Přejít na obsah

Outdoorové hodinky


Doporučené příspěvky

Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, které vhodné outdoorové hosinky vybrat?

Provozuji vysokohorskou turistiku, jachting, mountainbike,astronomie, prostě pobyt v přírodě v nejširším slova smyslu. Chtěl bych si koupit nějaké outdoorové hodinky, které pomohou v přírodě: minimálně ABC, dále by byl dobrý teploměr, varování před bouřkou apod A taky aby pěkně vypadaly:-)

Vybíral jsem mezi suunto core, timex epedition ws4 nebo nějakým dělem od casia. Co byste mi doporuřili? ev nějaký jiný model. Díky předem za rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za rychlou odpověd, četl jsem i test na outdoorová casia a dopadly dobře.. Čím se ale liší ty levnější od dražších. všechny mají ABC, přičemž ten model co jsi mi doporučil Ty, stojí něco přes 6000 a špičkové více než jednou tolik?? Ještě jednou díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Riesil som podobny problem. Co som si tak pozeral v reale, aj na nete, tak pacili sa mi najma Casio PRW 2000-1ER, Suunto Observer a tebou spominane Timex WS4. Vsetky maju ABC. Storm alarm maju myslim len Suunta....alebo aj Casio, ci Timex?...nepamatam si presne.

 

Tie WS4 si ale urcite vyskusaj realne na zapasti, su velke, najma gumeny pas na jeho zaciatku je taky neohybnejsi a neprisposobi sa zapastiu. Ak ho mas uzsie, vyzera to dost divne. Ale co sa tyka zobrazovanych funkcii - prehladne, dobreee. Manipulacia v rukaviciach takisto. Ale to aj u Casio ci Suunto.

 

Pri vybere mi este radili aj Polar AXN 500. Tie su vsak, co som si skusal, velmi hrube, a ked trochu sklzne k blizsie zapastiu uz mi to vadilo pri ohybe ruky.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne Techtrail! napr. Altis SS, alebo v titan verzii. Hladky tvar, bez vystupkov, nic viac, nic menej a dobre sedia na zapasti (mam 17cm obvod). Elegan outdoor typ.

 

Inak mrkni aj na www.trailspace.com - gear reviews - v sekcii Altimeters - tam mas aj tvoje vytipovane hodinky aj s uzivatelskymi recenziami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sám za sebe bych doporučil Casio PRG-40. Sice je to "jen" základní model, bez soláru, bez rádia, ale zato za super cenu a v případě, že náhodou okusí opravdový outdoor a slíznou pár šrámů, nebude tě to tak smolit.

Prodávají se třeba zde za cenu, za kterou jsou prostě k sežrání ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych pravdu řekl, mě se asi nejvíc z toho líbí techtraily nebo suunto (našel jsem vector). Zvolím asi ty techtraily. Casia nejsou moje srdcovka a ten techtrail se mi hodně líbí...Jen tedy nevím jak je to s výdrží baterie, suuna v tom údajně nejsou ideální. Díky ještě jednou za všechny rady.

Upraveno uživatelem lada777
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

No nastal čas koupě. Takže finalisté jsou buď techtrail. Nebo si mi hrozně líbí i to suunto vector. Hodně často jezdím do zimních oblasti, takže pro to hraje i vyšší rozsah teploměru až do -20

Ještě bych se chtěl zeptat:

1/ znáte někdo outdoorové hodinky s ještě vyšším rozsahem než do -20 (jsem trošku magor do meteorologie - min teplota apod :-)

2/ mají suunto vector i počítadlo výstupové rychlosti m/mi nebo m/hod

 

Díky ještě jednou za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...