octaviakk007 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Ty jsou super. Co mají za stroj?Zenith Captain Central second. Vnutri je strojcek Elite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Ano Elite 670 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Díky. Zenith musím ještě naštudovat. Nevíte náhodou jestli má el primero 400B oboustranný nátah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Pekne se nam to tu rozrusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Ty jsou teda ale skvělý. Gratulace veliká :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 1969?Jestli ano, tak podle mne snad nejlepší volba z aktuální nabídky, blahopřeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Jasne 1969, diky panovenadhera Ty jsou teda ale skvělý. Gratulace veliká :-)) 1969?Jestli ano, tak podle mne snad nejlepší volba z aktuální nabídky, blahopřeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Nedávno zde koupené... pořídil jsem jim Hirsch Forest a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 kolik jim je? jak jsou velký?jsou nadčasový...vážně pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Krasnej vintaz:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 El Primero 36 000 VpH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Novorocni lahoda! Gratuluju k ultimatnim chronografum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Novorocni lahoda! Gratuluju k ultimatnim chronografumDakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Tak mezi svatky jsem vlezl do klenotnictvi kde probehla laska na prvni pohled...poridil jsem si tyto krasne ZENITHy! Nadceni bylo (a porad je) tak velke, ze jsem je vystridal za svoje dokonale R-ka GMT.Nikdy jsem nemyslel ze si poridim hodinky kde bude nejaky podil zlata (jineho nez bileho), ale tato kombinace me neuveritelne natchla!Prvni fotka je moje mobilovka, druha z netu. P.S. Vsem preji jen to nejlepsi do Noveho roku! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 jo jo, to je dobrá volba. díky za obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuper Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Úžasný skvělý a báječný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Jardo: Tak mas lepsi fotku nez ja :-) Rado se stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 říkejte si co chcete, ale el primero kalibr je proste nadherny kus hodinariny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se