bandicoot Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 Já je prostě žeru. Musel jsem se zase po čas pokochat Hodinkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 Bass tvrdí muziku... Geniální strap, zatím nevnímám negativa a to jsem celkem zmlsanej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gas Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 ten remen je hodne dobry, sedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 Zapomněl jsem dodat, že mi ho poradil Baker, má vkus ten chlapec Link to comment Share on other sites More sharing options...
gas Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 ale prd, on ho radi kazdemu, ma jich tisic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 Nemám moc co dodat...Potapěčský kompas, který byl součástí širšího balíčku k hodinkám Orlík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gougy Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Nemám moc co dodat...Potapěčský kompas, který byl součástí širšího balíčku k hodinkám Orlík.Parádní úlovek, gratuluji, třeba dodat kam to budeš nosit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 (edited) Parádní úlovek, gratuluji, třeba dodat kam to budeš nosit Mě šlo v první řadě o řemen na Orlíky, protože ho nemám.Absolutně nechápu, jak soudruzi dokázali vyrobit takový PVC, že z něj nic nesublimuje a tak si udrželo tvar, rozměr, pružnost a barvu do dneška.Řemen je v podstatě NOS, dokonce včetně otřepů na hraně po lisování. Fakt je, že v brožurce od Libora Hovorky se píše o tom, že v době přípravy na řemen soudruzi aplikovali umělé zestaření, aby potvrdili/zajistili jeho dlouhodobou odolnost. Edited September 10, 2012 by bandicoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
gougy Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Mě šlo v první řadě o řemen na Orlíky, protože ho nemám.Absolutně nechápu, jak soudruzi dokázali vyrobit takový PVC, že z něj nic nesublimuje a tak si udrželo tvar, rozměr, pružnost a barvu do dneška.Řemen je v podstatě NOS, dokonce včetně otřepů na hraně po lisování. Fakt je, že v brožurce od Libora Hovorky se píše o tom, že v době přípravy na řemen soudruzi aplikovali umělé zestaření, aby potvrdili/zajistili jeho dlouhodobou odolnost.Jj, evidentně soudruzi neudělali chybu, SUPER Sám jsem novou gumu od Eltonu sundal (vyrábí se ve Švajcu, tak už třeba tolik nevydrží.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locque Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Vole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Vykakej se na Orlíky. Nosil bych ten kompas! Dneska frčí VELKÝ "hodinky" Link to comment Share on other sites More sharing options...
panedge Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ten kult kolem Orliku se mi zacina moc libit.Kdovi jestli si naky taky neporidim:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted September 14, 2012 Author Report Share Posted September 14, 2012 Páreček... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekparek111 Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Páreček... nádhera! gratuluju a samozřejmě tiše závidím ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Páreček...Také gratuluju bandi ke kultovním hodinkám a prosil bych i nějaké foto do kalendáře,dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Páreček... Na levou ruku Orlíky a na pravou kompas !! Jinak to nejde ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 Točím se v legračním kolečku... Den 1: potřebuju Pepsiny, ještě jsem je nemělDen 2: ale prd, maj hliníkovou lunetu, tu jsem vždycky drbnul do pár týdnů, když už, tak Sub keramikyDen 3: ale je to nuda, to mě nebude dlouho bavit, chce to něco jinýhoDen 4: potřebuju PAM 312, Panerai jsem měl zatím jen dvakrátDen 5: ale prd, U1 jsou tak akorát allround, nebojím se o ně, můžu je otloukat a navíc jako bonus nemají žádnou odchylkuDen 6: potřebuju Pepsiny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlubix Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Vložka do Pepsin stojí u AD kulový, tak to neřeš. Jsou to druhý nejlepší rolády co jsem měl. Jdi do nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Točím se v legračním kolečku... Den 1: potřebuju Pepsiny, ještě jsem je nemělDen 2: ale prd, maj hliníkovou lunetu, tu jsem vždycky drbnul do pár týdnů, když už, tak Sub keramikyDen 3: ale je to nuda, to mě nebude dlouho bavit, chce to něco jinýhoDen 4: potřebuju PAM 312, Panerai jsem měl zatím jen dvakrátDen 5: ale prd, U1 jsou tak akorát allround, nebojím se o ně, můžu je otloukat a navíc jako bonus nemají žádnou odchylkuDen 6: potřebuju Pepsiny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Na Rios Bass jsou fakt dobrý, vynikne pouzdro... Edited November 20, 2012 by bandicoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts