Přejít na obsah

V Řecku hodinky už asi raději ne


Doporučené příspěvky

tak co na to říct? hodně jsem přestřelil, omlouvám se...

Sice netusim, co tam bylo pred tou autocenzurou, ale divis se, mengelisi, ze je na Tebe kazdej hned nasranej? Radeji se venuj hodinkam a hlavne neargumentuj tim, ze i v hodinkovejch debatach jsou na Tebe vsichni hned ostri jak britva. Dam Ti radu: vykasli se na vybusny temata a venuj se tomu hlavnimu, kvuli cemu tady jsme. Jo, nepujde to hned, budes si muset svoje misto vybojovat, ale bez toho to proste nejde. A tu svoji omluvu ber jako dobrej start...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znáš nějaký způsob, jak to napravit aby se to "nevinných" nedotklo? Pár idiotů, kteří tvrdí, že to spraví a "normálních"(co to je???) lidí se to nedotkne tady taky máme, ale tomu přece nevěříš.

Ono - kdo jsou ti nevinní? Příjemci předimenzovaných sociálních transferů? Ti co využívají špatně napsané a bezzubé zákony? Nebo kdo přesně?

Já jenom že slova jsou často jen přibližným vyjádřením skutečnosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řecko není zrovna moje země zaslíbená, Středozemní moře je na mě moc studené :D, takže bohužel neporadím :(

 

More moc teple neni, ale taková Negevská poušt je v lete tepla az az:)

 

Co jsem slysel, tak se v Recku ted trochu slevnovalo - aspon co se tyce restauraci. Lidi setri a tak se restaurateri aspon takto snazi lidi opet nalakat na jidlo. Pocitam, ze podobne to bude i v letoviscich, kde tech lidi taky tolik jako pred par lety nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

No, s tim reckem to asi bude pekne zhavy (viz tady), ale na druhou stranu oni vedi, ze hodinky tu ted nikdo nekoupi a tak se snazi prodat...pri dotazu na cenu Glashuette jsem rovnou dostal slevu z 6500 eurokorun na 5000. A asi by se slo jeste niz pri platbe cash apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...