Frantik Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Asi stokrát jsem ti chtel napsat, že je to na jedno brdo, že už je to nuda, že je to divne barevný a umělý, že je to furt to Damasko a já nevim co ještě, ale prostě ti to nenapíšu, bo mě to baví Link to post Share on other sites
Frantik Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ale jen piš piš, kritika samozřejmě vítána. Bez ní to nejde. Abych pravdu řekl, když se na ty fotky dívám po čase, vždy si řeknu, že to mělo být jinak. No co už. Tak jo, hele jednu kritiku mám - pozor aby se s tebe nestal stejnej fotograf jako tady nedávno byl hehehe Link to post Share on other sites
tombed Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Tak jo, hele jednu kritiku mám - pozor aby se s tebe nestal stejnej fotograf jako tady nedávno byl hehehe aby o tobě nenapsal pohádku , mě se to líbí Aldo, už jsem ti to psal, seš hodinkovej Saudek, asi tě pověsím na zeď Link to post Share on other sites
Diamondking Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Taky mě to baví a navíc se mi Damasko líbí a to moc. Už delší dobu mám na pozadí PC toto: Link to post Share on other sites
niko Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Pěkné Aldo, vyjiměčná atmosféra Link to post Share on other sites
peterivan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ..fotky s atmoskou aj pribehom. super. Link to post Share on other sites
Diamondking Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Famózní....zase nová tapetka na plochu Link to post Share on other sites
Radek K Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Tak ty Zippo fotky jsou super Link to post Share on other sites
StanoBare Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 krása, pomaly ale isto sa blížiš k atmosfére a lá Goerge de La Tour. Link to post Share on other sites
Alexion Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 nie som na tomto fore sice dlho ale krajsie fotky som tu nevidel. kvalita sa pozna hned Link to post Share on other sites
skalis Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 nie som na tomto fore sice dlho ale krajsie fotky som tu nevidel. kvalita sa pozna hned Aby nezpychl, to pak spatne dopada . Ale jinak mas pravdu, fotky jsou to paradni! Link to post Share on other sites
adamo Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 úžasné fotky! Zajímalo by mě kolik lidí si damasko koupilo na základě tvých fotek každopádně je chci jednou taky Link to post Share on other sites
Chorche Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Tak tohle jsou ty úplně nejlepší (napadá mě nejhustokrutější ) fotky, co jsem za poslední dobu viděl!!! Link to post Share on other sites
lukin_ova Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Jedna velká poklona. Opravdu se člověku tají dech .... Link to post Share on other sites
organic Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Dobrá je ta jiskřička na brejlích na druhé fotce. Hltám každou fotku, mám slabost pro Black&White. Link to post Share on other sites
Hasňa Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Dobre jak chleba s maslem! Link to post Share on other sites
bandicoot Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Kolik, Aldo, uděláš fotek jednoho aranžmá, aby se povedla tak jako ta poslední s jiskrou na brejlích?Prý fotky nijak neupravuješ... Skutečně? Link to post Share on other sites
Axel Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Čumím jako puk ... Úžasný fotky, chlape Link to post Share on other sites
bandicoot Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Dnes jsou fotky hodinek upravené hodně, takhle to vyfotit nejde.Dík, jen jsem to chtěl slyšet od tebe - ostravští hoši při návštěvě matičky vyprávěli, že prý fotky neupravuješ, že to je vše nastavením foťáku - minimálně už ty expozice, ostrosti a gama mi vrtaly hlavou. Link to post Share on other sites
NIGHTinGALE Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Super, jak reklama na cigára s kovbojema. Barevně mi to ladí ke Camelkám Link to post Share on other sites
Recommended Posts