Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mozem sa spytat,kde sa daju steinhardy kupit ...hlavne kde sa da kupit steinhard limited silver edition??

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ospravedlnujem sa za chybu..nie steinhard,ale steinhart :))

Nikdy ma steinhart-ky neoslovili ale tato LE je fakt pekna..by som povedal uchvatna :)

Odesláno
pozrel som si stranku chronoshop,iba skoda,ze tam nenita LE :(

Napiš mail přímo na chronoshop nebo zkontaktuj přes SZ člena Kubson - určitě ti je sežene ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
normálně je prodávám, ale jsem lemra líná a ještě nejsou na webu

Za kolik je máš?

Odesláno

Právě jsem dotvořil video LSE. Snad se vám to bude trochu líbit a případně pomůže v rozhodování :) Asi z toho udělám tradici a videa budu vytvářet u každých hodinek...i když je to docela fuška :)

Odesláno
Já už jsem podlehl.. :smile_anim: Díky všem zúčastněným za podporu, hlavně Onionovi. A Heky, to video je povedené, víceméně rozhodlo.. :thumbsup_anim:

Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D :D

Odesláno
Video je opravdu povedené, jen ta hudba... škoda že autora neznám osobně, musí to být zvláštní člověk :D :D

Neměl by jsi náhodou pracovat? :lol: Dejte mu někdo BAN :lol:

Odesláno

OT: Musim se priznat, ze marne premyslim, od koho to je. Napadlo me Cafe Del Mar?

Odesláno
OT: Musim se priznat, ze marne premyslim, od koho to je. Napadlo me Cafe Del Mar?

Máš to napsaný u videa :) Massive Attack - Teardrop

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...