Jata Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Mozem sa spytat,kde sa daju steinhardy kupit ...hlavne kde sa da kupit steinhard limited silver edition??
Heky Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Mozem sa spytat,kde sa daju steinhardy kupit ...hlavne kde sa da kupit steinhard limited silver edition?? Buď přímo u zdroje: http://www.steinhartwatches.de/ nebo na chronoshopu (majitel je člen fóra): http://chronoshop.cz/
Jata Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 ospravedlnujem sa za chybu..nie steinhard,ale steinhart ) Nikdy ma steinhart-ky neoslovili ale tato LE je fakt pekna..by som povedal uchvatna
Jata Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 pozrel som si stranku chronoshop,iba skoda,ze tam nenita LE
vojt Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Psal tady, že mu dorazily, ale ještě je asi nemá nafocené. Když tak se s ním spoj.
Heky Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 pozrel som si stranku chronoshop,iba skoda,ze tam nenita LE Napiš mail přímo na chronoshop nebo zkontaktuj přes SZ člena Kubson - určitě ti je sežene
kubson Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 normálně je prodávám, ale jsem lemra líná a ještě nejsou na webu
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 normálně je prodávám, ale jsem lemra líná a ještě nejsou na webu Za kolik je máš?
Dantechno Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Za kolik je máš? Jestli se nepletu , nekde tu uz uvadel 12900,-
kubson Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Za kolik je máš? http://chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=695
Heky Odesláno 8. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Právě jsem dotvořil video LSE. Snad se vám to bude trochu líbit a případně pomůže v rozhodování Asi z toho udělám tradici a videa budu vytvářet u každých hodinek...i když je to docela fuška
Thomass Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Já už jsem podlehl.. Díky všem zúčastněným za podporu, hlavně Onionovi. A Heky, to video je povedené, víceméně rozhodlo..
system44 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Já už jsem podlehl.. Díky všem zúčastněným za podporu, hlavně Onionovi. A Heky, to video je povedené, víceméně rozhodlo.. Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D
Heky Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D Neměl by jsi náhodou pracovat? Dejte mu někdo BAN
Thomass Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D OT: Musim se priznat, ze marne premyslim, od koho to je. Napadlo me Cafe Del Mar?
Heky Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 OT: Musim se priznat, ze marne premyslim, od koho to je. Napadlo me Cafe Del Mar? Máš to napsaný u videa Massive Attack - Teardrop
system44 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Aj, to jsem prehledl.. To je v pohodě, beztak za to může Heky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se