gandalf Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Pár věcí mám, ale tohle jsem nafotil u kamaráda. Jestli bude zájem, tak nějaké obrázky přihodím.
pandice73 Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Pár věcí mám, ale tohle jsem nafotil u kamaráda. Jestli bude zájem, tak nějaké obrázky přihodím. Jasne,hrn to sem pod tlakem.Dost mne tyhle veci bavi a Fazer se taky rad podiva.
elloco Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Lord Russel z Liverpoolu - Rytíři Bušidó
XXXfazerXXX Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Pár věcí mám, ale tohle jsem nafotil u kamaráda. Jestli bude zájem, tak nějaké obrázky přihodím. zajima mi to celkem pekelne......nechci ti do toho pindat,ale to prvni by mel bejt mec luftwaffe(mozna generalskej) a tu druhy je tesak DKR poddustojnik -nemeckej cervenej kriz-------nechce kamos udelat kseft?
XXXfazerXXX Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Ledaže bys něco prodával :-) poslal sem sz
Gilius Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 co novej seriál The Pacific ?????? Koukáte???
marosh Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 co novej seriál The Pacific ?????? Koukáte??? Koukám, koukám. Dobré.
Honza.manta Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Smůla, knížka vyšla už v roce 2006 a nikde jí už nemají a ani nejbližší knihovna jí nemá. Gille nemáš ji náhodou doma? Že bych si jí půjčil na přečtení. http://www.knihkupectvi-plzen.cz/zbozi/477...ych-Velitel.htm
Honza.manta Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Knížka INVASE (se S) , což je soubor reportáží válečných zpravodajů BBC od 6 června 44 do 5 .května 45 . Ta moje knížka je z roku 1947, zda vyšla ještě někdy potom nevím . Mám asi tu samou a mohu doporučit. A pak není špatná Sláva a pád Maginotovy linie - to vyšlo během války a je to silně proněmecké, ale dobré.
marosh Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 http://www.knihkupectvi-plzen.cz/zbozi/477...ych-Velitel.htm Dostupnost: Rozebráno u dodavatele
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Knížky jsou pěkné, ale není nad vyprávění pamětníků Já jsem dnes strávil celý den s Milanem Paumerem (kdo neví kdo to je ať googluje) a musím říct, že to bylo hodně poučné. Sice to není 2. světová, ale snad to není zas takový OT... Ten mi doporučoval knížku "Odkaz", mělo by to být o Mašínech.
little_w Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 radsi bych zustal u tematu. Masini jsou ponekud kontroverzni tema. jo, jejich tata, ten tady patri, mladi panove ale ani nahodou
JPS Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 Knížky jsou pěkné, ale není nad vyprávění pamětníků Já jsem dnes strávil celý den s Milanem Paumerem (kdo neví kdo to je ať googluje) a musím říct, že to bylo hodně poučné. Sice to není 2. světová, ale snad to není zas takový OT... Ten mi doporučoval knížku "Odkaz", mělo by to být o Mašínech. poslal jsem SZ radsi bych zustal u tematu. Masini jsou ponekud kontroverzni tema. jo, jejich tata, ten tady patri, mladi panove ale ani nahodou jj, tata byl format! A kluci do 2. valky nepatri a jejich tema asi vzdycky vytvori dva silne nesmiritelne tabory...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 poslal jsem SZ jj, tata byl format! A kluci do 2. valky nepatri a jejich tema asi vzdycky vytvori dva silne nesmiritelne tabory... Jo, ti co mají špatné svědomí na jedné straně a na druhé straně zbytek Každopádně doporučuji vojenské muzeum v Jaroměři teda jako v Josefově. Dokonce tam mají i jedny letecké hodinky - Bulova Accutron od jednoho amerického letce
tombed Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Odesláno 27. března 2010 radsi bych zustal u tematu. Masini jsou ponekud kontroverzni tema. jo, jejich tata, ten tady patri, mladi panove ale ani nahodou I díky mladým pánům můžeš dneska žít v Británii...
marosh Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 I díky mladým pánům můžeš dneska žít v Británii... U mě dobrý ...Jan Novák Tak tohle se čtě jedním dechem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se