Přejít na obsah

BĚŽKY


Doporučené příspěvky

Já teď na dovolený zavedl zlatej triangl a max spokojenost. Než se holky probudí, tak skočím na 1-1,5 na skialp. Po snídani dítě do lyžařský školy, žena na lyže a já s ní na prkno. Po společném obědě všichni na pohůdku na lyže. 
P.S. což mi připomíná, že mi ve sklepě zahálí splitboard…hm…🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@Waya03 @eloga

To jsme byli kousek. Je to tu fakt pekny a ani ubytko neni nejak dramaticky drahy. Dnes jsme byli naposledy na svahu a zejtra jeste bezky a v sobotu domu. Na konci bezkovy trate je pizzerka, coz mi pomohlo ukecat mladyho, aby sel taky na bezky. Uz se tesim, jen me sere, ze to zas tak uteklo. Pokud bude pekne, tak jeste prohodim nejaky foto. Jo, mimochodem tady budou zavody v seversky kombinaci, takze jsme vcera jezdili mezi trenujicimi zavodniky z celyho sveta. No, oni se spis dycky kolem nas jen mihli 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky


Tak uz doma, uteklo to jako prase, ale super misto. Asi se tam vratime. 

@Waya03 Cece, ja mel bezky od brachy osetreny parafinem, takhe uplny maslo. No a jelikoz zena ma skin a kluk supiny, tak mazat nepotrebujou. Takze bych mel mazat jen ja. No a jelikoz me mazani odjakziva nebavi, tak jsem to proste odbruslil prakricky cely. Samozrojme mam Peltoneny univerzaly, takze to neni ideal, ale slo to. 
@elogaja rad napisu, ale nevim co te zajima - cesta, ubytovani, trasy, ceny, nebo zda si dat psenicny nebo klasicky pivo? 🍻

Jo a ta degustatce teda dobra. 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok, napiš mi to prosím tě komplet, jestli tě mohu tak zaměstnat, od cesty, rezervace, ubytování a ty terény. Vidím, že se v tom orientuješ a mě to moc pomůže.  Díky a měj se.

:cheers:

 

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem zahájil letošní Cínovecké bruslení, sice jsem píchal až na asfalt, ale bruslit se dalo, cestou zpátky z Mikulášky, kde měli tentokrát luxusní vdolky začalo hustě sněžit a foukat, čemuž odpovídá i foto;-)
a35dd8d5cc481de77f9f8afa29a0e882.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme "objevili" Krušné hory, co se běžek týče, a spokojenost. Předně je to z Prahy kousek blíž než Jizerky (100 km / 1:10 na Cínovec proti 116 km / 1:30 na Souš nebo 121 km / 1:35 na Jizerku) a hlavně odpadá stres, že se nezaparkuje, protože na Cínovci nelze nezaparkovat. Takže jsme se z domova vyhrabali v poklidu v 11 a lehce po 12 byli ve stopě.

Konkrétně jsme zatím dali úsek Cínovec - Komáří Vížka a zpět, sněhu dostatek + krásně zafoukané stromy jako bonus. 

Genius loci Cínovce je tedy pár benzínek a několik vietnamských tržnic, průjezd Dubím vypadá taky depresivně, ale zase člověk pokecá v němčině (většina lidí ve stopě jsou Němci a na benzínce už jsou ceny standardně v EUR).

Jinak jak tu fotíte ten Weissbier, tak na místní benzínce měli 5 druhů, jednotná cena 0,5l plechovka á 0,5 EUR. 🙂

Cínovec1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...