PetrH Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 pokud Vás to tedy baví tak jako mně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Timex Ironman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 pěkné fotky, ale hodinky si raději sundavám. Nerad bych aby lak utrpěl nějakou újmu. Nic gumového na ruce nenosím, a ocelový tah se s metalízou moc v lásce nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Naposledy Lindberghy, předtím TH Monaco... moje ruka se totiž nikdy při této činnosti nikdy nedostane k autu tak blíko aby se hodinky namočily, nebo dokonce poškrábaly lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Hanowa. Mají tah, tak si dávám pozor, abych neštrejchnul. Mytí auta mě baví, voskování už míň. vyfotit si hodinky zrovna při mytí mě nenapadlo. Asi moje CNS není až natolik postižená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) Ach, Audi Q7, nádherná Doufám, že se nepletu Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 .. auto myju zásadně a jen v myčce a při mytí mám zrovna ty co mám :-) Pozn.: mýt auto mě opravdu, ale opravdu nebaví :-( Ach, Audi Q7, nádherná Doufám, že se nepletu spíš A4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 brett: Asi máš pravdu, ten nárazník je nízko od země , --->A4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrH Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 brett: to me rozesmalo:-) ja si rad meju auto sam, je to takovy psychicky relax a navic mam auta proste rad:-) a to nemluvim o automatickych myckach, ty davaji laku zabrat.. a zas takovej cvok abych si fotil pri myti auta hodinky nejsem, bracha zkokusel zrcadlovku:-) jinak je to A4 se snizenym sportovnim podvozkem, takze blizko zeme docela je.. (casto az moc kdyz parkuju k obrubniku:o) ale jizdni vlastnosti stoji za to.. Q7 je linej autobus, to by me nebavilo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 k tématru vlákna - tak to zavání metrosexualitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 k tématru vlákna - tak to zavání metrosexualitou A to tak, že těžce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Svým hodinkám, ani svému autu bych vzájemnou konfrontaci, při mytí, nikdy neudělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Definujte metrosexuála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Že vona se z toho nakonec stane přehlídka automobilů? Tak kdo z koho pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) Navrhuji vytvořit vlákno: Jaký hodinky si berete, když jdete ojet starou/starého? Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Navrhuji vytvořit vlákno: Jaký hodinky si berete, když jdete ojet starou/starého? Sváteční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Navrhuji vytvořit vlákno: Jaký hodinky si berete, když jdete ojet starou/starého? Při mytí nenosim žádné a do tvého vlákna bych napsal, že moje drahá nemá ráda tikání automatu, tak buď něco s quartzem, nebo nic, čas si u toho neměřim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Definujte metrosexuála Radši ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Já bych založil vlákno, kolik lidí si to dělá s hodinkama na ruce. BTW ty rychlý pohyby u některých jedinců by mohli strojek nenávratně poškodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Definujte metrosexuála Nedávno ho ukazovali v televizi. Nějaký chlapík ve stanici hladí a ojíždí nové soupravy metra. Viditelně mu to dělalo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se