maraman Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Zdravím, mé předchozí chodinky již dotikaly a já bych si rád zakoupil něco pěkného na zápěstí. Rád bych něco sportovně - společenského, s velkou pravděpodobností to vidím na quartzky s chronometrem. Samozřejmě, že jsem procházel diskuzní fórum, abych si udělal obrázek co se dá za tyto peníze koupit a našel jsem si pár hlavně švýcarských kandidátů: 1. Certina DS Podium 536.7029.42.16 případně 536.7029.42.65 2. Tissot PRC200 T17.1.516.32 případně T17.1.526.52 nebo T-RACE T011.417.17.051.00 3. VICTORINOX SWISS ARMY Infantry Chrono 24835 Ještě jsem neměl ani jedny na zápěstí, to bude ten nej faktor pro výběr, ale kdyby jste si vybírali v poměru cena/kvalita do kterých jít radši? Doporučte mi, prosím pro nákup obchod od Prahy směrem k Mladé Boleslavi. Díky Případné další návrhy si také nenechávejte pro sebe! Edited February 22, 2010 by maraman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 ..jenom drobný rýpnutí, asi jsi myslel spíš chronograf než chronometr . A jinak, jestli quartzky vyloženě nepotřebuješ, fakt bych Ti doporučil zkusit radši mechaniku. Je to úplně jinej pocit, aspoň já to tak mám. I kdybych měl oželet ten chronograf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 ja osobne bych z uvedenych snesl pouze ty prcky 200 s cernym cifernikem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin1974 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Za mňa rovnako Tissot PRC200 s čiernym ciferníkom. Vybral si ich aj jeden môj kolega z práce, tak som zvedavý, aké budú naživo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelK Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Mě se taky nejvíc líbí Tissot PRC 200 s černým ciferníkem (hlavně díky žluté vteřinovce). Hned po nich ty samé se světlým ciferníkem. Certiny taky nejsou špatné, ale díky kontrastním subciferníkům už jsou více vzdáleny společenským hodinkám. Edited February 22, 2010 by PavelK Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastycrew52 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) za me z ukazaneho vyberu taky ty prc - bily cifr, jsou pro me takovy vyvazeny. daji se vzit jak ke kosili, tak i k tricku edit: doplneni cifru Edited February 22, 2010 by nastycrew52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnDoeX Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Taky jsem pro PRC 200 (spokojený majitel) Galerie Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraman Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 Doporučte mi prosím prodejce(i internetového) pro nákup hodinek Tissot. Díky P.S. Je dobrý nápak si hodinky koupit třeba na aukru (záruka, fake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnDoeX Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Doporucuji koupit na ebay, usetris. Srovnani ebay seznam Edited February 22, 2010 by JohnDoeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraman Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 Díky za radu, ten rozdíl je sakra velký. Na druhou stranu neměl bych se bát případných "faků" nebo problémů se zárukou v ČR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnDoeX Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Fake - vybrat obchodnika s dobrym hodnocenim. Mel by vyplnit mezinarodni zarucni kartu. Tissot Servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts