Přejít na obsah

Bandiho galerie


bandicoot

Doporučené příspěvky

Ale to víš, že máš pěkný hodinky. :) Já jsem vlastně myslel Breitling, když jsem říkal koukatelný. Protože jenom Breitling má něco, co jsem si interně nazval jako AFS faktor... To je definice Absolutní Finanční Satisfakce. Přeneseně to znamená, že zaplatíš zhruba jako za Čumbavambu, ale v očích veřejnosti přijede Londýnský filharmonický orchestr s Placidem Domingem a Tom Jones jim bude tahat bedny. AFS faktor je mnohem vyšší stádium machrindexu, mimochodem. :D

 

Tohlenctos teda napsal pěkně, klóbrc dolů. Že mám pěkný hodinky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsme dopoledne dali rychlý kafe s bandim a po prozkoumání Blackbirdů jsem si opět připomněl, jak skvělý hodinky to jsou. Při okamžitým srovnání s Herkuládama sice působí jako malý, ale po chvilce už to celkem funguje. :) Navíc znovu opakuju, že jde snad o nejlíp zpracovanej bigdate, co jsem v týhle třídě viděl.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje první a poslední...

Dělí je od sebe 30 let. Pokrok? Nevím... Začínal jsem značkou pro proletariát a skončil u značky pro čističe kanálů :D

 

Jistěže pokrok, Pavle. Jen bych tě poopravil v definicích... Začínal jsi se značkou pro každýho a skončil u značky pro fajnšmekry. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To druhý.

 

Čekal jsem to. A to mě opět přivádí k myšlence jak je možné, že takto proradný člověk zastává funkci moderátora na patrně druhém nejdůležitějším fóru v rámci celého internetu (hned za portálem "Míče, klíče, biče aneb a co pomáhá vám od myšlenek na sebevraždu?"). Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čekal jsem to. A to mě opět přivádí k myšlence jak je možné, že takto proradný člověk zastává funkci moderátora na patrně druhém nejdůležitějším fóru v rámci celého internetu (hned za portálem "Míče, klíče, biče aneb a co pomáhá vám od myšlenek na sebevraždu?").

 

Proradnej člověk se k funkci dostává trikama.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...