Přejít na obsah

Železniční nehoda


Doporučené příspěvky

Černá kronika:

Dnes v dopoledních hodinách na jedné nejmenované železniční trati doposud neztotožněná osoba prováděla fotografování cizích předmětů v kolejišti. Následkem neodstranění předmětu došlo k vykolejení nákladního vlaku č. Pn 56987. Hmotná škoda nebyla doposud vyčíslena, ke zranění osob nedošlo. Osoba, která uprachla z místa neštěstí, doposud nebyla vypátrána.

 

Já za to fakt nemůžu, chtěl jsem jen takovou "ocelově vypadající fotku", kterou zatím nikdo zde nenafotil, no a pak jsem nestačil už vzít Alpinisty pryč. Koho by napadlo, že Japonci použili takovou echt ocel. Že to rozhodí vlak. Takže by vlastně škodu měla zaplatit Seiko watch corp. A poslat mi nové Alpinisty. No nic, musím teď na pár dní zmizet, kdyby ně - tak nic ;)

 

PS fotky jsou udělané těsně před lokomotivou, tak tak mě nelíznul nárazník, poslední při "urychleném přesunu" z místa...

post-523-1262516342.jpg

post-523-1262516354.jpg

post-523-1262516375.jpg

Upraveno uživatelem X-Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znalec i podle malého detailu poznal,že se jedná o lehkou dieslovou lokomotivu řady 710,které již dávno nejsou v provozu až na pár kousků většinou u soukromých firem nebo jako muzeiní exponát,a tolik ***ónků by ztěží utáhla.Hřebama připevněné kolejnice k pražcům se na běžných tratích už desítky let nepoužívá,ledva na odstavných kolejích pro železniční šrot.

Ale stejně po tobě bude vyhlášeno pátrání,protože je vstup do kolejiště přísně zakázán pod pokutou až 10000 Kč.A každá korunka se hodí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč vykolejovat vlak tak draho - hodinkama ? Na to staží 2 věci v souhrné ceně 2,50,- kč.

Když jsem dělal v plzeňské škodovce v lokomotivce, účinky jsme si zkusili v depu při malé rychlosti na jednom šrotu - v 50km/h je to 100% vykolejení.

Návod zásadně neříkám - dnes to dám na net a zítra to někdo půjde zkusit na trat :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč vykolejovat vlak tak draho - hodinkama ? Na to staží 2 věci v souhrné ceně 2,50,- kč.

 

bohužel dnes už by to bylo za 3 kačky:( dřív jsem nechával rozjet padesáťáky, ale nechat rozjet hodinky, to mě teda nenapadlo:D jen musí být asi hliníkové, jinak to dopadne takhle... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...