Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Já byl kvůli nové práci před pár lety nucen přejít z iPhonu na BB (Z10) a stále vzpomínám na doby, kdy mi všechno "fungovalo" (myšleno bez ironie). Doslova závadím ženě její iP6... :D

Jestli 5S nebo 6 je spíš o osobních preferencích. Já bych ještě před pár měsíci upřednostil 5S kvůli velikosti, ale teď by jednoznačně vyhrála 6-tka. Ikdyby jen kvůli jedné věci a to je úžasný foťák!

pametam casy, ked vysiel model 6 a 6 plus, ze vela clenov to dost kritizovalo, ale pre mna je ten velky model zarukou toho, ze aj pri zhorsujucom sa zraku nieco uvidim. Uz som si na to padlo zvykol a teraz sa skor podivujem, ze ako som mohol mat tie male 5s

Ale pravda je aj to, ze v lete to nie je tak jednoduche niekde schovat - cize nieco za nieco.

Mna nastval ten hlupy napad Applu, ze ked vlastne chces mat najlepsi mobil, tak musis ist do 6 plus

Odesláno

Štve me kalendář v iPhonu. Když si napisu poznámku do kalendáře, zaskrtnu událost na cely den, tak se mi pak nezobrazuje když na domovský obrazovce stahnu horní kraj dolu. Tam to píše ze žádná událost. To takhle je normální? To ma každy nebo mam jen blbe nastaveno? Mam 4s nejnovější update.

Odesláno (upraveno)

Nvm no, já teď posledních pár týdnů BB opět proklínám... zas mi to vibruje po zvednutí hovoru, zamrzá displej, samovolně se mi přehazujou ikony a kontakty, prostě jeden bug za druhým. Nicméně to je spíše do BB vlákna.

Vzhledem k tomu, že mi nic takového nedělá, bude se zřejmě jednat buď nekompatibilitu přístroje, nebo poškozený OS.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Funguje vám iCloud? Mě dnes nějak skomírá, pořád nechce odeslat fotky na cloud a opačně fotky přidané přes cloud z PC se mi nezobrazují v iphone.

K mému včerejšímu dotazu, iCloud mi stále nejede, používáte ho někdo taky? Můžete to zkusit? Visí mi v iphone 64 fotek k odeslání na cloud, vždy naskočí, že se fotky odesílají, ale dojede to max do čtvrtiny a nestane se nic a takle pořád dokola :(

Odesláno

pametam casy, ked vysiel model 6 a 6 plus, ze vela clenov to dost kritizovalo, ale pre mna je ten velky model zarukou toho, ze aj pri zhorsujucom sa zraku nieco uvidim. Uz som si na to padlo zvykol a teraz sa skor podivujem, ze ako som mohol mat tie male 5s

Ale pravda je aj to, ze v lete to nie je tak jednoduche niekde schovat - cize nieco za nieco.

Mna nastval ten hlupy napad Applu, ze ked vlastne chces mat najlepsi mobil, tak musis ist do 6 plus

Gabo....velikost písmen jde změnit v nastavení. Nastavení>Zobrazení a jas>Velikost textu.

Vím to, páč už jsem si ty písmena sám musel zvětšit....sakra.... :rolleyes:  :)

Odesláno

Navigon, HERE, u velkých měst, jako je třeba Řím si stahuju mapu přímo pro dany město např. od Ulmonu, kde jsou i další informace třeba o MHD.

Jakou offline navigaci na ipad? Celou Evropu. Placenou.

Odesláno

Nic o čem bych věděl, nejde mi to ani v práci, ani doma a hlavně ještě před víkendem vše normánlě fungovalo a teď najednou nic, tak vážně nevím.

Odesláno

Na PC s windows lezu na cloud pouze přes webové rozhraní, protože v práci, kde mám windows nemám práva na instalaci, takže toho asi moc nezmůžu :( Ach jo, že já ten cloud začal používat, ještě nedávno jsem žil spokojeně bez něj a byl klid, chtěl jsem mít ale fotky všude na dosah a proto jsem na něj přešel a teď toto a nejhorší je, že jak se iphone stále snaží tam ty fotky nahrát, tak se mi totálně vybijí. Domácí Macbook mám teď také nějaký pochroumaný (ten se pro změnu nechce aktualizovat), nějak se mi ten jablečný ekosystém poslední dobou rozpadá :(

Odesláno

Používám cely Apple ekosystém a tyhle veci uz pak funguji suprove...synchronizace, maily- rozepisee na iPhone, dopises z Meka... Proste geniálně vymyšlený.... Ale je fakt, ze iPhone bez Meka je pro byznys takovy polovicaty reseni...

Ono to je o preferencích, na pěkné aplikace mám iPad, na práci BB, iPhone prostě businessové aplikace (kalendář, úkoly, synchornizace s MS apod.) moc nezvládá.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Tak problém konečně vyřešen, už jsem to nevydržel, vypnul jsem synchronizaci, všechno z cloudu smazal (a doufal, že v telefonu ty původní fotky zůstanou), poté jsem spustil kompletní synchronizaci znovu a po hodině je vše, jak má být :clap:

Edit: Ačkoli jsem nakonec žádné z rad nevyužil, tak vám i tak děkuji za ochotu pomoct.

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno

Už jsou venku nové iPody , ale u iPod touch dali HW z iPhone 6, takže snad neodepíšou tento rok 5S :-/ - resp. 4" iPhone obecně

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...