema nebo buhvi co..

nikdy jsem o te znacce neslysel az doted, proto jsem se ptal, jestli s tim ma nekdo zkusenosti atp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl jsem včera pár kousků u Dušáka... nevím, moc mě to nenadchlo, asi to bude mým věkem (i když JLC, Patek, atd. se mi líbí). U nás to není příliš známá značka... abych řekl pravdu, jako neznalec bych je klidně zařadil k Frederique Constant, atd... To by ovšem byla veliká chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no snad ne.. je to ze zlata, tak na tom by to snad nemelo jit tak videt. ale na beznych ocelovch hodinkach to jde poznat dobre.

Pokud vím, tak zlato se škrábe mnohem snáz, než ocel. Takže na to každodenní nošení to opravdu moc ideální není. Spíše jak jsi psal na výjimečnější události. Ale samo, že jsou lidi, kteří nosí zlaté hodinky pořád a nevadí jim to. Je to o té radosti. A tuhle značku vnímám právě jako tu, co dělá radost z pocitu nádherného díla, které je člověk schopen vytvořit. Nezaslouží si srovnání s "masovkama". Možná nemají tradici, ale rozhodně se umí odlišit i zalíbit. Takže ode mě chvála a prst nahoru. Jsou to kvalitní a výjimečné hodinky, které si koupí buď znalec, nebo právě člověk, který se chce odlišit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle tohoto článku (nebo 'PR výtvoru', psal to ten samý člověk - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8589&hl=Petr+Gogol%EDn ) http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/moda-doplnky/jaquet-droz-umelecke-hodinky-pro-individualisty/article.html?id=1427&s=5 , může být na číselnících i kost dinosaura - to je docela úlet.. :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...