Duke650 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Samotné čočky nebo celé brýle i se zabroušenými čočkami?
Naving Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Když už je to vlákno opět naživu, přidám se taky... Má někdo aktuální informace o tom, jak se trh vyvinul? Zajímalo by mne, jak si stojí třeba Essilor Crizal Prevencia (+ Transitions) vs. Carl Zeiss DuraVision BlueProtect (taky zatmavovací)? Nějaký aktuální tip na optiku v Praze s rozumnou cenou a kvalitou? Je na tom opravdu třeba Fokus pořád špatně? Momentálně totiž mají akci "1 sklo zdarma", co dělá podstatný rozdíl proti zbylým optikám, které asi drží nějakou kartelovou dohodu (tj. cena skel je na korunu stejná) a maximálně mi nabídly slevu cca 10% při platbě v hotovosti.
knihomol Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Optik Žilka, mám už od nich 3 brýle (samozabarvovací, klasické a jedny do plaveckých brýlí)
Šnuptychl Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Po 10 letech, co jsem nosil bryle, jsem se pred necelym mesicem rozhodnul jit na operaci laserovou do Gemini, a konecne se zbavit utrap. Jeste neni videni uplne 100% ale kazdym dnes se to zlepsuje. Takze kdo ma moznost jit na operaci, tak opravdu bych se nebal to doporucit. Doufam ze se mi to co nevidet srovna a budu videt jako ostriz :-)
Radik Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Tak padesátej příspěvek a může se prodávat - co to bude? Po 10 letech, co jsem nosil bryle, jsem se pred necelym mesicem rozhodnul jit na operaci laserovou do Gemini, a konecne se zbavit utrap. Jeste neni videni uplne 100% ale kazdym dnes se to zlepsuje. Takze kdo ma moznost jit na operaci, tak opravdu bych se nebal to doporucit. Doufam ze se mi to co nevidet srovna a budu videt jako ostriz :-)
tedwine Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Když už je to vlákno opět naživu, přidám se taky... Má někdo aktuální informace o tom, jak se trh vyvinul? Zajímalo by mne, jak si stojí třeba Essilor Crizal Prevencia (+ Transitions) vs. Carl Zeiss DuraVision BlueProtect (taky zatmavovací)? Nějaký aktuální tip na optiku v Praze s rozumnou cenou a kvalitou? Je na tom opravdu třeba Fokus pořád špatně? Momentálně totiž mají akci "1 sklo zdarma", co dělá podstatný rozdíl proti zbylým optikám, které asi drží nějakou kartelovou dohodu (tj. cena skel je na korunu stejná) a maximálně mi nabídly slevu cca 10% při platbě v hotovosti.Essilor je transitions-co sa stmavovacich materialov tyka je to zlaty standard. Zeiss ma vlastny material, samozrejme tiez vyborny no stransitions co sa tyka rychlosti reakcii a zbytkoveho zafarbenia je o malo vpredu.. Povrchovka C.Prevencia : vyborne cistitelna, zbytkovy odlesk modro/fialovo-zeleny (subjektivne posobi hodnotnejsie/zaujimavejsie), oproti Blue protect vsak nizsia odolnost voci tepelnemu namahaniu. Tak si vyber )) V kazdom pripade oba sa spickove produkty od premiovych vyrobcov, chybu nemozes spravit. Este ma napadlo ked sme tu na fore, machr index bude mat Zeiss vyssi :)
tedwine Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Co sa akcii tyka, treba porovnat vzdy konkretny produkt- kombinacia sosoviek a daneho ramu. Vecsina akcii u retazcov je zalozena na systeme cinske smetie import pod vlastnym brandom, alebo premrstena zakladna cena znackoveho ramu. Vzdy porovnat vyslednu cenu napr. RB5228+Trans.prevencia, nie marketingove zlavy..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se