Marek Boháč Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2024 Zdravím, tohle jsem pořídil na burze za 150 kaček. Mám z nich opravdu radost. Doposud jsem o takových hodinkách nic nevěděl. Píšou buletronic, asi bulharské... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2024 Tak to blahopreju,to je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Dalsi led kousek.Ve zlaty barve pomerne malo vidany.Tah neni origo,ale je prakticky totozny s originalem.Tyto elektroniky1 mam ve stribrny s neorigo tahem s klasickych montan a asi mi k nim sedi vic.Posudte sami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavG Odesláno sobota v 23:20 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 23:20 Dobrý den, jsem tu nováčkem, tak se moc omlouvám, pokud se v tomto vlákně pídím, zda bych se tu mohl na kohokoliv z Vás obrátit s prosbou opravy mých LED hodinek. Na fotce jsou jen jediné funkční - ty úplně vlevo Texas Instruments. Bohužel, další tři se mi nepodařilo rozchodit. Resp. úplně vpravo hodinkám ELEKTRONIKA nesvítí jedna číslicovka (ostatní číslice fungují), uprostřed Collins a Lamda se nerozsvítí vůbec...chjo... Moc prosím, mohl bych je někomu z Vás zaslat na opravu? Tak titěrné elektronice skutečně nerozumím... Rád opravy uhradím. Mnohokráte Vám děkuji za pomoc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno neděle v 14:17 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:17 S tema elektronikama,zkousel jsi nastavit cas? Nebot tyto hodinky po vlozeni baterii zobrazi 000,to pro ne znamena pul noc.az cas vyzsi nez 9.59 zobrazuje ctvrtou cislici tedy1000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavG Odesláno pondělí v 08:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:57 18 hours ago, bleriot11 said: S tema elektronikama,zkousel jsi nastavit cas? Nebot tyto hodinky po vlozeni baterii zobrazi 000,to pro ne znamena pul noc.az cas vyzsi nez 9.59 zobrazuje ctvrtou cislici tedy1000. ona právě nefunguje ta druhá zleva - 1X00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pondělí v 09:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:39 Aha,tak to je asi problem ve spojeni celeho druheho segmentu s plosakem.zkousel jsem to opravovat,ale bez velkeho uspechu.Ten segnent je prilepen vodivou barvou,pri ruznych pokusech jsem vyzdy napachal vis skody jak uzitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno pondělí v 10:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:45 Tie kontakty (drôtiky) sú tenke ako vlas, ťažko sa to spája Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno pondělí v 11:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:04 Tezko je slabe slovo,je to neproveditelne.Ty dratky jsou druha vec,to by nesvitil nejaky segment,kdyz nesviti zadny,tak je odtrzen led cip od plosaku.oprava mozna pouze puvodni technologii. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavG Odesláno pondělí v 17:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:44 (upraveno) Děkuji za odpovědi. A přece jen zkusím se znovu pozeptat, zda by někdo z Vás kouknul na ty další dvoje hodinky uprostřed? Rád čas s tím strávený uhradím. A nemusíte mít s tím obavu, pokud by oprava nevyšla, oni stejně teď nefungují… Moc děkuju Upraveno pondělí v 17:45 uživatelem LadislavG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno úterý v 08:37 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:37 Je to zapeklitá situace, sám jsem se pokoušel tento problém vyřešit. Problém u mých hodinek je že se většinou uvolní zlatý drátek ze segmentu který pak nesvítí. Zkoušel jsem takový drátek přitlačit pinzetou a segment probliknul. Napadlo mne použít vodivou pastu a přilepit ho, ale žádná nemá dostatečnou vodivost aby se uzavřel obvod . Vyzkoušel jsem jich několik, těch past a lepidel, co se dají koupit v ČR na internetu ale žádná nefunguje v malém množství. Zkoušel jsem kontaktovat firmu která boduje drátky ultrazvukem ale bez reakce. No a po mnoha pokusech s lepidly jsem to akorát více pokazil. Chtělo by to koupit bublinkový displej a vyměnit ho. Akorát je celkem drahý , a u nás se nedá koupit. Nebo nějakou zázračnou pastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno úterý v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:39 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno úterý v 08:50 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:50 Vodivy barvy fungujou 100%ale na opravu vodivych cest na desce.K lepeni toho dratku zalezi na konstrukci hodinek,kolik je kde mista.vetsinou zadny a jakakoli chyba je pachani vetsi skody.problem je ze v mikroskopickem mnozstvi,cos je zde treba,ta barva zaschne driv nez se to podari usadit na spravne misto.jedny hodinky jsem zachranil cirym lakem,kapnul kapku laku na diodu a dratek domacknul a lak to fixuje.Uz tu moc opravujem,aby by to chtelo presunout do tema "opravy" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno úterý v 08:53 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:53 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadislavG Odesláno úterý v 11:44 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:44 2 hours ago, bleriot11 said: Vodivy barvy fungujou 100%ale na opravu vodivych cest na desce.K lepeni toho dratku zalezi na konstrukci hodinek,kolik je kde mista.vetsinou zadny a jakakoli chyba je pachani vetsi skody.problem je ze v mikroskopickem mnozstvi,cos je zde treba,ta barva zaschne driv nez se to podari usadit na spravne misto.jedny hodinky jsem zachranil cirym lakem,kapnul kapku laku na diodu a dratek domacknul a lak to fixuje.Uz tu moc opravujem,aby by to chtelo presunout do tema "opravy" Aha, už jsem to přesunul do správného vlákna, tak moc prosím správce, ať to z tohoto vlákna smaže, ať v tom nedělám zmatek, za který se moc omlouvám a moc děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se