Cuper Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 My se totiž stydíme :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Skoro klasika Skoro klasika:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Skoro klasika:-)Máš to krásný Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Espady, dnes na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Včerejší A384 z roku 71 na Gay Freres žebříkovém tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Redka.Dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Ach jo, jdu shánět tah:-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Bojím se jen aby kovový tah nepoškrábal sklo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 tak uz nejsem sam Gratuluju, skvely kousek! Skoro klasika:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Máš to krásný Honzo.Díky, Davide. tak uz nejsem sam Gratuluju, skvely kousek! Děkuju, jsou fakt skvělé. Trochu jsem se bál těch 38mm, ale v kombinaci s tím tahem to vypadá fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Pro změnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 ...ještě bez hvězdičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Strašně mě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Strašně mě baví...Pěkný barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Pro změnu... krásná hodinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Pěkný barvičky Díky:). Jak už jsem tady někde psal-bombardování si už bez nich neumím predstavit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Díky:). Jak už jsem tady někde psal-bombardování si už bez nich neumím predstavit:)A vo vo vo tom to je:-) Mě se barvičky vůbec nelíbí a vůbec nic to neznamená:-))) jsem už hold stará konzerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Dobry den pánové, nejak jsem se sem zatoulal, přestože jsem nikdy nemel Zenithy v hledáčku.. Dívám se na El Primera, jejichž pověst hvězd se dotýká.. v originální velikosti, na tahu.. nádhera! Nemá je tu někdo náhodou? Dekuju za připadne fotky a případně i připadné info o ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Myslim tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 (upraveno) Dobry den pánové, nejak jsem se sem zatoulal, přestože jsem nikdy nemel Zenithy v hledáčku.. Dívám se na El Primera, jejichž pověst hvězd se dotýká.. v originální velikosti, na tahu.. nádhera! Nemá je tu někdo náhodou? Dekuju za připadne fotky a případně i připadné info o ceně. Myslim tyhle: jojo, jsou super.myslím, že je tu máme dva, viz pár postů nahoru. Upraveno 15. května 2017 uživatelem jenik77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se